hits






Jeg elsker bacon, men det er klart at å spise så mye fett, ofte, er en dårlig ide. De siste 3 dagene derimot, har jeg faktisk spist egg og bacon, vel - kal det fake-on, til frokost hver dag, og det har ikke vært usunt! Det eneste jeg gjorde var å bytte ut fettbomben med et magert kjøttpålegg, og best av alt - det smakte nesten likt 😍

 

 

Nå skal du høre: Her for 3 dager siden fikk jeg skikkelig craving på egg og bacon - bacon gjør liksom noe himmelsk med smaken, er du ikke enig? Men, selvsagt har jeg ikke bacon liggende (fordi det blir spist opp med en gang), og jeg gadd hvertfall ikke å kjøre på butikken kun for ei litta baconpakke. Men, jeg hadde jo kokt skinke! Skinke og bacon er jo tross alt fra samme dyr (?), og det er jo temmelig likt. Den store forskjellen, er derimot kalori, fett og protein-innhold. Kokt skinke er et magert og sunt pålegg, bacon derimot: er en kalori- og fettbombe uten like. Jeg tenkte "ja-ja, jeg prøver! i verstefall må jeg kaste et par skinkeskiver". Resultatet lurer du? Vel, jeg ble megaoverrasket. 🙌🏼Ikke bare er det noe du kanskje har i kjøleskapet ofte, som faktisk er sunt, men det funker altså som bacon også 🤩. Jeg skal ikke si at smaken er 100% lik, men det er faktisk urealistisk hvor likt det faktisk smakte. Det blir iallefall leeeenge til jeg kjøper bacon igjen 👋🏼- helt klart en ny favoritt 🙌🏼

 

Fremgangsmåte: del en skinkebit i 3 biter //  krydre med litt salt og pepper // stek på middels varme i litt smør, til de blir mørke i kantene // nyt

 

  

👆🏼Dette er altså 3 skiver med vanlig kokt skinke fra Gilde. Totalt inneholder disse skinkeskivene rundt 30 kalorier før steking, over 75% mindre kalorier enn tilsvarende mengde bacon 👆🏼

 

Sinnsykt mye sunnere, og like godt (nesten) 🙋🏼‍♀️ 

 

Kine😚


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTAR







DESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)