hits


Hallo, fine 😚

 

På grunn av et enormt eksamenspress de neste ukene, følte jeg med "nødt" til å pynte til jul, allerede i går. For noen er det et sjokk, for andre er det en helt normal ting å gjøre. Hva mener du? Er jeg altfor tidlig ute? 🙆🏼

 

Uansett, jeg elsker julen - og vil helst ha pynten og stemningen oppe så lenge som mulig før jul. Jeg ser ikke helt poenget med å ha pynten oppe flere uker etter julen er over, som tradisjon tro sier. De siste årene har jeg dermed fulgt jule-interiør-bølgen og pynter en måned tidligere 🙌🏼. - I tillegg går jo ukene mot jul så innmari fort nå, og med hodet langt inni bøkene frem mot den 18. desember, så er jeg redd for at jeg går glipp av den koseligste førjulstiden. Da er det jo perfekt å ha julepynten rundt seg, er du ikke enig? - For meg gjør det iallefall masse med motivasjonen 🙏🏼. 

 

 

I år har jeg valgt å kjøpe burgunder-røde gardiner - de passer mye bedre til vårt interiør. I tillegg var de superbillige! - Kostet bare 99,- for paret, så hvis du trenger nye gardiner til jul bør du sjekke de ut HER. Juletreet er også nytt i år, og har faktisk fått stått i fred i hele natt 🤭 - det hadde jeg ikke forventet med valpen og to katter. Treet er kjøpt på Biltema og kostet rundt 700 kroner. - også et supertips til deg som vil ha et falskt & naturlig tre til en rimelig pris 🙌🏼.  

 

Ha en super dag videre 💗

 

Husk forresten å stemme på meg i linken under, da ville jeg blitt superglad 🤗

 


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)