hits


SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Heihei, fine lesere 💗God sommer da dere, kan nesten ikke si noe annet om dagen med det været vi har 🙌🏼

 

Nå har jeg offisielt sommerferie, og tar dermed et par måneder fri fra skolen, bekymringer og stress, er vi flere? Nå, etter en måned med overdrevent eksamensstress er det utrolig deilig å senke skuldrene - og ikke minst bare kunne sette seg i sofaen uten skyldfølelse 🙋🏼‍♀️. Ikke bare kan jeg nå finne nye prosjekter i huset, men jeg kan også ta meg tid til å blogge igjen (og selvsagt jobbe litt med brunfargen) 🙃. Uansett, tilbake til innlegget; De siste to dagene har jeg og D vært på hytta, denne gangen på sommerstuga´n til svigerfar som ligger i Sverige. En skikkelig mini-sommerferie med sol, bading, grilling og masse avslapning. Jeg skulle gjerne blitt der i hele sommer - men det har dessverre vært alt for mange planer, som gjorde at disse to siste dagene var vår eneste mulighet. Uansett, bedre med noen dager, enn ingen dager. - Og det er jo alltid godt å komme hjem igjen. 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Som dere ser på bildene ligger hytta utrolig perfekt til ved vannet, og stod ny for kun et par år siden. Plassen består av to bittesmå "sommerstuer", som begge har et soverom, stue og kjøkken. Den ene er gammel, men ble renovert i fjor - og brukes nå som gjestestue for Daniel (og meg🤭) og besteforeldre. Mens hovedhytta har en hems til barna, og plass til eventuelle overnattingsgjester. En perfekt plass for sommerkos på alle mulige måter. En plass som er perfekt for både barn, og voksne. - Med alt fra kubb og frisbeegolf, til kajakk, kano, robåt og vannscooter, og selvsagt tv med alle ønskelige tv-kanaler i begge hyttene er dette en plass alle kan ha det moro på. Svigerfamilien tilbringer 80% av sommerferien her, og det forstår jeg godt. Det er jo ganske trivelig der, ser det ikke slik ut? 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Nå har dette vært en lang dag, og jeg kjenner det skal bli så godt å legge seg i eget hjem💁🏼‍♀️. Jeg sover så dårlig i denne varmen, så i natt vurderer jeg å sove i sofaen med aircondition på 20 grader, det tror jeg faktisk D er med på 😅. Heldigvis har vi en stor og myk sofa, og det er jo alltid deilig å sovne i sofaen, er det ikke? 😋 Vi tilbringer iallefall kvelden i sofaen med dagens episode av Paradise, og Sommerhytta, det er de programmene som må ses for tiden. Nok skravl, nå begynner det å bli sent - så god natt 😴🌸


  


Husk meg?

NAVN


E-POST


BLOGGADRESSE


DIN KOMMENTARDESIGN LAGET AV

(KINESINTERIOR.BLOGG.NO)