hits


// NY VEGGFARGE, REDESIGNET SENGEGAVEL & SMINKEBORD //

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hei, og goood helg dere 😚Nå har vi endelig fått gjort litt med soverommet, og jeg gleder meg til å høre deres meninger! Foreløpig har vi bare gjort noen enkle grep, men med en stor effekt. Som nevnt over er alt vi har gjort å male den stusselige og hvite veggen mørk blå, endret sengegavelen og ommøblert litt mellom soverommene. Jeg var i utgangspunktet utrolig usikker på dette fargevalget - da blått er litt for modig for min smak 🤭, men jeg er fornøyd, foreløpig! Vi får se, kanskje går vi over til mørk greige etterhvert, da blir det jo en større helhet i huset - noe som betyr mye for meg. Blått er derimot perfekt å legge seg og våkne til føler jeg, da det er lunt men fylt med liv samtidig. I tillegg er blått en perfekt fargekombinasjon til den brune panel-veggen. Hva tenker du? 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Etter vi fikk flyttet ut det store, tunge - og ekstremt stygge - klesskapet hadde jeg en perfekt plass til å sette pulten vi hadde på gjesterommet. Denne brukes nå til sminkebord, ettersom badet vi har på soverommet er bittelite, og dermed svært trælete å sminke seg på. Superfornøyd! 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Sengegavlen som tidligere var mørk grå, med en "ramme" av møbel-spiker, er nå blitt trekt om i en lysere farge. - Møbel-spikerne er nå plassert i et rute-mønter - som jeg føler passer bedre til fargen på stoffet. I tillegg kommer jo helt klart sengegavlen mye bedre frem blant panel-veggen i denne fargen 🙌🏼- Og ettersom veggene nå i stor grad er mørke, er det godt at tekstilene er lyse.  

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hva syns du? Husker du ikke hvordan det så ut før, kan du friske opp hukommelsen HER 😚


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)