hits


Idag er det lille-lille-juleaften, og det er dermed helt innafor å si goood juul 🎄😍. Hvilke planer har dere for julen? Vi har faktisk en helt fantastisk jul og nytt år fremfor oss. Vel, julen er jo fantastisk i seg selv, men vi har en liten ekstra ting å glede oss til. I tillegg til masse familiehygge, reiser vi nemlig på ferie om en uke, og skal tilbringe både nyttårsaften og en hel uke på Tenerife med et vennepar av oss 🌞 🙆. Turen til Tenerife er julegaven til hverandre i år,- noe jeg syns er en fantastisk måte å bruke penger på. Når vi så kommer hjem fra ferie står flytting til eget hus for tur, så jeg ser for meg at 2018 blir et bra år.

 

På grunn av huskjøp tidligere i desember var det enkelt å konkludere med at vi i år skulle prøve å spare så mye som mulig på julegavene - uten å ødelegge gleden da, vel og merke. Dermed ble løsningen hjemmelagde gaver, da rettet mot foreldre og besteforeldre. I frykt for å avsløre meg selv, fant jeg ut at det var lurt å vente så lenge som mulig med å dele årets hjemmelagde julegaver med dere. Men, her er de altså - 

 

 

I tillegg til risputene jeg har delt med dere tidligere (her), har jeg også fylt kurver med disse hjemmelagde gledene. Hjemmelaget håndsåpe, fløtekarameller, pyntehjerter og tennbriketter. - Alt er veldig lett og lage, og krever minimalt med ingredienser 🙌🏼.

 

// Oppskrift på fløtekaramellene finner du HER //

 

God natt 😚


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)