hits


Hei, og god påskeferie - til de som er så heldige!  

Her hjemme har det blitt en enkel og billig påskepynt i år. Jeg har hatt mange ideer, men jeg har ikke hatt tid til å få utført alt. Pynten har foreløpig blitt slengt på plass mellom slagene, og er dermed sånn "halvveis" gjennomtenkt. Vi satser på utbedringer mot helgen igjen, men før den tid - HYTTETUR! 

 

Jeg elsker påske, slik som alle andre kristne høytider! Minner som påskeegg med godis, påskeegg-maling, påskekrim, hytteturer, kvikklunsj og familiemiddager gjør det ganske åpenbart at påske er elskbart! - Derfor må det jo feires, og da må påskepynten (som jeg ikke har) frem. De siste månedene har det gått ekstremt mye penger, vi har flyttet, vi har kjøpt valp, jeg måtte kjøpe ny mac, årsavgifter på bilene måtte betales, den ene bilen har vært til service, også har alle dyrene vært til veterinær for vakinering og sterilisering/kastrering! Totalt utgjør dette bortimot 50 000 kroner! En helt sinnsyk sum bare på noen få måneder, i "unormale" kostnader. Så da er det vel kanskje forståelig at påskepynten blir nedprioritert i år? Heldigvis finnes det masse man kan gjøre for å pynte, uten å bruke store summer! Her er mine tips 💕

 

◆ Først og fremst: Finn frem alt du har som kan minne om påske! - Her har jeg falske tulipaner fra E-bay, som vanligvis ikke pleier å stå fremme, og et gult teppe. De gir litt ekstra påskepreg, syns du ikke? Påskekyllingen kostet 29,- på Europris! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES


 

◆ Legg frem påskeegget! Påskeegg fylt med godis, eller bare godis i en skål - hva er vel mer "påske" enn det? Dette lille, søte egget kostet 5 kroner! 


◆ Gjør som da du var liten - Lag pynten selv! Hjemmemalte påskeegg hengt på greiner, det er koselig (og billig) det! 


SAMSUNG CAMERA PICTURES


Tenk langsiktig! Velg lysegule lys fremfor de tradisjonelle gule! Ved å velge noen som har en lysere nyanse, kan lysene brukes utover våren og sommeren! Det samme gjelder om du kjøper gule pynteputer, eller andre tekstiler også. 

 


 

Ved å bruke disse tipsene, har påskepynten i år kostet oss 80kroner!  

 

Nå skal vi spise frokost, så reiser vi til hytta for å være med familien noen dager! snakkes 😚

- Kine.


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)