hits


 

Enda en uke har gått siden flyttingen, og vi begynner sakte men sikkert å komme oss til rette i det nye huset. Tankene svirrer om dagen, hvor skal ting plasseres? Hvilken farge skal soverommene males i? Blir det for mye i det hjørnet? Blir det tomt på den veggen? Trenger vi noe nytt der? Blir det rotete? Er gardinene bra nok? Det er så mye jeg vil endre på, og det er mye jeg er usikker på.. Sånt blir jeg gal av, bokstavlig talt. Kanskje du kjenner deg igjen? Derfor er det så godt at ting endelig begynner å falle på plass. 

 


Stuen og spisestuen er så godt som ferdige, noe som er utrolig deilig. Det har vel egentlig vært ganske likt hele tiden etter vi flyttet inn, men det var først på fredag at jeg virkelig fikk flyttet om på interiøret og tatt vekk alt overflødig, og nå føles det så mye bedre. Her kommer noen detaljbilder. 

 

 

Nå er lørdagen straks over. Her har den vært veldig rolig. Dagen startet med en sen og ekstremt god frokost, etterfulgt av leking ute i det fine været med valpen. Ikveld har jeg vært hjemme med Alma(valpen) og kost meg med reker og småsyssel mens D har vært på bursdagsfeiring. Håper dere også har hatt en fin dag og kveld😚

 

- Kine. 

 

#INTERIOR #INTERIØR #INTERIØRBLOGG #DETALJER #PYNT #HOME #DEKOR #HJEMMEINREDNING 


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)