hits


Heisann 🙋🏼‍♀️

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hvordan er det med dere? Nå har vi endelig kommet oss godt til rette i det nye huset vårt. Det lille badet på soverommet er pusset opp,- eget innlegg kommer senere🙌🏼, og jeg har til-og-med startet å lage mine egne møbler (les: leget et møbel) 🙈. Fysøren, så moro & enkelt! Dette anbefaler jeg alle med litt grunnleggende bygge-verktøy tilgjengelig å prøve. 

 


 

Hele ideen ble til når jeg plutselig fant en stor, rustisk gammel planke i kjelleren, som jeg tenkte hadde vært nydelig som en topp-plate på et møbel. Etter litt skissering og planlegging, var jeg en time senere på veg til Maxbo for å kjøpe inn nødvendige materialer. Hvis du lurer, så kom prisen på rundt  200,-. Topp-platen og hylleplaten hadde jeg fra før av.

 

 

Handlelisten bestod derfor av 7,4 meter med plank (5x5cm bredde) og 2 meter med en litt finere taklist. Utenom dette brukte jeg spiker og trelim til festene, heftgrunn på treverket, og et strøk med supreme finish maling i fargen bomull,- dette hadde jeg fra før av. 

 

Verktøy jeg brukte var vanlig sag, kapp,- og gjærsag og hammer. Kapp,- og gjærsag må du selvsagt ikke ha, men det er klart at denne gir rette og nøyaktige kanter - noe en vanlig sag ikke er så egnet for. Jeg brukte kun den vanlige sagen til å tilpasse hylleplaten rundt beina.

 

 

Fremgangsmåten er veldig rett frem. Du starter enkelt nok med å kappe til bitene til de målene du har bestemt at møbelet skal være - deretter setter du bitene sammen. Jeg brukte både trelim og spiker til å feste bitene.

 

 

Listen under topp-platen limte jeg fast med trelim, da dette ser finest ut 😅- Husk at trelimet skal tørke en stund, så jeg lot konsollbordet stå til tørk over natten, og malte dagen etterpå. 

 

 

Ble det ikke bra? Den ga iallefall kjøkkenkroken et skikkelig løft, og jeg følte meg brått veldig handy i etterkant også 🤓. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ha en super tirsdagskveld videre 💗


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)