hits

// NY VEGGFARGE, REDESIGNET SENGEGAVEL & SMINKEBORD //

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hei, og goood helg dere 😚Nå har vi endelig fått gjort litt med soverommet, og jeg gleder meg til å høre deres meninger! Foreløpig har vi bare gjort noen enkle grep, men med en stor effekt. Som nevnt over er alt vi har gjort å male den stusselige og hvite veggen mørk blå, endret sengegavelen og ommøblert litt mellom soverommene. Jeg var i utgangspunktet utrolig usikker på dette fargevalget - da blått er litt for modig for min smak 🤭, men jeg er fornøyd, foreløpig! Vi får se, kanskje går vi over til mørk greige etterhvert, da blir det jo en større helhet i huset - noe som betyr mye for meg. Blått er derimot perfekt å legge seg og våkne til føler jeg, da det er lunt men fylt med liv samtidig. I tillegg er blått en perfekt fargekombinasjon til den brune panel-veggen. Hva tenker du? 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Etter vi fikk flyttet ut det store, tunge - og ekstremt stygge - klesskapet hadde jeg en perfekt plass til å sette pulten vi hadde på gjesterommet. Denne brukes nå til sminkebord, ettersom badet vi har på soverommet er bittelite, og dermed svært trælete å sminke seg på. Superfornøyd! 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Sengegavlen som tidligere var mørk grå, med en "ramme" av møbel-spiker, er nå blitt trekt om i en lysere farge. - Møbel-spikerne er nå plassert i et rute-mønter - som jeg føler passer bedre til fargen på stoffet. I tillegg kommer jo helt klart sengegavlen mye bedre frem blant panel-veggen i denne fargen 🙌🏼- Og ettersom veggene nå i stor grad er mørke, er det godt at tekstilene er lyse.  

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hva syns du? Husker du ikke hvordan det så ut før, kan du friske opp hukommelsen HER 😚
 

Heihei 👋🏼Akkuratt nå sitter vi på bussen - og er veldig klare for en uke i Praha. Tidligere har vi alltid kjørt bil inn til Gardermoen, men ettersom flyet denne gangen går senere på dagen passet det perfekt med bussen - som går kun 2km fra huset vårt. I tillegg gir jo denne times-bussturen meg en perfekt mulighet til å blogge litt 🙌🏼, men nok om det. 

 

Når vi flyttet inn i huset i starten av februar hadde vi egentlig ingen planer om å pusse opp badet på soverommet vårt. Planen var å bygge det nye badet i kjelleren først - men ettersom vi er avhengig av at det blir våren/sommer før vi får startet (på grunn av drenering) fant vi ut at vi ville gi det slitte og gamle badet en make-over likevel. Den avgjørelsen angrer vi ikke på, og vi er superfornøyde med resultatet. - Spesielt når vi har gjort mye selv, hatt et stramt budsjett, og noe jeg vil kalle et svært dårlig utgangspunkt, i tillegg til at ingen av oss har pusset opp noe som helst før (kanskje ikke så unormalt når vi bare er 23 og 22 år) kan vi ikke klage 😅. Jeg syns iallefall at forandringen er utrolig stor, og syns det er kjempemoro å se på før & etter bilder. Ettersom responsen var så stor på bildene av gangen, fant jeg ut at jeg måtte dele disse med dere også. Ps: soverommet ellers har vi foreløpig ikke gjort noe med, foruten møblering. 

 

SOVEROMMET FØR:

 

SOVEROMMET ETTER

 

BADET FØR

 

BADET ETTER

 

Stor forandring, eller hva?

 
 

🌸 OPPUSSING TIL UNDER 500-LAPPEN 🌸

Det er ikke første gang jeg minner dere om effekten ved maling - men jeg kommer aldri over hvorfor folk ikke gjør dette oftere? Altså, et 3-liters malingsspann koster under 200,- og du får pensler til til null og niks. Det er en grunn til at dette er topp-tipset meglere gir før du skal selge et hus - fordi det er ingenting som betaler seg mer enn et malingsstrøk, med mindre du maler i en veldig lite attraktiv farge da, vel og merke 😅. Husk også at fargen skal passe stilen din,- ikke bare mal i en farge fordi den er fin - tenk på hvilke farger gulv og møbler har. - Og ikke minst hvilken stemning du ønsker å skape! 

Det er to ting jeg irriterer meg maks over i huset vårt - og det er gulvene og veggene. Forsåvidt er gulvene ålreite, så kresen skal jeg ikke være. Problemet er bare at det er forskjellige gulv - OVERALT! Lite helhet tenker du? Jepp.. Sånn var det forsåvidt med fargene på veggene også. Spesielt fargen i gangen og trappeoppgangen passet forferdelig lite inn. Men, med et lite malingsstrøk ble det plutselig veldig mye bedre!

 

Her ser du det "fine" gulvet vårt - som jeg gleder meg sånn til vi skal bytte. Gulvet er vel ikke direkte stygt, men det passer ikke inn overhodet. Jeg gleder meg sånn til vi får et lyst og nytt gulv i hele etasjen 🤩. Har du litt øye for fargesammensetninger ser du også hvor lite flatterende den kalde grå-fargen i trappeoppgangen var. For det første, så syntes det at listene var varmere i fargen enn veggen, og i tillegg fremhevde gråfargen de messing-fargede listene over gulvbelegget - som jeg hater 😭. En kald veggfarge er fint det, men ikke hvis både gulv og lister er i en varm fargenyanse. Du ser kanskje hvor mye mer harmonisk alt ble når det kom en varmere og mørkere farge på veggen? 

Som du ser har jeg også valgt å dele opp veggene litt, ved at noen er i en mørk grå/brunfarge, og andre i en nøytral hvitfarge. Litt kontraster på veggene skaper ofte en dybde. En ting er iallefall sikkert - og det er at stemningen i trappeoppgangen nå passer oss mye bedre! En koselig og varm trapp og gang, fremfor en kald og stusselig. 

 

- Kine
 

Hei, og fremdeles goood påske til dere 🐣Har dere det fint? Det håper jeg. 

 

Som jeg nevnte tidligere i uken, er vi nå på hyttetur i Skåbu. Vi er nok kanskje litt utradisjonelle 🙈, ettersom vi hvert eneste år tilbringer påsken med familie på hytta, framfor med venner og moro i Trysilfjellet. Menmen, familiepåsk kan faktisk være like ålreit som trysilpåsk, syns iallefall jeg 🙃. Været er fremdeles nydelig, og vi koser oss ute i solen dagen lang. Kveldene brukes til spill og altfor store inntak av god mat og påskegodt. Det er kanskje like greit at hverdagen bare er to dager unna? Vi har iallefall hatt utrolig godt nytte av denne lange uken med fri, noe dere sikkert også har hatt. 

 

 

Ha en fin lørdag og påske videre, og dere - ikke glem hva påsken egentlig handler om 😚

 

- Kine
Heisann, fine deg 💗Er du som meg, litt over gjennomsnittet glad i både interiør og fotografering? Vel, da har du kanskje tenkt tanken på å kombinere de to?

 

Hvorfor bruke bilder fra google, eller kjøpte motiver på veggene, når du kan ta "like bra" bilder selv? Vel, "like bra" er nok en overdrivelse 😅, men de gir iallefall et ekstra personlig preg på veggene. - Det er vel det som er hele poenget med bilder, er det ikke? Idag har jeg fått printet ut, rammet inn, og hengt opp de siste bildene på veggene i stuen. Nå koser jeg meg sånn med å titte opp på veggene og se noe betyr mye for meg. - Og ettersom jeg ble så fornøyd, så tenkte jeg å dele det med dere også 😚

 

//Et supersøtt bilde fra da Oddvar var bitteliten // Et idyllisk bilde fra hytten til svigermor og svigerfar - et fristed som representerer hvile og hygge //

 

 

//Et bilde fra da Alma var liten, og et bilde av den eldste katten Savannah//

 

// Et bilde av Savannah som kattunge // Utsiktsbilde fra verandaen på hytten til svigerbestemor i Skåbu - enda en plass som betyr mye //

 

Som du ser så har jeg valgt bilder av dyrene, og av "favoritt-plassene" våre - og printet de ut i svart/hvitt. Det er selvsagt smak og behag, men svart/hvitt bilder gir et mye ryddigere utrykk på veggen, spesielt her som det er mye detaljer fra før av 🙃. Som du ser er også bildene svært forskjellige i form av ulike fargekombinasjoner, og det ville dermed sett veldig rotete, og lite gjennomført ut å printe de ut i farger. På samme måte som det også gjør med interiøret om man ikke har en rød tråd igjennom like, og gjennomgående fargevalg. 😅Uansett, om du liker farger eller ikke - håper jeg du syns det så sånn halvveis ålreit ut 😄

 

Ha en fin torsdag videre 😘
God mandagskveld 😚

 

Et rom i huset jeg er helt forelsket i om dagen, er soverommet 👇🏼. Alt er selvsagt ikke 100%, og vi har mange planer med rommet etter hvert. Men, forøvrig skal det få se slik ut en stund til. Jeg elsker iallefall den beisede konstrastveggen, gir det ikke rommet et lunt & koselig uttrykk? I tillegg syns jeg det er så sjarmerende meg gamle, malte tregulv. Det beste med rommet er helt klart størrelsen! - Det er god plass, det er en egen "garderobekrok" og et eget bittelite, nyrenovert bad. Dermed føles det ganske luksuriøst i forhold til de små soverommene vi har hatt tidligere 🙌🏼. På samme måte som alle de andre rommene i huset, så gleder jeg meg sånn til å se utviklingen over tid. Alle rommene er jo bare et utgangspunkt, og dette trenger helt klart litt kjærlighet med tiden 🙆🏼

 

 

 

Good natt 😚
Heisann 🙋🏼‍♀️

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hvordan er det med dere? Nå har vi endelig kommet oss godt til rette i det nye huset vårt. Det lille badet på soverommet er pusset opp,- eget innlegg kommer senere🙌🏼, og jeg har til-og-med startet å lage mine egne møbler (les: leget et møbel) 🙈. Fysøren, så moro & enkelt! Dette anbefaler jeg alle med litt grunnleggende bygge-verktøy tilgjengelig å prøve. 

 


 

Hele ideen ble til når jeg plutselig fant en stor, rustisk gammel planke i kjelleren, som jeg tenkte hadde vært nydelig som en topp-plate på et møbel. Etter litt skissering og planlegging, var jeg en time senere på veg til Maxbo for å kjøpe inn nødvendige materialer. Hvis du lurer, så kom prisen på rundt  200,-. Topp-platen og hylleplaten hadde jeg fra før av.

 

 

Handlelisten bestod derfor av 7,4 meter med plank (5x5cm bredde) og 2 meter med en litt finere taklist. Utenom dette brukte jeg spiker og trelim til festene, heftgrunn på treverket, og et strøk med supreme finish maling i fargen bomull,- dette hadde jeg fra før av. 

 

Verktøy jeg brukte var vanlig sag, kapp,- og gjærsag og hammer. Kapp,- og gjærsag må du selvsagt ikke ha, men det er klart at denne gir rette og nøyaktige kanter - noe en vanlig sag ikke er så egnet for. Jeg brukte kun den vanlige sagen til å tilpasse hylleplaten rundt beina.

 

 

Fremgangsmåten er veldig rett frem. Du starter enkelt nok med å kappe til bitene til de målene du har bestemt at møbelet skal være - deretter setter du bitene sammen. Jeg brukte både trelim og spiker til å feste bitene.

 

 

Listen under topp-platen limte jeg fast med trelim, da dette ser finest ut 😅- Husk at trelimet skal tørke en stund, så jeg lot konsollbordet stå til tørk over natten, og malte dagen etterpå. 

 

 

Ble det ikke bra? Den ga iallefall kjøkkenkroken et skikkelig løft, og jeg følte meg brått veldig handy i etterkant også 🤓. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ha en super tirsdagskveld videre 💗
Heihei 👋🏼

 

Endelig, etter 3,5 år i leid leilighet/hus har vi endelig kommet oss inn i noe vi kan kalle vårt eget 🙏🏼. Ikke bare er det utrolig stas, men det er også en merkelig følelse - huset er faktisk vårt, og alt av ansvar som følger med 🤭 Huset er heldigvis i grei stand, så vi slipper gjøre så mye. Det vi derimot starter med allerede til uken, er en makeover av det lille badet vi har på soverommet. Jepp - husets forøvrig eneste bad er plassert inne på soverommet vårt 😅 Veldig praktisk, samtidig som det er ufattelig upraktisk at alle gjester må igjennom soverommet for å gå på do. Vel, vi starter med bygging av stoort og helt nytt bad utover våren, og når det blir ferdig blir huset perfekt - for oss. 

 

 

Her får du en liten smakebit på stuen ✨

 

 

Ha en fin lørdag videre 😚

 
Heihei fra Tenerife 👋🏼

 

Ettersom dette er en interiørblogg, passer det seg vel kanskje å dele litt interiør fra hotellrommet også? Det er jo sånt jeg interesserer meg for, så hvorfor ikke🙈.  Dere har kanskje fått med dere at vi er i Tenerife med et vennepar, og har vært her siden søndag? Vel, det er vi iallefall🌞. Vi (jeg og samboer) har en svær leilighet - på hele 60 kvadratmeter helt for oss selv. Det er større enn de to første leilighetene vi bodde i, det 🙆🏼. Et stort soverom, et greit bad og en stor stue/kjøkken - som jeg må si blir svært lite brukt, i tillegg har vi en balkong på rundt 10-13 kvadratmeter, så vi skal ikke klage. Her kommer bilder 😚

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Sånn alt-i-alt må jeg si at dette iallefall er det største hotellrommet vi noensinne har delt sammen, og også er blant de fineste. - Nå skal det også sies at vi tidligere har reist på budsjett-turer til syden da, på hotell med færre stjerner enn dette, men likevel 🙌🏼. Hva syns du? 

 

Ha en fin dag videre 😚
God søndag, og 3.advent fine 😘

 

Noe jeg syns er like vanskelig hvert år, er å lage selve adventsstaken. Adventsstaken er jo en super mulighet til å utforske kreativiteten, og lage noe storslått - og det er jo en utrolig flott tradisjon, spesielt for meg som elsker lys 🤗. Dessverre har mye av motivasjonen blitt borte oppi eksamensstresset, og jeg har heller ikke hatt noe å lage den av, trodde jeg. Heldigvis finnes det utrolig mange fantastiske & flotte interiørkontoer på instagram, og etter å ha sett et bilde av adventsstaken til Marie Oftedal ble jeg inspirert til å bruke champagne-kjøleren som stake. Dermed hadde jeg altså alt jeg trengte likevel, alt jeg kjøpte var litt falsk snø til 29,- på Nille, og igår - en uke før jul, kom endelig adventsstaken opp 😬. Bedre sent enn aldri, eller? Her kommer iallefall noen bilder 😚

 

 

Ha en super 3.søndag i advent videre dere 💜 💜 💜

 

💓 FORRESTEN, KUN 2 DAGER IGJEN AV AVSTEMNINGEN - SÅ GI MEG GJERNE EN STEMME (HER) OM DU SYNS BLOGGEN MIN ER ÅLREIT 💓
Hallo, og god luciadag, fine 🎄😚 

 

Desember må være den måneden i året som går absolutt raskest - er du ikke enig? 😮 Det er bare 11 dager igjen til jul, noe som betyr at de fleste snart begynner å nærme seg ferdige med julegavene, og skal starte med innpakkingen🎁. Derfor tenkte jeg å dele mitt innpakningstips, som jeg syns er både fint, rimelig, og med stor tro den aller mest solide måten å pakke inn gavene på. Som jeg har nevnt tidligere, så elsker jeg å dulle med julegaveinnpakningen - det er jo en så fin måte å vise litt ekstra omtanke på, er du ikke enig? 🎀

 

 

Innpakningspapiret er av typen dekkpapp - noe som er et slitesterkt og tykt materiale som sørger for jevne og solide pakker. Rullen er svær, og tilsvarer ca 10 vanlige gaveinnpakningsruller, men prisen er bare litt over dobbelt så høy. - Altså et ekstremt rimelig alternativ, spesielt om du har en del gaver som skal pakkes. Rundt har jeg valgt en nøytral, matt og hvit gavetråd, og pyntet opp med grankvister. Jeg har derimot planlagt å bytte disse med thujagrener før utlevering - ingen vil vel ha masse barnåler overalt? 

 

 

Som et ekstra personlig preg, har jeg valgt å lage gavelappene selv. Alt du trenger er fotopair, en printer, og et redigeringsprogram som paint, eller photoscape på datamaskinen. Et enkelt tips er å lage 4 samtidig, legge inn hvem de er til- og fra, kopiere disse over til Word(uten å lagre bildet), gå tilbake til redigeringen og endre de eksisterende navnene, og gjenta prosessen med å kopiere over til word helt til du har alle lappene du trenger. På bildet under ser du redigeringen, der jeg har markert hele bildet for å kopiere over i word, etter kopieringen trykker jeg bare på navnene, og endrer teksten. Etter alle bildene ligger i word, printes dokumentet ut, og lappene klippes ut. Bruk gjerne en hullmaskin til å lage hull til tråden. Enkelt og personlig, ikke sant?  

 

 

Forresten, jeg ville satt inderlig pris på en stemme i konkurransen. Nå nærmer slutten seg med stormskritt, og ettersom alle får en prosentvis del av premien har alle stemmer noe å si.

 

🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 - 🎀 STEM HER 🎀 

 

- Kine 😚
 

God kveld 😚

 

Har dere fått pyntet og kommet i julestemning enda? Her er jo som kjent både juletreet, og julepynten alt oppe 🎄. Julegavene er stort sett i boks - og noen er tilogmed ferdigpakket. Eksamen nr. 1 er over, og etter klokken 13.00 imorgen er nr.2 over også. - Det gleder jeg meg sånn til! Da er de "værste" overstått, og snart kan jeg begynne å tenke på pakking, og flytting til nytt og eget hus på nyåret 🙌🏼. Blogg-konkurransen jeg er nominert til går snart mot slutten også, noe som er utrolig spennende. Det er så mange av dere som har stemt, - fysøren så heldig jeg er 🙆🏼💗 Hvis du lurer på hva jeg snakker om, eller vurderer å kanskje gi meg en stemme? Da kan du trykke -> HER <-. Hvis du velger å stemme, så hjelper du meg kjempemasse, og jeg blir utrolig glad for hver og en av dere. igjen - takk til deg som har stemt 😚

 

Her i huset er det lite "julefarger" - den tradisjonsrike lilla- og rødfargen har jeg gått helt bort ifra, som du ser. Her er det mørk brun/gull, sølv og hvitt som skaper julestemningen - noe som passer mye bedre til mitt interiør🙏🏼. Her er noen glimt 😚 

 

 

Ha en fin kveld videre 💗
//Sponset innlegg//

Heihei, interiørinteresserte ✨

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Soverommet er uten tvil et utrolig viktig rom i huset. Det er der du lader opp, og restituerer - og da er det viktig med rolige & behagelige omgivelser, og ikke minst en himmelsk seng 🙌🏼.

 

Jeg er av den typen som er ekstremt sensitiv på senger,- som faktisk sover dårlig dersom sengen ikke er myk og god, eller er for liten. Vår seng pleide å tilhøre mormor, som jeg arvet mens jeg gikk på videregående. Altså er den gammel og slitt, og har vært med på 4(!!) flyttelass. I tillegg kan den være irriterende liten, ettersom den er bare 140cm bred, knapt nok en dobbeltseng spør du meg? Med to voksne mennesker og en mellomstor hund, kan det bli litt lite plass innimellom. Vi har altså et stooort behov for en ny seng, men ettersom gode senger er så dyre, har det blitt utsatt og utsatt. Nå må vi derimot bytte, den er oppbrukt og ødelagt, og nå har jeg funnet et superbillig alternativ 😃.

 

De har tilbud på senger på Trademax! Trykk her ->SENGER <- , eller på bildet under og se selv 🙆🏼

 

Sjekk disse sengene og prisene! - Er det ikke billig? Ikke nok med det, de ser utrolig deilige ut også, syns du ikke? Trademax har et enormt utvalg av senger i alle varianter, og priser, og her har jeg plukket ut noen favoritter. Hvem skal vi bestille? Jeg heller mot sengen i midten, med oppbevaringsrom under madrassene er det et perfekt sted å gjemme ekstra dyner, og pynteputer🙌🏼. 

 

// 1 HER // 2 HER //  3 HER // 4 HER // 5 HER //

 

Innlegget er sponset, men valget og kjøpet av sengen betaler jeg selv, så dere vet det 😚. Har dere ikke behov for ny seng, anbefaler jeg dere uansett å ha Trademax i bakhodet, ettersom de virkelig har mange fantastiske tilbud på alt av møbler 🙌🏼. 

 

Trenger du også en ny seng? Kjøp det i julegave til deg selv da vel, alle fortjener en god seng - og alle fortjener å betale minst mulig 💗

 

- Kine 😚

 
Hallo, fine 😚

 

På grunn av et enormt eksamenspress de neste ukene, følte jeg med "nødt" til å pynte til jul, allerede i går. For noen er det et sjokk, for andre er det en helt normal ting å gjøre. Hva mener du? Er jeg altfor tidlig ute? 🙆🏼

 

Uansett, jeg elsker julen - og vil helst ha pynten og stemningen oppe så lenge som mulig før jul. Jeg ser ikke helt poenget med å ha pynten oppe flere uker etter julen er over, som tradisjon tro sier. De siste årene har jeg dermed fulgt jule-interiør-bølgen og pynter en måned tidligere 🙌🏼. - I tillegg går jo ukene mot jul så innmari fort nå, og med hodet langt inni bøkene frem mot den 18. desember, så er jeg redd for at jeg går glipp av den koseligste førjulstiden. Da er det jo perfekt å ha julepynten rundt seg, er du ikke enig? - For meg gjør det iallefall masse med motivasjonen 🙏🏼. 

 

 

I år har jeg valgt å kjøpe burgunder-røde gardiner - de passer mye bedre til vårt interiør. I tillegg var de superbillige! - Kostet bare 99,- for paret, så hvis du trenger nye gardiner til jul bør du sjekke de ut HER. Juletreet er også nytt i år, og har faktisk fått stått i fred i hele natt 🤭 - det hadde jeg ikke forventet med valpen og to katter. Treet er kjøpt på Biltema og kostet rundt 700 kroner. - også et supertips til deg som vil ha et falskt & naturlig tre til en rimelig pris 🙌🏼.  

 

Ha en super dag videre 💗

 

Husk forresten å stemme på meg i linken under, da ville jeg blitt superglad 🤗

 
Hallo, og god søndag dere 😚

 

Hvert år har jeg et mål om å pakke inn de fineste gavene, og jeg leter alltid etter inspirasjon fra folk som er mye flinkere enn meg. - Jeg elsker rett og slett å bruke tid på innpakningen, både for å vise litt ekstra omtanke, og fordi jeg syns det er en en av de koseligste delene av førjulstiden, og juleforberedelsene. Det skal sies at samboeren min syns jeg er gal, som er så nøye på noe som "skal i søpla uansett", og han har kanskje litt rett 🙆🏼. Men se da - se så fine gavene kan bli? Det er kanskje ikke så nøye, egentlig, men det er jo litt stas å få en slik gave, er det ikke?

 

- Håper ikke dere misforstår meg nå, jeg mener ikke at det er nødvendig å bruke så mye tid på innpakning, når selve gave-innkjøpene tar lang nok tid i seg selv, og det kanskje er mange andre viktigere ting å bruke tiden på. Men jeg elsker å dulle med dette, og dersom du også gjør det, så har jeg litt inspirasjon til deg 🙌🏼.

 

 

Åh, det er så mye fint! - Som jeg gleder meg til å pakke inn julegavene ✨. 

 

- Kine 🤗
 

Heihei, og god lørdagskveld fine💗.  Har du noen planer for kvelden? 🎶 Her koser vi oss litt for mye, og det skal bli veldig kjedelig å reise hjem - og tilbake til hverdagen i morgen. Heldigvis har vi en siste kveld igjen, og den skal nytes 🙌🏼. Som jeg nevnte i går, så er vi altså på hytta i Skåbu, ca 900moh, med masse snø - og litt for mange kuldegrader. Det er godt for julestemningen, det ☃️.  Jeg elsker hyttefølelsen, og tenkte derfor å dele litt av helgen,- og hytta med dere 😚. 

 

// Er det ikke koselig og fint her? - Jeg trives iallefall kjempegodt 💗//

 

 

Jeg må som vanlig benytte muligheten til å takke alle dere som har stemt på meg i konkurransen (link under innlegget) - jeg kan ikke så sagt det nok 🙏🏼! Tusen, tusen takk 💗💗 - Kine. 

 
Hallo, skjønne, er du klar for noen spisestuebilder 😚?

 

Etter noe som føles som en utrolig lang, og treg uke med masse skolearbeid, er endelig spisestuebordet ryddet, og ser igjen presentabelt ut. Spisestuen ligger i ene enden av stuerommet, og er malt i en mørkere bruntone som gir et klart skille mellom sonene. Stolene er kjøpt på Jysk, og bordet, den antikke spisestuesofaen og speilet på veggen er kjøpt brukt. Det er helt klart et av mine mål å få det så fint som mulig, for så lite penger som mulig. Slik er vel studenttilværelsen for mange? I tillegg er det jo greit å ha en sparekonto inntakt til dagen huskjøp står for tur. Dette er helt klart forskjellig fra person til person, og jeg forstår veldig godt de som heller prioriterer pengene på nye og finere møbler - men for meg er det helt innafor å vente til utdanning og god inntekt er på plass.

 

Et av mine mål, er å vise frem at du kan få det ålreit uten å nødvendigvis gå i en møbelforretning og svi av 15-20 000. I tillegg ligger det et enormt stort potensiale i tilbehør, som puter, pledd og pynt - og dét skal ikke undervurderes, uansett hvor dyre eller billige møblene er 🙌🏼. Puter og tekstiler kan du eksempelvis kjøpe billig på IKEA og Jysk (eller sy selv), og interiør kjøpes billig på eksempelvis Nille og Europris 🤗 

 

 

Nå er det helg✨, og jeg, samboeren & valpen har tatt oss en velfortjent pause, og reiste til Skåbu på hyttetur i går ettermiddag. - Det er ubeskrivelig hvor deilig det kjennes akkurat nå! Fyr i peisen, knitring, ro, snø, ullsokker & joggebukse er noen stikkord, og jeg gleder meg masse til resten av helgen🙏🏼.

 

Håper du likte bildene, og kanskje tilogmed fant litt inspirasjon 🤗. - Hvis du liker bloggen min, gi meg også veldig gjerne en verdifull stemme i Sparpedias interiør-blogg-konkuransse -> HER <- . Det er mange av dere som har stemt, og tro meg,- hver av deres stemme betyr veldig mye for meg, og jeg føler meg som verdens heldigste som får så mye hjelp! Så har du stemt, husk at jeg er kjempetakknemlig 💗 (Husk forresten at hver enhet kan avgi stemme, altså 1 stemme på mobil og 1 stemme på pc 😘) 

 

- Kine ☕️
/SPONSET INNLEGG I SAMARBEID MED CHILLI.NO/

 

HELLO, DU SOM OGSÅ ER GLAD I INTERIØR OG MØBLER, NÅ HAR JEG ET TIPS TIL DEG 😘

 

Er du slik som meg? - Veldig glad i å bytte ut, og endre på både møbler og interiør, men kanskje ikke har, eller prioriterer økonomien til det? Hva om jeg forteller deg at jeg har blitt tipset om en nettside som selger møbler i forskjellige stiler, til en rimelig pris, og at denne nettsiden akkurat nå har stueuker, med opptil 50% rabatt?😮 Vel da bør du kanskje klikke deg inn på chilli.no å sjekke, kanskje du finner en ny favoritt, eller noe å putte på ønskelisten til jul? - Det har jeg nemlig gjort! 

 

Nettsiden er svært oversiktlig, med enormt utvalg! Den har flere trygge betalingsalternativer, og hvor deilig er det ikke å få den nye sofaen, eller skjenken kjørt hjem, og bært på plass da? I tillegg til lave priser, har de også en profesjonell kundeservice, og det finnes det stor trygghet i 🙌🏼. Sjekk ut en bitteliten del av mine favoritter i bildet under ✨ 

 

SOFA HER // SKJENK HER // KJØKKENBORD HER // TEPPE HER // PLEDD HER // STUEBORD HER // SJESELONGLENESTOL HER

 

En slik sofa du ser øverst på bildet har jeg ønsker meg siden jeg gikk på videregående, men ettersom prisene i møbelforetningene ligger oppmot 20 000 kroner, har jeg lagt den ifra meg. Så du kan tenke deg denne drømmen fikk seg en boost når jeg så dette? Den koster altså UNDER 10 000, og finnes i 7 ulike farger! - Hadde det ikke vært for at studentinntekten ikke strekker til for øyeblikket hadde jeg puttet den i handlelisten med en gang, sammen med bordet og skjenken! Tenk det, hjørnesofa, stuebord & skjenk for bare litt over 14 000 😮(??!) - Husk, det er tilbud NÅ 😘

 

Trykk på denne linken, og sjekk om du finner noen nye møbelfavoritter ->MØBLER <-

 

Jeg vet iallefall hvor jeg skal handle møbler neste gang 🙌🏼 - Stor klem fra meg 🤗

 
PHOTOS ARE MEMORIES FROZEN IN TIME 🎶

 

Jeg elsker bilder - og kunne hatt bilder overalt, hadde det ikke vært for at jeg er litt for nøye med interiøret. - Men jeg har noen, og de elsker jeg! Denne nydelige rammen kjøpte jeg for noen uker siden, og har endelig fått satt inn riktig bilde 🙌🏼. For at det ikke skal bli rotete eller feil, er det viktig for meg at bildet inneholder farger som passer til interiøret, og at bilde har en betydning. I tillegg gjør det ingenting om rammen i seg selv er pynt, og kanskje er litt ekstra fin, da er det mye enklere å bruke et bilde som pynt på skjenken, eller på hylla. - To fluer i en smekk, minne og pynt i en og samme gjenstand 🤗. 

 

 

Jeg er helt forelsket i denne rammen, og ikke minst i bildet av favoritten inni - og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den! Du får kjøpt den på Feel, og prisen ligger på 300 kroner ✨. 

 

 

Klemmer 🤗

 

💗 Jeg blir forresten ekstremt glad og takknemlig om du vil hjelpe meg med en stemme i konkurransen er er nominert i? (trykk her) Det tar to sekunder, og jeg ville satt veldig stor pris på det. Igjen tusentakk til alle dere som har stemt 💗
Skolearbeid med tente lys, kaffe-milkshake & baconsnacks - du kan tro jeg har koset meg ikveld! 

 

 

Akkurat nå sitter jeg i sofaen med benene på stuebordet, mens tven holder meg med selskap i bakgrunnen. Samboeren min er som vanlig bortreist på jobb, og kommer ikke hjem før torsdag. - Det gir meg heldigvis masse tid til å jobbe med skolearbeid, og det trengs. I dag har jeg fått gjort ferdig en innlevering, gått en fin tur med valpen i skogen, laget meg en god middag, og fått ryddet og gjort litt husarbeid. Å være alene er både godt, deilig og ensomt på samme tid, sånn vil det nok alltid være. Vel, jeg er jo ikke helt alene da. - Jeg har jo hunden og de to kattene våre. Hunden ligger med meg i sengen om natten, og er alltid innen et par meters avstand på dagtid. Den ene katten ligger på badet (i trygghet fra valpen), og benytter seg av enhver trygg mulighet til å kose, noe som betyr at jeg blir overfalt når jeg går på do. Den andre holder til på kjøkkenet, og koser kun under tvang - han er litt mer avslappet, og leker heller med valpen enn å kose!  Så alene er jeg absolutt ikke, selvom det føles stille uten kjæresten. 

 

Det er vel ingen hemmelighet at jeg er avhengig av tente lys? - Det gir stemningen en magisk effekt, og jeg elsker den lune varmen flammene avgir 🙌🏼. Spesielt nå som jeg er alene og det er mørkt og kaldt ute. - Jeg er kanskje litt skjør, men tente lys gir meg en god og beroligende følelse, og den er jeg helt avhengig av innimellom 🙆🏼💗 Her får du noen glimt av stuen, akkurat nå 😚

 

 

Takk igjen til alle dere som har stemt på meg i interiørblogg-konkurransen! Det betyr mer enn dere aner 💗💗💗 (lurer du på hva jeg prater om, eller har lyst til å stemme? Trykk HER, eller på annonsen under innlegget)

 

- Kine 🤗
 

GOD LØRDAGSFORMIDDAG, FINE 💗

 

 

Idag tenkte jeg å dele noen bilder fra soverommet, og mine tips til hvordan du kan få det slik du ønsker - billigst mulig. 

 

Målet mitt med soverommet, var å skape en funksjonell, koselig, lun og luksuriøs følelse, uten å gjøre det for mørkt. Det beste og billigste tipset jeg kan gi, er å male veggene! Det koster noen få hundrelapper, og gjør ekstremt mye med romfølelsen. Vi har valgt lyse vegger, i to forskjellige nyanser. Dette er et perfekt utgangspunkt for de fleste klassiske stiler, og slår dermed sjeldent feil. I tillegg er det ingen skam å kjøpe brukt! - For oss, som bare leier, og skal kjøpe egen bolig etterhvert, er det veldig økonomisk. Vi vil jo bytte ut mye når vi kjøper hus. I tillegg hjelper det å bruke kreativiteten, og finne billigere løsninger. 

 

 

Et annet tips, dersom du ønsker sengegavl, er å lage den selv. Det er billig, og du får den akkurat slik du ønsker (se hvordan jeg lagde min HER). Sammen med de billige speilene fra IKEA, så bringer også sengegavlen med seg litt glamour, og gjør rommet ekstra koselig, syns jeg. Putene har nyanser av beige, hvitt og brunt, og alle er med på å fremheve høstfølelsen, og er en rød tråd imellom alle rommets farger. 

 

 

Jeg bruker nesten utelukkende lyst sengetøy, og syns det gir rommet en roligere, og romsligere følelse. - I tillegg fremhever lyst sengetøy den mørke sengegavlen, og mørkt sengetøy ville blitt for mye. For å styrke den svake, men gjennomgående glamourfølelsen, er også nattbordspynten preget av detaljer i sølv. Oppbevaringsboksene fra Orthex, som er sponset, gir masse lagringsplass, og fungerer også som ekstra bordplass når de trekkes litt ut. 

 

 

Hvis du liker bloggen min, husk forresten å gi meg din stemme 😃 (👇🏼 trykk på bildet under 👇🏼) . Da ville jeg blitt utroolig takknemlig 💗

  

Ha en strålende lørdag videre! Her har endelig solen tittet frem igjen, så dette ser ut til å bli en superfin høstdag 🌞. 

 

- Kine
Heisann, skjønne du 😚

 

 

Etter ei lita opprydningsskjau, fikk stuebordet idag et nytt uttrykk. I den forbindelse tenkte jeg å dele et av mine interiørtips med dere. Her hjemme er det jo pynt overalt,- det er sånn jeg liker det, men misforstå meg rett. Det er ikke slik at jeg slenger frem masse pynt bare for moros skyld - nei, overhodet ikke. Tro meg, alt er nøye vurdert, og plassert deretter. 

 

For meg er det veldig viktig å finne den gylne mellomveien når jeg dekorerer. - Ikke for lite slik at det blir tomt, men ikke for mye slik at det blir rotete. Noe som er en veldig viktig regel for min del er; IKKE mange småting/nips ved siden av hverandre. Det ser (nesten) ALLTID rotete og billig ut. I tillegg så er vel poenget med pynt at man skal se det? At det skal være et blikkfang eller fokus? - Vel, da bør du satse på pynt som synes, dermed bør det i mine øyne ikke være mindre enn et lite krus. Det er mye finere med STORE lysestaker/vaser eller lignende. Størrelsen gjør at du får et mye mer elegant og stilfullt preg! 🙌🏼 Skal du derimot plassere mye pynt ved siden av hverandre, så bør du starte med en stor/eller to like store pyntegjenstand/er, deretter se an plassen og uttrykket denne eller disse gir. Sørg for at størrelsesforholdene på tingene du setter sammen ikke er for store, eller for små. Altså, fra den minste til den største gjenstanden bør det ikke være altfor store forskjeller, ettersom dette lett får den lille til å se pitteliten ut, og den store til å se enorm ut, noe som igjen blir rotete.

 

Less is more kan slå begge veger: Det er bedre med en stor pynt enn to små, men det kan bli enda finere igjen med to mellomstore, eller kanskje større? - Husk, alt avhenger av omgivelser, størrelsen på møblene, og rommet generelt - og selvsagt på pynten du bruker. Det jeg har nevnt over er mine regler, men husk, alle regler har unntak! Jeg også har småting og nips, og innimellom kan det være veldig stilig å plassere de sammen, men somregel ikke. Det viktigste du gjør når du skal dekorere, er å vurdere underveis - bytte om - og vurdere på nytt. Hva syns du blir finest, og hva gjør at rommet ser finest ut?  

 

Før jeg satte sammen pynten på stuebordet idag, var det bare lysestaken bak til høyre som stod på bordet. - Det så ikke ut, det var både tomt og rotete på en gang, ettersom øynene ikke hadde noe konkret å fokusere på.🙃  Men nå som jeg har slengt på masse mer, ble det et mye mer "riktig" uttrykk i mine øyne. Det er iallefall et blikkfang når man ser mot stuen, og da er et av målene nådd. 🤗

 

 

 

Ps. Stem på meg i bloggkonkurransen jeg er med i her, da ville jeg blitt uendelig takknemlig - hver stemme teller!! 💗

 

- Kine😚
Heisann, du som leser dette 🤗

 

På torsdag ettermiddag fikk jeg en utrolig morsom mail. - Som du kanskje ser, eller alt har sett, så ligger det et banner over headeren, og under innlegget som linker til en bloggkonkurranse. Det er SparPedia, en nettside der du kan finne gode rabatter på kjente nettsider (blant annet Nelly.com), som har denne interiør-blogg-konkurransen, og jeg er så heldig å være blant de nominerte. Jeg fatter ikke at jeg nok en gang er nominert til en bloggpris innen interiør? Jeg er evig takknemlig, og jeg blir så kry!🙆🏼 Jeg elsker å blogge om interiør, og selv om jeg ikke er så flink som jeg selv ønsker, blir jeg så glad av å få slike bekreftelser. I fjor var det Saleduck som nominerte meg, og jeg tok søren meg 2.plassen - takket være dere, leserne mine. Vil dere hjelpe meg igjen? 💗 

 

Ved å trykke deg inn på linken i bildet under, kommer du til nominasjonssiden og har muligheten til å gi din verdifulle stemme til en av oss som er nominert. - Jeg ville satt utrolig stor pris på om du ville brukt noen sekunder på dette 💗

 

 

I denne konkurransen er hver eneste stemme uhyre viktig! - Nettopp fordi premien blir fordelt etter antall stemmer. Altså, har jeg 10% av stemmene, får jeg 10% av premiepotten som er på hele 4500 kroner. Så, dersom du setter pris på, eller liker bloggen min, vil du være så snill og hjelpe meg?🙌🏼 Dersom du gjør dette, vil jeg selvsagt vise min takknemlighet på bloggen din, så legg igjen en kommentar dersom du velger å stemme 😚

 

Kine 🤗
 

Vakre farger, naturlige dekorasjoner, mørkere og lune kvelder, tente lys, - ja, det har vært en utrolig fin høst 🍂💗

 

 

 

Høsten har vært utrolig fin! Vi har tilbragt mye av tiden på hytta, og gått mange fine skogsturer i naturskjønne omgivelser🙌🏼. Høstpynten og bloggingen derimot, har blitt nedprioritert,- noe jeg syns er utrolig trist. Jeg hadde så lyst til å gå all in med høstdekoreringen i år, men ting kom dessverre i veien. Jeg hadde blant annet en operasjon i starten av september som ikke gikk som forventet, og jeg brukte lang tid på å komme meg igjen. Motivasjonen ble temmelig tømt etter den, og jeg hang fort etter med skolearbeidet. Heldigvis etter et par uker var formen tilbake, og motivasjonen på veg opp. Derfor må jeg skuffe med dårlig høstinspirasjon fra min side i år, men jeg har noen bilder jeg vil dele med dere nå i etterkant.😚 

 

 

Ha en super lørdag videre 💗

 

- Kine 🤗
Hello sunday funday - ironisk nok


 

Da var vi endelig hjemme igjen fra hytta - så utrolig deilig! Formen er fremdeles ganske så-som-så, og dermed var det ekstremt godt å komme hjem til alle de hjelpemidlene som ikke finnes på hytta 🙏🏼. Nå sitter vi alle; kattene, hunden, D og meg i sofaen og slapper av, og det er litt ekstra stemning med tente lys overalt i stuen 🤗. 

  

Hjemturen derimot, den ble nokså trælete og ubehagelig, ettersom vi klarte å pungtere halvveis 😒 - og ikke nok med det, neida.. For det første så var jekken til reservedekket ødelagt, og det fant vi ut på den kjedelige måten - ved at bilen datt ned igjen..  Heldigvis fikk vi lånt oss en jekk av noen snille mennesker, og fikk til slutt byttet til reservedekket. Men, ikke nok med det.. Det var selvsagt ikke bare uflaks at det ene dekket eksploderte, neida.. Et "lite" forstillingsproblem (som vi kanskje burde tatt mer på alvor) har over lengre tid slitt de splitter nye (og ganske dyre) sommerdekkene våre feil og ujevnt, slik at innersiden av dekkene (den lite synlige delen) var så slitt at det ikke skulle mye til før det eksploderte. Dermed turte vi ikke kjøre lengre på det vi hadde igjen heller, og vi hadde jo bare et reservedekk.. lang historie kort, vi måtte få mamma til å hente vinterdekkene våre hjemme i Elverum, og komme med de til oss i Lillehammer. Dermed ble turen som skulle ta 2,5 timer hele 6 timer lang ✌🏼.  Vi kjører nå med to sommerdekk og to vinterdekk, og har en bil vi MÅ få fikset før vi sliter ut flere dekk, og vi må kjøpe nye sommerdekk. Sunday notsofunday 😅

  

 

Nå skal det bli godt med en avslappende kveld i sofaen, før vi setter igang med litt oppussing av gjesterom i morgen 🙏🏼. 

 

 

Ha en fin kveld videre 🌸
Heihei, og god onsdagskveld fra hytta 🙏🏼💕

 

Ettersom jeg er en smule flinkere til å oppdatere via Instagram, så tenkte jeg å dele de siste bildene publisert med dere her også😚 

Det er overhodet ingen hemmelighet at denne bloggen ikke er en "jobb" for min del, men det er derimot et sted der jeg kan dele hobbyen min, og kose meg i ny-og-ne! At jeg har blitt sponset med oppbevaringskurver (her), og vunnet andreplassen i saleduck sin interiørblogg-konkurranse er derfor ganske snodig. Men det er selvsagt utrolig hyggelig, spesielt da jeg bare deler hobbyen min, rett og slett. 

 

Jeg har veldig ofte dårlig samvittighet for at jeg ikke blogger oftere, eller har bedre innlegg. - Ikke fordi jeg tror det er så mange som "følger" meg i den forstand, ettersom jeg ikke deler mitt liv, eller er så veldig aktiv, men for min egen del. - Jeg syns det er utrolig moro å blogge, og som de fleste, så vil jeg jo selvsagt gjøre dette bra. Derimot har jeg jo en instagramkonto i tilknytning til bloggen. Der er det lettere for meg å følge lesere, og andre interiørinteresserte, og også lettere for dere å følge meg. Det er også mye lettere å publisere ett bilde på instagram, enn å skrive et helt innlegg på blogg. - Dermed prøver jeg å oppdatere instagram bittelitt oftere enn bloggen, og håper å se en stor utvikling der videre. Jeg sier overhodet ikke at jeg ikke skal prøve å blogge oftere, fordi det er absolutt et mål det også, men jeg sier bare at det er større sannsynlighet for at jeg lykkes på instagram 🙈.

 

Så, følg meg (trykk 👉🏼her👈🏼 for å komme direkte til profilen, eller søk opp kines_interior) gjerne der, om du vil 🌸✨  

 

Ha en super kveld videre, her skal vi kose oss med taco, kort- og brettspill ++ 😋 - Kine 
Etter en altfor lang pause, fylt med skyldfølelse for at jeg så gjerne ønsker å blogge oftere, er jeg nå tilbake! 

 

Jeg føler absolutt at tiden ikke strekker helt til, noe som overhodet ikke gir mening i mitt tilfelle, som hjemmeværende student. Men likevel, tiden strekker altså ikke til. Jeg tror kanskje jeg setter litt for store krav til meg selv, og helst vil få til ting så "bra som mulig" og hvis jeg ikke har tid til det, så dropper jeg det heller. Det gjør iallefall ikke ting bedre, men det er absolutt en ting jeg jobber med. Noen ganger kan ikke alt være helt perfekt, og ettersom denne bloggen er min personlige hobby, som jeg driver for min egen del, så burde jeg vel tillate meg litt dårlige innlegg innimellom? - Det syns jeg, det er personlig det! På disse bildene skrudde jeg av autofokusen på kameraet, noe jeg så i ettertid at ikke var det smarteste jeg har gjort. Likevel kommer hensikten med bildene frem, og dere ser likevel et glimt av spisestuen vår ✨

  

Siden sist har småting skjedd. For det første er jeg ferdig med 4 av 5 eksamener, noe som er ekstremt deilig å tenke på, og neste torsdag tar jeg sommerferie! I tillegg har vi faktisk vært helt gale og kjøpt oss en campingvogn!😅 Det er overhodet ikke likt oss, egentlig, men nå skal vi altså ta fatt på campinglivet og utforske Norge og Sverige ifra vårt egne lille flyttbare krypinn. Det skal også bli moro å ta fatt på oppussing av denne vogna, og jeg kommer til å dele hele prosessen med dere 💕

 

Snakkes snart!

- Kine. 
//Samarbeid med Orthex//

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Dette har jeg sett sånn frem til. - Endelig er soverommet ferdig! 🙏🏼

 

Det er helt klart at oppussing på budsjett ikke trenger være dårlig. Alt vi har gjort er å male for rundt 200 kroner (maling på tilbud og billig utstyr fra biltema!). Nattbordene er kjøpt brukt igjennom finn.no. Sengegavelen er hjemmelaget, og speilene kostet kun 79,- pr. stk på IKEA (ekstremt rimelig!). Orkideene er falske, og kjøpt på IKEA til en lavere pris enn tilsvarende ekte. Lysestakene er også hjemmelaget, og lampene er kjøpt på salg! Sengetrekk + putetrekk/puter er også fra IKEA og koster relativt lite. Jeg er strålende fornøyd av hva vi har fått ut av det lille vi har lagt i det! 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Jeg vil også dele et megabra oppbevaringstips til dere! Jeg regner meg jeg ikke er den eneste som er avhengig av diverse oppbevaringsmetoder for å skjule og sortere alt rot? 🙈

 

Disse fantastiske Smartstore basket - kurvene fra Orthex med nydelig bambuslokk er utrolig praktiske, og ikke minst - fine å se på! Aller viktigst, for meg som student, så er de også utrolig rimelige! Du kan velge mellom hvit/grå, bambuslokk eller plastlokk, og tre forskjellige størrelser (jeg har den minste og den største). Kurvene koster fra 39,- på Maxbo, men kan også kjøpes på blant andre Coop Obs!. Se mer HER. Jeg er så heldig at jeg har fått mine gratis, mot at jeg deler tipset med dere. Jeg liker de så godt, at jeg tror nesten jeg må kjøpe meg fler! 

Bambuslokkene er også utrolig praktiske, og kan brukes til mye mer enn bare et lokk! Her har jeg blant annet brukt et lokk til å ha under mac´en da jeg bruker den i sengen. Elsker å kunne skjule alt nattbordsrotet, samtidig som jeg har enkel tilgang på ladere/ledninger, bøker o.l, 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES 

Håper du likte bildene! Jeg er iallefall superfornøyd med resultatet, og elsker fargene vi brukte (jotun Sand, og standard hvit base). Nå tar vi helgen her hjemme, D kom hjem fra bortejobbing nettopp, og har fri helt til tirsdag! For meg blir helgen bestående av masse skolearbeid, ettersom jeg har eksamen i statistikk på tirsdag, og i virksomhet og regnskapsorganisering på torsdag. Gleder meg sånn til alle eksamener er gjennomført og jeg er enda nærmere en utdanning!☀️

 

 

For flere interiørbilder, følg meg gjerne på instagramprofilen min kines_interior 

 

- Kine 😚

 

 

@Orthexgroup #Orthex #Smartstorebasket #SmartStore #soverom #interiør #interior #interiørblogg 
Ettersom jeg er såppass interiør-gærn som jeg er, så måtte jeg nesten opprette en egen interiør-instaprofil! Jeg har faktisk hatt denne en stund, men har nesten ikke brukt den før nå. Jeg er på langt nær så flink som de profesjonelle, og det er svært få som i det hele tatt vet om profilen. Likevel synes jeg det er supergøy å dele hverdagsglimt av interiøret! For flere, og bedre bilder - følg meg gjerne: Kines_interior  💕

 

 


 

 

Ha en fortsatt fin påske🐣

 

- Kine. 
Hei, og god påskeferie - til de som er så heldige!  

Her hjemme har det blitt en enkel og billig påskepynt i år. Jeg har hatt mange ideer, men jeg har ikke hatt tid til å få utført alt. Pynten har foreløpig blitt slengt på plass mellom slagene, og er dermed sånn "halvveis" gjennomtenkt. Vi satser på utbedringer mot helgen igjen, men før den tid - HYTTETUR! 

 

Jeg elsker påske, slik som alle andre kristne høytider! Minner som påskeegg med godis, påskeegg-maling, påskekrim, hytteturer, kvikklunsj og familiemiddager gjør det ganske åpenbart at påske er elskbart! - Derfor må det jo feires, og da må påskepynten (som jeg ikke har) frem. De siste månedene har det gått ekstremt mye penger, vi har flyttet, vi har kjøpt valp, jeg måtte kjøpe ny mac, årsavgifter på bilene måtte betales, den ene bilen har vært til service, også har alle dyrene vært til veterinær for vakinering og sterilisering/kastrering! Totalt utgjør dette bortimot 50 000 kroner! En helt sinnsyk sum bare på noen få måneder, i "unormale" kostnader. Så da er det vel kanskje forståelig at påskepynten blir nedprioritert i år? Heldigvis finnes det masse man kan gjøre for å pynte, uten å bruke store summer! Her er mine tips 💕

 

◆ Først og fremst: Finn frem alt du har som kan minne om påske! - Her har jeg falske tulipaner fra E-bay, som vanligvis ikke pleier å stå fremme, og et gult teppe. De gir litt ekstra påskepreg, syns du ikke? Påskekyllingen kostet 29,- på Europris! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES


 

◆ Legg frem påskeegget! Påskeegg fylt med godis, eller bare godis i en skål - hva er vel mer "påske" enn det? Dette lille, søte egget kostet 5 kroner! 


◆ Gjør som da du var liten - Lag pynten selv! Hjemmemalte påskeegg hengt på greiner, det er koselig (og billig) det! 


SAMSUNG CAMERA PICTURES


Tenk langsiktig! Velg lysegule lys fremfor de tradisjonelle gule! Ved å velge noen som har en lysere nyanse, kan lysene brukes utover våren og sommeren! Det samme gjelder om du kjøper gule pynteputer, eller andre tekstiler også. 

 


 

Ved å bruke disse tipsene, har påskepynten i år kostet oss 80kroner!  

 

Nå skal vi spise frokost, så reiser vi til hytta for å være med familien noen dager! snakkes 😚

- Kine.
God morgen onsdag!

 Idag bestemte Alma seg for å være ekstra umulig i buret, og dermed stod vi opp klokken halv 8 når D reiste på jobb. Heldigvis var det litt uvant for henne, så det ble 3 turer ut, basing i sofaen, litt herjing med leker og nå sover hun igjen 🙏🏼.  

 

Det er utrolig deilig å stå opp tidlig! - Det er litt som trening, frister sjeldent på forhånd, men så utrolig deilig når man er kommet igang. Idag har jeg egentlig en hel del som skal gjøres. Leiligheten trenger å støvsuges, klær må vaskes, kjøkkenet må ryddes, jeg bør trene mer lydighet med Alma, og sist, men ikke minst - jeg har en svær oppgave i rettslære som må gjøres 😴. Men hva gjør jeg? Jo, jeg sitter å ser på bloggerne. 

 

 


 

Ha en super onsdag videre 💕

 

Kine