hits


Hallo, og god luciadag, fine 🎄😚 

 

Desember må være den måneden i året som går absolutt raskest - er du ikke enig? 😮 Det er bare 11 dager igjen til jul, noe som betyr at de fleste snart begynner å nærme seg ferdige med julegavene, og skal starte med innpakkingen🎁. Derfor tenkte jeg å dele mitt innpakningstips, som jeg syns er både fint, rimelig, og med stor tro den aller mest solide måten å pakke inn gavene på. Som jeg har nevnt tidligere, så elsker jeg å dulle med julegaveinnpakningen - det er jo en så fin måte å vise litt ekstra omtanke på, er du ikke enig? 🎀

 

 

Innpakningspapiret er av typen dekkpapp - noe som er et slitesterkt og tykt materiale som sørger for jevne og solide pakker. Rullen er svær, og tilsvarer ca 10 vanlige gaveinnpakningsruller, men prisen er bare litt over dobbelt så høy. - Altså et ekstremt rimelig alternativ, spesielt om du har en del gaver som skal pakkes. Rundt har jeg valgt en nøytral, matt og hvit gavetråd, og pyntet opp med grankvister. Jeg har derimot planlagt å bytte disse med thujagrener før utlevering - ingen vil vel ha masse barnåler overalt? 

 

 

Som et ekstra personlig preg, har jeg valgt å lage gavelappene selv. Alt du trenger er fotopair, en printer, og et redigeringsprogram som paint, eller photoscape på datamaskinen. Et enkelt tips er å lage 4 samtidig, legge inn hvem de er til- og fra, kopiere disse over til Word(uten å lagre bildet), gå tilbake til redigeringen og endre de eksisterende navnene, og gjenta prosessen med å kopiere over til word helt til du har alle lappene du trenger. På bildet under ser du redigeringen, der jeg har markert hele bildet for å kopiere over i word, etter kopieringen trykker jeg bare på navnene, og endrer teksten. Etter alle bildene ligger i word, printes dokumentet ut, og lappene klippes ut. Bruk gjerne en hullmaskin til å lage hull til tråden. Enkelt og personlig, ikke sant?  

 

 

Forresten, jeg ville satt inderlig pris på en stemme i konkurransen. Nå nærmer slutten seg med stormskritt, og ettersom alle får en prosentvis del av premien har alle stemmer noe å si.

 

🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 

 

- Kine 😚


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)