hits


//Sponset innlegg//

Heihei, interiørinteresserte ✨

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Soverommet er uten tvil et utrolig viktig rom i huset. Det er der du lader opp, og restituerer - og da er det viktig med rolige & behagelige omgivelser, og ikke minst en himmelsk seng 🙌🏼.

 

Jeg er av den typen som er ekstremt sensitiv på senger,- som faktisk sover dårlig dersom sengen ikke er myk og god, eller er for liten. Vår seng pleide å tilhøre mormor, som jeg arvet mens jeg gikk på videregående. Altså er den gammel og slitt, og har vært med på 4(!!) flyttelass. I tillegg kan den være irriterende liten, ettersom den er bare 140cm bred, knapt nok en dobbeltseng spør du meg? Med to voksne mennesker og en mellomstor hund, kan det bli litt lite plass innimellom. Vi har altså et stooort behov for en ny seng, men ettersom gode senger er så dyre, har det blitt utsatt og utsatt. Nå må vi derimot bytte, den er oppbrukt og ødelagt, og nå har jeg funnet et superbillig alternativ 😃.

 

De har tilbud på senger på Trademax! Trykk her ->SENGER <- , eller på bildet under og se selv 🙆🏼

 

Sjekk disse sengene og prisene! - Er det ikke billig? Ikke nok med det, de ser utrolig deilige ut også, syns du ikke? Trademax har et enormt utvalg av senger i alle varianter, og priser, og her har jeg plukket ut noen favoritter. Hvem skal vi bestille? Jeg heller mot sengen i midten, med oppbevaringsrom under madrassene er det et perfekt sted å gjemme ekstra dyner, og pynteputer🙌🏼. 

 

// 1 HER // 2 HER //  3 HER // 4 HER // 5 HER //

 

Innlegget er sponset, men valget og kjøpet av sengen betaler jeg selv, så dere vet det 😚. Har dere ikke behov for ny seng, anbefaler jeg dere uansett å ha Trademax i bakhodet, ettersom de virkelig har mange fantastiske tilbud på alt av møbler 🙌🏼. 

 

Trenger du også en ny seng? Kjøp det i julegave til deg selv da vel, alle fortjener en god seng - og alle fortjener å betale minst mulig 💗

 

- Kine 😚

 


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)