hits


 

🌸 OPPUSSING TIL UNDER 500-LAPPEN 🌸

Det er ikke første gang jeg minner dere om effekten ved maling - men jeg kommer aldri over hvorfor folk ikke gjør dette oftere? Altså, et 3-liters malingsspann koster under 200,- og du får pensler til til null og niks. Det er en grunn til at dette er topp-tipset meglere gir før du skal selge et hus - fordi det er ingenting som betaler seg mer enn et malingsstrøk, med mindre du maler i en veldig lite attraktiv farge da, vel og merke 😅. Husk også at fargen skal passe stilen din,- ikke bare mal i en farge fordi den er fin - tenk på hvilke farger gulv og møbler har. - Og ikke minst hvilken stemning du ønsker å skape! 

Det er to ting jeg irriterer meg maks over i huset vårt - og det er gulvene og veggene. Forsåvidt er gulvene ålreite, så kresen skal jeg ikke være. Problemet er bare at det er forskjellige gulv - OVERALT! Lite helhet tenker du? Jepp.. Sånn var det forsåvidt med fargene på veggene også. Spesielt fargen i gangen og trappeoppgangen passet forferdelig lite inn. Men, med et lite malingsstrøk ble det plutselig veldig mye bedre!

 

Her ser du det "fine" gulvet vårt - som jeg gleder meg sånn til vi skal bytte. Gulvet er vel ikke direkte stygt, men det passer ikke inn overhodet. Jeg gleder meg sånn til vi får et lyst og nytt gulv i hele etasjen 🤩. Har du litt øye for fargesammensetninger ser du også hvor lite flatterende den kalde grå-fargen i trappeoppgangen var. For det første, så syntes det at listene var varmere i fargen enn veggen, og i tillegg fremhevde gråfargen de messing-fargede listene over gulvbelegget - som jeg hater 😭. En kald veggfarge er fint det, men ikke hvis både gulv og lister er i en varm fargenyanse. Du ser kanskje hvor mye mer harmonisk alt ble når det kom en varmere og mørkere farge på veggen? 

Som du ser har jeg også valgt å dele opp veggene litt, ved at noen er i en mørk grå/brunfarge, og andre i en nøytral hvitfarge. Litt kontraster på veggene skaper ofte en dybde. En ting er iallefall sikkert - og det er at stemningen i trappeoppgangen nå passer oss mye bedre! En koselig og varm trapp og gang, fremfor en kald og stusselig. 

 

- Kine


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)