hits


 

Dere, det er vår! - Det ser riktig nok ikke slik ut, ettersom gradestokken først idag har bikket 0 grader, og det kom et nytt lass med snø for få timer siden. Likevel, solen går ikke ned før 8-tiden på kvelden - og dagene er lange og lyse. Før jeg vet ordet av det er det lyst døgnet rundt, og dermed syns jeg det er ekstra viktig å nyte mørketiden så lenge den er her. Hvordan nyter jeg den, tenker du kanskje? Vel, i mine øyne finnes det bare en måte å nyte de mørke og kalde kveldene, og det er med fyr i peisen, mange tente lys, og en god & varm kopp te. Helst i sofaen under pleddet, vel og merke 🙃. Det er uten tvil disse kveldene jeg kommer til å se frem til når sommeren nærmer seg slutten,- jeg elsker det! 

 

Jeg tror alle har ekstremt godt av slike kvelder innimellom, iallefall jeg, idag.

 

 

Idag har jeg hatt behov for litt ekstra trøst og bestemte meg derfor for å gjøre deg skikkelig varmt og koselig her. Dagen startet med frokost, og maks energi-fråtsing ved å fyre både i peisovnen og med varmepumpen, mens jeg satt på macen med tv´en på i bakgrunn 🙃. Trenger jeg over 25 grader innendørs? Nei, ikke egentlig.. Men idag gjorde jeg faktisk det.

 

Samboeren min jobber borte denne uken, og jeg har dermed hele huset for meg selv, og kan gjøre akkurat det jeg vil. Jeg blir alltid litt tappet for motivasjon når han reiser på jobb for en lengre periode, ettersom han tar med seg masse energi, og etterlater huset litt tomt. Egentlig er det veldig deilig med 100% frihet, og det går seg raskt til, men jeg regner med du forstår litt av hva jeg mener.

 

Etter frokosten, mens huset raskt varmet seg opp, fortsatte jeg på en stor og tung arbeidsoppgave jeg har jobbet med,- og som er opphavet til denne frustrasjonen, og behovet for litt trøst. Jeg skal ikke klage, fordi jeg har et ganske ålreit og heldig liv- men det er utrolig hvordan en sånn liten, idiotisk ting som en vanskelig skoleoppgave kan ødelegge humøret på null komma niks. Spesielt for meg som i utgangspunktet er ganske skoleflink, men det er kanskje det som er problemet. Skoleoppgaven fikk noen timer med oppmerksomhet, før bestefar, søt som han er, inviterte meg på hjemmelaget pizza. Dagen ble litt reddet, det skal jeg innrømme - men det var ikke feil med tente lys og en varm kopp te under pleddet i sofaen i kveld heller. Jeg skal jo tross alt jobbe med denne drittoppgaven i hele morgen også, og da trenger jeg mye ny motivasjon 😄.

 

 

Hvordan finner du din trøst på dager som tar litt ekstra motivasjon?

 


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)