Åh, nå skal det bli såå godt med en ferietur! 🌞

 

 

Ettersom sommeren gikk til camping, festival og hytteferie med familie,- med nokså skiftende og dårlig sommervær, så var en utenlandstur til varmere strøk svært etterlengtet! Selvom vi ikke fikk mulighet i sommerferien, fikk vi snikt inn en ekstra ferieuke nå, og reiser dermed til Kreta for en uke med sol, bading og god mat om få timer. 🙏🏼 

 

 

Som du ser er jo selvsagt også skolebøkene med i håndbagasjen, sammen med de andre "viktige" ut-på-tursakene! - Macen er også med, det er den alltid - men jeg får sjelden bruk for den 🙈 I tillegg er kortstokk en slager, pass er smart, og reisekameraet utrolig praktisk (selvom jeg har med det andre også). Foruten dette har jeg ørepropper og oppblåsbar nakkepute med i håndbagasjen, noe som er utrolig godt på en lang flytur 🙃

 

 


 

For øyeblikket ligger vi i senga, klare for å trekke til oss noen timer med søvn før vi må opp igjen klokka 4. Heldigvis fikk vi låne gjesterommet til svigertante som bor like i nærheten av Gardermoen, og får dermed skyss inn i morgen tidlig også. - Snakk om å være heldige! 🙋🏼

 

Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg enormt! 👫🛫 🇬🇷🌞🥂🌅🌊🍹🏖💗

 

- Kine😚
Heihei 🤗 Hatt en fin helg? 

 

Denne uken starter skolen igjen, og det er sikkert mange som gjerne kunne tenkt seg litt ekstra ferie, men jeg tror de fleste syns det blir godt å komme inn i en god hverdagsrutine igjen🤓. Ved hver semesterstart har jeg lovet meg selv at "dette året skal jeg stå på", men det har jo aldri skjedd. Derfor har jeg gjort litt ekstra i høst for å prøve å holde motivasjonen oppe igjennom semesteret.

 

 

For min del, så hjelper det ekstremt på motivasjonen med nytt skoleutstyr og en plan for hvordan skolearbeidet skal fordeles frem mot eksamen. I tillegg blir jeg mye mer motivert når jeg begynner å forstå fagstoffet. - Jeg studerer jo økonomi, så flere av fagene er tunge. Derfor må jeg forstå sammenhengene før jeg faktisk forstår noe av det jeg leser, og dermed er det ofte tungt å komme igang 🙃. Det regner jeg med flere studenter i høyere utdanning som kjenner seg igjen! - Men for min del, ved å følge en plan, der jeg ser mållinja, er det mye morsommere å lese og lære 🤓. 

 

 

Denne uken har jeg reist litt rundt på bokhandlere og lett etter skolebøker og utstyr jeg trenger. Noe har jeg utsatt, mens mye har jeg fått ordnet. Jeg har kjøpt nye markeringstusjer,- det går det fort endel av! I tillegg har jeg kjøpt med en "notis-bok" full av notatlapper - det vet jeg kan være greit å ha. Skrivebøker i forskjellige varianter og kvaliteter, plastlomme-perm til ark og en skoledagbok er også kjøpt inn. I tillegg har jeg jo fått laget en detaljert ukesplan med tilhørende timeplan for alle hverdagene frem til eksamen. 🙏🏼 

 

- Kine 

 
Nå er ferien over, og hverdagen er tilbake for fullt. - Og hva bærer vel ikke mer preg av sensommer enn bærtur?  Vi tok oss en liten skogstur for noen dager tilbake, og fikk plukket nesten 10 liter med blåbær! - Det er så fantastisk å plukke slikt selv, spesielt når smaken er 100 ganger bedre, og prisen i butikk er altfor dyr! Nå er bærene er fryst ned, og jeg gleder meg til å lage smoothie av de i løpet av vinteren 🙏🏼. 

 

 

Denne frøkna her koste seg hvertfall 😃  Hun eelsker blåbær, og hadde det travelt med å passe på oss, samtidig som hun stjal litt bær. Det er så godt å la henne løpe løst i skogen (langt oppi skogen der det ikke finnes stier og lignende, og hun hadde 15 meters langline hengende etter seg, slik at vi kunne "fange" henne ved behov), og se hvor mye hun koser seg og spretter rundt! - Det varmer et (hunde)mammahjerte 💘. 

 

 

Ikke bare er det koselig og sunt å gå på bærtur, men det er jo så mange helsefordeler med å spise blåbær fra skogen også! ifølge nrk så er det "helse i hvert bær, og kanskje noen ekstra ungdomsdager". 

 

- Kine 😚
Halloo skolestart 🤓 

 

Endelig er hverdagen tilbake, med alt det positive og negative som følger med. Det er (for første gang) utrolig deilig å ta fatt på studiene igjen. - Jeg kom inn i en god sirkel like før eksamen i vår, da jeg leste og lærte masse (ettersom jeg hadde sluntret unna hele semesteret) og jeg syntes det var moro!. Etter alle eksamenene var levert ble det plutselig så rart med ferie, og INGENTING å gjøre, og dermed er det så godt med fire nye (og forhåpentligvis spennende) fag å ta fatt på. 

 

 

fagene jeg har dette semesteret er  
// Metode og databehandling // stats- og kommunalkunnskap // Virksomhetsstrategi // Investering og finansiering// 

 

Jeg tviler på at det blir så bra oppmøte på forelesninger dette semesteret heller, ettersom jeg bor 40 minutter unna skolen😒. Men, nå har jeg heldigvis to gode venninner som tar to av de samme fagene som meg, som jeg både kan kjøre med, og samarbeide med 🌸 - I tillegg har jeg jo tross alt klart meg ganske bra så langt, hjemmefra, så med litt ekstra innsats i år så håper jeg å være ekstra fornøyd med karakterene til jul 🤓

 

 

- Selvsagt hører også en god frokost med til hverdagen🙏🏼,  og det hjelper også hodet med å henge med i disse passe tunge fagene 😴.  Nå setter jeg igang med sammfunnsvitenskapelig metode, og håper å komme meg igjennom to kapitler før jeg skal på en times jogge/gå tur i skogen med ungen(hunden) min. Jeg har også en plan om å lage middag til samboeren kommer hjem, så nå må jeg nok stikke 😚.

 

Ha en vakker torsdag🌸  

 
 

God lørdag, alle fine 🌸 Har dere hatt en fin dag? 

 

Typisk meg så har jeg selvsagt blitt forkjølet, og har en ganske dårlig form om dagen. Stemmen min høres ikke ut, det føles som den ene lungen er punktert, og jeg hoster som en gal. Det er så utrolig typisk 😴. I ferier, eksamensperioder, juletider, - ja you name it, da blir jeg dårlig.. Nå som vi endelig er på ferie og hadde tenkt å gå fjellturer hver dag liksom. Vel, vi har fått gått en fjelltur, vært på en jettegryte-tur i helvete (turistatraksjon i nærheten) og vært på grilltur i skogen idag da, så det er ikke så ille på 4 dager. Jeg hoster meg ihjel bare jeg går ut døren, så nå var det utrolig deilig å komme til hytta igjen. Best av alt var det å bytte ut treningstightsen med en joggebukse og sette seg i sofaen med en god dose hostesaft. 🙃 

 

For å kunne oppdatere dere litt, så tenkte jeg å legge ut noen bilder som ble tatt idag, håper dere liker de 😚

  

Som dere kanskje ser så var det iallefall ei lita frøken som koste seg maks. Hun elsker vann, og løpte rundt som en gærning med ballen sin hele tiden 😅.  

 

 

Ha en nydelig lørdagskveld videre, så snakkes vi 😚 - Kine 

 

 
 

Endelig tok vi også ferie! En av fire uker er allerede gått, og vi har kost oss masse på festival med venner 🙏🏼. Imorgen reiser vi alt videre, og skal på hyttetur. Vi planla tidlig i vår at vi i år skulle prøve å bruke ferien på hytta, og spare penger,- vi kjøpte jo også campingvogn i vår og har jo en valp på 6 måneder. Begge tok en good slant av sparepengene, og sistnevnte er det vondt å reise fra, til tross for at vi har ekstremt gode barnepiker tilgjengelige. Men vi får se, det er mulig vi tar en langweekend et sted iløpet av ferien☀️. 

 

For øyeblikket sitter vi i sofaen og ser på Norske Rednecks,- en flau, men utrolig morsom serie. Det vil si om du liker å se godhjerta og useriøse mennesker som tar seg selv ekstremt uhøytidlig, og som elsker å drite seg ut på tv da, vel og merke. Mennesker du blir glad i, og flau over på samme tid, altså. - Som lever et "carpe diem" liv, der det ikke handler om materialistiske goder, men heller om å kunne bælme mest mulig hjemmebrent på en kveld i godt lag😅. Dagen idag har gått med til vasking av klær og avslapning - noe som er utrolig deilig etter 5 dager på festival! Vi har også, etter å ha spist grillmat den siste uken, laget oss den aller beste middagen,- biff med fløtegratinerte poteter, soppstuing og ferske grønnsaker🙏🏼. 

 
 

Ha en fin kveld videre 😚
 
Jeg kunne virkelig ikke klart meg uten detaljer! Et hjem er hvor du bor, hvor du lever, - og tilbringer masse tid. Da er det vel viktig å trives med omgivelsene? 

 

Vi har jo alle en personlig stil, om den er lik noen andres eller om den er helt spesiell så er det sånn vi liker å ha det. Noen er nøyere enn andre, og noen bruker helt klart mer penger på interiøret sitt enn andre. Noen nøyer seg med 1-2 pyntegjenstander i hele stuen, mens andre (les: meg) får ikke nok. En ting er iallefall sikkert, og det er at alle kan bli fornøyd med hjemmet sitt. Er du litt kreativ, og prioriterer pengene er det overhodet ingen sak. Alle kan ikke bo et slott, uansett hvor mye jeg skulle ønske det til tider, men alle kan bo i et hjem! 

 

Jeg har bodd i alt fra jenterommet hos mamma, min første bittelille leilighet, til min andre litt større leilighet - og nå til et enda større (men fortsatt lite) hus. Hele tiden har jeg vært student, både på videregående og høgskole, men jeg har alltid hatt det hjemmekoselig og satt ekstremt stor pris på å gjøre det til "mitt". Stilen utvikler seg, og en blir bare flinkere og flinkere til å se hva som passer sammen. Jeg kunne helt klart hatt det finere dersom mer av pengene hadde gått til interiør, det kan vel de fleste si.

 

Det er viktig å prioritere penger på hva du selv får mest ut av, om det er et fint hjem, fine klær, røyk, festing, eller fine ferier er opp til enhver enkelt. Men en ting er sikkert, pynt eller ikke - det er viktig å trives i sitt eget hjem, men det aller viktigste er at en har det bra, lever etter evne, prioriterer godt, tar gode valg og gjør det beste ut av det! - Jeg handler sjeldent klær, sminke og sko, ordner håret og klipper meg hjemme, fikser det meste selv og lever relativt enkelt når det kommer til de typiske "pengeslukene". - Men, jeg bruker en god del penger på interiør, pynt og elsker ferieturer - helst minimum 2 turer i året. Det handler ikke om hvor mye eller lite penger du har, men hvordan du prioriterer dem. 

 
 

Ha en fin torsdagskveld videre, og god natt 😴
 


Hei, og god mandagskveld ✨ 

 

Er det noe jeg sliter mye med, er det søtsuget som kommer om kvelden. Derfor prøver jeg, de gangene jeg ikke faller for fristelsene, å spise gode, sunne og mettende kveldsmåltider. Grove brødskiver, magert kjøttpålegg + frukt og bær er virkelig noe som fungerer for meg. Det er jo et kjent faktum at søtsuget kommer ekstra da blodsukkeret er lavt, så dermed fant jeg ut at jeg skulle skyte det til værs med en sukkerbombe av en smoothie! En sunn sukkerbombe da, vel og merke. 💕 

 // Ingredienser: Et eple, to bananer, en håndfull fryste blåbær og to håndfuller jordbær + frokostjuice & isbiter //

  

Ikke bare av åpenbare grunner, men også av helsemessige årsaker prøver jeg virkelig å unngå fettete måltider om kveldene. Som jeg har skrevet tidligere venter jeg på operasjon for å fjerne galleblæren min, på grunn av steinproblemer.. Disse gallesteinene skilles lett ut når en spiser fett, og har lett for å sette seg fast rundt om kring i magen - noe som gjør siiinnsyyykt vondt (uten å overdrive, er det flere som har sagt at det er verre enn å føde). Og det aller værste, er at dette stortsett skjer om natten. Så med andre ord, spiser jeg usunt på kvelden, er det en sjanse for at jeg ikke sover om natten. 

 

 

 

Å lage smoothie om kvelden hjelper virkelig. Et glass smoothie til, eller uten kveldsmaten tar virkelig bort mye av søtsuget. Som jeg nevnte i stad, så skytes jo blodsukkeret til værs av en slik sukker- og kaloribombe og i tillegg blir en jo mett, en bonus er jo også at frukt og bær gir mange helsefordeler, så det anbefales 😋.

 

God natt 💕


 
Hallo 💕

 

Endelig kom våren! Det er utrolig fint om dagen, spesielt her på Østlandet. Det er sykelig varmt, og himmelen er skyfri nesten hele tiden. Jeg har hatt en suuuperfin langhelg, det kunne rett og slett ikke blitt bedre! Vi har gått turer, grillet, vært med familie og venner, og hatt fantastisk vær. 

 

Typisk nok, er dette starten på eksamensperioden. Jeg hadde en eksamen i går, og har den neste alt i morgen 😖. Slik ser dermed min dag ut, håper du koser deg mye mer enn hva jeg gjør!  

  

- Kine. 
Jeg skal si deg jeg våknet til den største nedturen du muligens kan tenke deg i dag tidlig. Snø, igjen! Jeg høres nok veldig dum ut nå, men det hadde jeg faktisk ikke forventet, ikke så mye og så sent i april. Det aller værste, er at snøstormen fremdeles holder på 😒. 

 

Heldigvis, så hadde jeg gjort klart en liten "godbit" til meg selv i går. Så når jeg stod opp i dag tidlig, viste gradestokken på ute-boblebadet 39 grader. Det hjalp på humøret! Det er alltid deilig å ta boblebad, men idag var det ekstra deilig! Med 39 varme under vann, og 1 grad (og snøstorm) over vann, så kan du tro jeg koste meg 🙃. 

 

 

 

- Kine
 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Åh, bare to dager igjen til PÅSKEFERIE! Det er deilig å tenke på. Vi reiser opp til et skisenter i Sverige på lørdag, og videre til hyttetunet på Rogsjøen(Finnskogen) på hjemturen. Senere i ferien skal vi også opp til ei tredje hytte nord i Trysil, så det blir bra!

 

Men før den tid, må både huset pyntes til påske og innleveringen i rettslære gjøres klart. Jeg har også planer om å få malt ferdig huset her-og-der, men det får vi se på. Jeg har funnet ut at jeg har totalt 2 påskepynter. Den ene er koppen du ser på bildet over, og den andre er et kubbelys i glass,- og som du sikkert ser så er påskeliljen ganske så slapp også, så den går vel i søppelen i.l.a dagen. HAHA... Vel,.. 

 

Før jeg starter på dagens gjøremål (jobbe med skole + male skap og dørlister i gangen) er det ekstremt deilig å kunne slappe av en liten stund med en god frokost, en kopp te, og et inspirerende blad. På denne bloggen ser det kanskje ut som jeg er ekstremt flink med frokost (HAHA), men neida, det går som regel mange dager mellom hver gang jeg "prioriterer" frokost på morgenen. 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ha en super dag videre! 

 

- Kine
// Dere husker kanskje jeg skrev om mageplagene mine for en uke tilbake? //


 

Som jeg skrev, trodde jeg plagene var spiserørskramper, som jeg hadde fått beskjed om for 2,5 år tilbake, men det viste seg å være feil. Natt til torsdag ble smertene helt utholdelige, og etter 3 timer med intense smerter dro vi til legevakten. Der ble jeg undersøkt, uten noen konklusjon. Jeg fikk sprøyte og tabletter mot smertene, men ingen hjalp. Etter litt om-og-men, ble jeg henvist videre til Hamar, og fraktet dit. Der var konklusjonen den samme, ingen svar. 

Nå var klokken passert 06.00, og etter 6 timer med smerter begynte de endelig å avta. Jeg ble innlagt i vente av flere undersøkelser neste dag.
 


Innimellom dette, vil jeg bare nevne hvor ekstremt heldig jeg er som er bosatt i Norge! Jeg ble virkelig ivaretatt, og legene gjorde så godt de kunne for å hjelpe meg. Viktigst av alt - jeg ble trodd, til tross for at alle tegn tydet på alt alt var i skjønneste orden. Selvsagt, på et sykehus tar ting tid, og man aner ikke når undersøkelsene vil bli. Likevel, kunne jeg ikke vært mer fornøyd! Sykepleierne kom innom hver time, og hørte hvordan det gikk, jeg fikk sykehusklær, en seng , vaskesaker, nesespray, iphonelader og middag(etter undersøkelsen). Og det sykeste - jeg gikk ut uten å måtte betale en eneste krone! Det er velferdsnasjonen Norge, det! 


 

Klokken 13.00 neste dag, ble jeg tatt ned til ultralyd for å undersøke organene nærmere. Med en gang de startet undersøkelsen, fant de raskt ut hva som var galt. Og de forstod godt hvorfor smertene hadde vært så intense. Feilen, var galleblæren min. Den var helt fylt med gallestein,- altså, ikke en gallestein, men full av gallestein. Kanskje ikke rart de siste årene har vært preget med store smerter, både på dagtid og nattestid. 

  

I mitt tilfelle, er eneste alternativ å operere vekk hele galleblæren, sa kirurgen. Da er jeg heldigvis kvitt plagene for godt, og det tror jeg vil gi meg ett helt nytt liv! I natt var plagene tilbake, og jeg har sovet veldig dårlig. Lik min flaks så virket ikke de smertestillende jeg fikk på sykehuset, så nå gleder jeg meg virkelig til operasjon! Man blir helt utmattet av å gå og ha vondt/ubehag mer eller mindre konstant. 

 Gallestein er ganske likt nyrestein. Smertene er like, men kan selvsagt variere med hvor stor steinen er. Gallestein er derimot farligere, ettersom den kan revne galleblæren, og nyrestein stortsett går ut av seg selv igjennom urinen. 

 

Har noen av dere hatt lignende plager før?

 

 

Kine. 

 

Hallo igjen, mandag og skolearbeid! 

 


 

Nå er jeg faktisk så sliten og lei, om det er lov å si? Jeg er takknemlig for livet mitt, og at jeg er så frisk som jeg er. Likevel, har denne helgen gjort meg helt utmattet, kjenner jeg. Når det kommer til smerter, så føler jeg at jeg har ganske stor smerteterskel, men denne helgen har jeg slitt mye om nettene. Det gjør det ekstra tungt å ta fatt på skolearbeidet, i en fra før av nok-så-travel hverdag. 

 

Spiserørskramper er en form for magesmerte som kan bli ubeskrivelig vondt. Det startet en kveld for 2,5 år siden, da jeg plutselig fikk akutte smerter i magen. Jeg ringte desperat til legevakten, men fant fort ut at jeg ikke klarte å snakke. Hele stemmen var fylt med de krampene jeg kjente midt i magen, og lydene som kom ut var hakkete og uforståelig. Damen jeg snakket med skjønte fort alvoret, og bestilte straks en ambulanse som skulle hente meg. Heldigvis, så stoppet plutselig smertene opp, og jeg klarte dermed å kjøre ned til sykehuset selv. Etter undersøkelse fikk jeg beskjed om at det mest sannsynlig var kramper eller "brekk" nederst på spiserøret, og at dette kunne forekomme. Ingenting å gjøre med. 

 

Etter denne opplevelsen, så har jeg våknet av lignende plager 5-6 ganger, og kjenner ofte på ubehag i disse mage/rygg områdene om dagene. De kraftige smertene har ikke forekommet ofte, og jeg har dermed ikke pratet om det til noen. Denne helgen derimot, har nettene vært helt forferdelige. Natt til lørdag fikk jeg kun ett par timers søvn før klokken 8 om morgenen. Og viste rett og slett ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Smertene kan beskrives som et fremmedlegeme som er stukket inn i ryggen og som blir dunket opp og ned midt i magen. Det gjør det tungt og vondt å puste, og helt umulig å ligge. 

 

I går ringte jeg legevakten igjen, jeg hater å ringe slik, og unngår legebesøk for alt det er verdt. Heldigvis kom det noe godt ut av samtalen, og jeg fikk et tips som hjalp. Nå går det heldigvis mye bedre, og jeg kjenner bare ett lite ubehag i magen. Jeg er selvsagt sliten og trøtt, og det frister overhodet ikke å sette seg med skolearbeidet. Heldigvis hjelper en kopp te og noen tente lys masse på viljestyrken! 🍵

  

 

 

Håper du får en super dag 😚

 

 
I løpet av livet gjennomgår vi mange forandringer, vi flytter for oss selv, begynner å jobbe, får samboer, får barn and so on. Det sies at "forandring fryder", men alle regler har sine unntak. Liker vi virkelig forandring? Eller har vi blitt vanedyr, som helst vil gå i de samme sirklene dag ut og dag inn? 

  

Forandringer er godt, syns jeg. Spesielt når det gjelder interiør og omgivelser. Jeg elsker hytteturer, og ferier generelt. Og interiøret flyttes på daglig, nesten. Men livsstilsendringer, det er jeg lite fan av. Er det noe som kommer i vegen for mine vaner, eller gjør dagene vanskelig å planlegge frem i tid, så blir jeg urolig. Jeg er vel en liten "kontrollfrik" innerst inne, og liker å ha alt klart for meg. Det setter den nye valpen en stor stopper for.

 

Det er i vår beste interesse å legge mye tid og innsats ned i valpen nå, da det vil gagne oss på lang sikt. Vi vil helt klart ha en lydig, snill, tillitsfull og stabil hund, og den delen styrer mer eller mindre vi, iform av oppdragelsen. Jeg leste på forskining.no, i en artikkel skrevet av en hundefyr, at "får du laget middag hver dag, og husker å betale regningene innen fristen,- så har du ikke gjort en god nok jobb" i valpeperioden. Så da føler jeg vi er ganske innafor. 

 


 

 

Til tross for at slike forandringer som regel gjør meg ganske urolig, så skal jeg skal innrømme at jeg føler meg som en veldig god utgave av meg selv om dagen. Tidligere har dagene forsvunnet til ingenting, alt uten mening, og jeg følte jeg aldri fikk gjort noe. Nå derimot, har jeg hendene fulle med valpen, som tester både temperamentet og tålmodigheten til det fulle. I tillegg har jeg behersket skolearbeidet, husmor-rollen, fått pakket ut flyttelasset OG blogget flere ganger den siste uken. Det er en utrolig god følelse! Misforstå meg rett, jeg er mye mer sliten, og jeg får sjeldent gjort ting jeg liker, eller har lyst til, men dagene har fått en ny mening med den lille valpen i hus. Hun gjør meg maktesløs til tider, men hun gjør meg også så inderlig glad. 

  

Jeg er sikker på at det er mange hundefolk som kjenner seg igjen i dette. Hvis ikke det bare er jeg som over-reagerer på grunn av en altfor stor endring i hverdagen da, hehe. 

 

Håper du får en strålende søndag videre!

 

- Kine. 

 
 

Hallo lillelørdag 

  

Favorittdagene mine, er de dagene jeg kommer meg opp tidlig, får ryddet og laget meg en god frokost som jeg kan nyte. Idag er en slik dag! Nå har jeg jo en liten hundevalp i hus, og hun nøler ikke med å vise når hun vil stå opp. 

 

Idag er en nydelig dag, solen stråler og det er riktig påskevær! Jeg og Alma har alt vært ute ett par timer, både lekt og fått ryddet litt. Igår, etter skolearbeidet var gjennomført fikk jeg måkt og ordnet i stand verandaen til sommeren, og som jeg gleder meg! 

 

Nå ligger Alma og sover i sofaen ved siden av meg, hun har mye energi, men heldigvis sover hun også endel. - Det er de stundene her jeg får tid til å gjøre mine ting, og de setter jeg så stor pris på om dagen. Nå har jeg nettopp inntatt en supergod frokost, drukket en kaffekopp og sett nyeste episode av grey´s anatomy. 

  Nå er klokken alt blitt halv 4, som dagen har flydd av gårde! Selvsagt våknet Alma mens dette innlegget ble skrevet, og dermed tok det fire timer å fullføre, haha! Du skjønner nå kanskje hvorfor jeg setter så stor pris på de små øyeblikkene der hun sover? - Jeg får nemlig ikke gjort stort mens hun er våken 🙈. Ei venninne påpekte igår "jeg syns du har vært så lite på nett den siste tiden", og etter å ha vært her på besøk i 4 timer forstod hun godt hvorfor.  Livet med valp (iallefall denne valpen) er hektisk. 

 


 

Kine. 

 
Hello monday!

 

// Her kommer enda ett innlegg med mobilbilder, er selv klar over hvor forferdelig det ser ut 🙈. Skal få ordnet minnekortleser før neste innlegg. //

 
 

Er det en ting jeg er dårligst på, så er det skolearbeid. Samtidig, merkelig nok, så er det skole jeg er best på. Jeg skal ærlig innrømme at jeg undervurderte studier, og tenkte at dette kunne jeg seile igjennom uten særlig innsats. Jeg har alltid vært flink på skolen, kanskje for flink, ettersom jeg alltid har sluntret unna på lekser og gitt ganske faen. Likevel, så valgte jeg å kjøre på med økonomiutdanning. Målet er en master, og tittelen siviløkonom. Forbildet mitt, er han skalla fyren fra luksusfellen, siviløkonomen Hallgeir Kvadsheim. Kjedelig tenker du kanskje, men tvert imot, tenker jeg. 

 

Endelig sover valpen, hun ligger sånn halvveis over føttene mine, og småsnorker. Dette øyeblikket er så koselig og deilig! I hele formiddag har hun vært helt bajas, og jeg har til tider følt meg ganske maktesløs. En ting er å ha en valp, men når du plusser på en halvgærn kattunge så blir det for liv. Jaja, nå sover de begge, og jeg har endelig fått mulighet til å sette meg ned med skolearbeidet som har blitt utsatt altfor lenge. 

  

Dagen min blir altså slik her. Senere kommer ei skolevenninne som jeg er utrolig glad for å ha. Vi ble raskt bestevenner første året på vgs, og jeg er så glad for at vi fremdeles studerer det samme. På godt og vondt, så er vi utrolig like. Vi er begge skoleflinke, men også eksperter på unnasluntring og utsetting. haha.. 

 

 

Ha en fin mandag videre, og håper dere koser dere mer enn meg, hehe. 

 

- Kine. 
Hallo Helg! 

  

// Plutselig ble denne interiørbloggen litt mer personlig enn den var tenkt til, men er ikke det litt gøy da? Jeg vet jo det, at en blogg er mye morsommere å lese dersom du føler du kjenner den du leser, så here i go. //

 

Mitt navn er Kine, jeg er 22 år, og dette er meg. (Vel, i rett vinkel med front-cameraet på mobilen da, vel og merke. haha.)

 

 

 

Jeg er sammen med denne fine og fantastiske fyren. Vi har vært sammen i litt over 3 år, og vært samboere i litt over 2,5 år. 

 

 

Han er den absolutt beste personen jeg kunne vært sammen meg, og jeg føler meg som verdens heldigste. Han er ekstremt generøs, tålmodig og han passer rett og slett på meg! Vi er begge veldig glade i å reise, og bildet ovenfor er tatt når vi var i Roma i august. Ellers det siste året har vi vært to ganger i Gran Canaria og i Krakow. Utenom det har vi vært i Rhodos, Berlin, København og London sammen.  

 

 

Ettersom vi begge er veldig glade i dyr, har dette resultert i en liten dyrepark (les: to katter og en hund). Dyrene er veldig viktige for oss, og vi er veldig opptatte av at alle skal ha det så godt som mulig. 

 Navnene deres er Alma, Oddvar og Savannah. 

 

 

I skrivende stund er vi på hyttetur. Vi/jeg elsker å reise på hytta, og vi er så heldige at vi har godt med utvalg rundt oss. Nå befinner vi oss i Skåbu, det fineste stedet å ha hytte i Oppland, syns jeg. Dette er hytten til bestemoren til Daniel (samboeren min). Her er det masse snø, noe Alma er svært begeistret for. 

  

Jeg studerer økonomi, og har en relativt ganske grei peiling på privatøkonomi. Likevel, er jeg et ordentlig dårlig eksempel når det kommer til sparing og disponering av penger. Det skal riktignok sies at jeg lever på studielån/stipend, og ikke sitter igjen med stort etter husleien og andre regninger er betalt. Jeg kan hvis jeg vil, men ettersom Daniel er ferdig utdannet og har en mye bedre inntekt enn meg, og er veldig flink til å spare for oss begge, så går det greit foreløpig. Vi har felles økonomi, og deler på det vi har. 

 

Jeg har ingenting jeg "brenner" for, men jeg er stor fan av fornuftighet. Jeg finner beundring i mennesker som er reflekterte, ser en sak fra flere synspunkter, og som uttaler seg med fornuftighet og godhet. Jeg ser altfor ofte mennesker som uttaler seg om ting de absolutt ikke kan noe om, eller ikke tenker godt nok igjennom på forhånd. Jeg støtter egne meninger for alt det er verdt, men samtidig er det noen ting du ikke burde mene uten å ha endel kunnskap på området først. Jeg er evig takknemlig for alt jeg kan og vet, selvom det ikke er mye, men jeg digger mennesker som bruker den kunnskapen de har på en bra måte, uansett hvor mye kunnskap det måtte være. 

 

 

Det var litt om meg, nyt lørdagen videre <3 

 

 

Kine. 

 


 

Jo nå skal du høre her, - vi har både flyttet, og kjøpt valp! En ganske stor og travel forandring i hverdagen. Som om ikke flytting og små-oppussing i seg selv er tidkrevende nok, så hentet vi likesågodt den nye valpen midt oppi det hele. Jeg studerer fremdeles økonomi, og D jobber fremdeles som energimontør. Vi har fremdeles de to kattene våre, og bor nå litt i utkanten av byen i ett eldre, koselig, lite hus på et småbruk. 

  

 

_____________________________________________________________________________________


 

Å ha en 9 uker gammel valp i hus sies å kunne sammenlignes med å ha en nyfødt! - Og det tror jeg absolutt på, til tider. Dagene går i ett, og Alma (den lille valpen) trenger konstant tilsyn for ikke å tisse inne, stjele sko, bite på sofaen etc. Det er jo tross alt vårt ansvar å være med henne, gi kjærlighet og omsorg, passe på å lære henne hva som er riktig/lov og hva som er forbudt. Det er klart at hva vi sier sjeldent når helt igjennom, men det er tydelig at hun forstår hva vi mener. Hun er ei supergod, tillitsfull og smart lita Border Toller (blanding av Border Collie og Toller).

 

 

___________________________________________________________________________________________________

 

Å ha flyttet til ett lite hus er ekstremt deilig, og vi angrer ikke ett sekund. Vi trives veldig godt, og begynner endelig å komme oss til rette. Ettersom jeg fremdeles er student, og D vurderer videreutdanning satt vi huskjøp på vent, og fant ut at vi skulle leie litt lengre. Jeg var veldig klar på at nå var det på tide med større plass, og jeg er så glad for at vi endelig har fått det. Standarden på huset er generelt bestående av opprinnelige 70-talls detaljer, foruten nytt kjøkken. Vi har alt malt en del, men mangler litt. Ordentlig oppussing blir det ikkenoe av, ettersom huset ikke er våres, men maling gjør underverker. I tillegg syns jeg nå at noen små utdaterte detaljer bare kan være stilig. 

 

 

 

 

// Beklager endel dårlige bilder i dette innlegget. Jeg har ny Mac (kattungen og hundevalpen rev ned pc´en min forrige uke), og her finnes verken usb-inngang eller minnekortleser. haha //

 

 

 

Kine. 


 

Et av de beste hjemmelagde barndomsminnene mine, er når mamma bakte fylte horn som vi kunne ha med i lunsjpakken til skolen. Overhodet ikke en sunn lunsj, men en utrolig god en. Dette er superenkelt å lage, og det er perfekt å ha liggende i fryseren de gangene man får besøk, eller bare er litt småsulten. Oppskriften er også enkel, og resultatet er supergodt.

 

 

Ha en fin dag videre! 

 

- Kine. 
 

Til en 'familie' på 4 !!

  

Heisann! - Nå har jeg en gledelig nyhet å dele! -Vi har fått oss et nytt tilskudd til minifamilien! På mandag formiddag flyttet nemlig denne lille tassen inn i leiligheten. Navnet har D bestemt, og med det formål og ha et komisk, tradisjonelt norsk navn, som overhodet ikke passer en bitteliten kattunge, falt valget på Oddvar. Et utrolig sjarmerende, men snålt navn, iallefall når du sier det til en liten klump på 700gram. 

 

 

Lille Oddvar er bare 6 uker gammel, og er med det ekstremt liten og kosesyk, og han elsker masse oppmerksomhet! Han er jo så liten, så det er absolutt ikke rart han krever litt ekstra omtanke. Men han er superflink! Han løper og spreller, spiser og drikker, og gjør i fra seg på den lille kattedoen sin. Vi har gjort istand badet, med leker, do og seng, så han holder til der når vi ikke er hjemme, eller sover. Savannah er vi fremdeles ikke helt trygge på, så vi tør ikke la de være alene i sammen foreløpig. Men vi regner med at om kort tid vil Savannah passe godt på han og lære han opp!

 


 

Jeg skal si det har vært mye kos og kjærlighet i leiligheten de siste dagene! - Både på han, og Savannah, som tydelig har vist at hun ikke setter pris på at han dukket opp. Han er jo veldig avhengig av å føle seg trygg, elsket og aktivisert når han er så liten, så vi har absolutt hatt hendene fulle, både natt og dag. - Det er helt utrolig hvor mye kjærlighet og 'mors-følelse' man får ovenfor en sånn liten sjarmør, som så tydelig viser at han stoler på deg.

 

 

- Kine.  
 

I haven't been this excitet about friday, since last friday

 

  

God morgen. Endelig er det fredag og helg igjen - ukene går så fort (jeg kan ikke få sagt det nok!). Idag er en av de dagene der jeg klarte å stå opp sammen med D, og rakk å nyte en god frokost mens det fremdeles var halvmørkt ute. Idag hadde jeg også ett helt nytt blad å se igjennom for ny inspirasjon, og en god kopp kakao for å nyte alt litt ekstra. Et tent duftlys på bordet gjorde stemningen litt ekstra koselig, og med gamle gode serier som Brothers and sisters, og Privat praksis på tv2 livsstil, så har dette vært en super start på dagen, og helgen! 

 

 

Planene for dagen går i hovedsak ut på å arbeide med skoleoppgaver med en medstudent! - Jeg kommer meg vel aldri ajour med disse studiene, men de obligatoriske innleveringene må gjøres. Uheldigvis for meg, så kommer det bare en eller to nye for hver innlevering jeg gjør. Økonomi er svært spennende, lærerikt og nyttig i alle situasjoner. Ved å ha god forståelse på økonomi, så ser man plutselig en mye bedre helhet i samfunnet, og forstår ting på en annen måte enn mannen i gata. MEN, det er ikke lett. Det er tungt, og det tar tid å forstå alle sammenhenger, matematiske formler og regler. Heldigvis kan jeg trøste meg selv med det at tiden går så utrolig fort, og plutselig er jeg ferdig. 

 

 

  

 

Ønsker deg en super fredag, og helg! 

 

- Kine. 

 
Want a better life? - Start enjoying alonetime!

 

Det er lenge siden jeg faktisk har kost meg så mye med en dag helt for meg selv! Masse husarbeid unnagjort, en mye lettere samvittighet og en så deilig trivselen i leiligheten!

 

 


 

D er borte på jobb og kommer ikke hjem før i morgen. Det har gitt meg masse tid til å få ordne saker her hjemme. Jeg har montert lagerhylle og ryddet hele boden (brukte vel 5-6 timer, så det sier vel litt om hvor stort behov det var for å rydde), leiligheten er ryddet, ny tv er montert på soverommet og lys er ordnet i det nye vitrineskapet. Heldige meg fikk også tilbud om middag hjemme hos mamma, så det takket jeg gledelig ja til!

 

Kvelden har jeg tilbragt under pleddet, med masse tente lys rundt! - Det var småkjølig når jeg kom hjem, så tente lys har vært med på å gi stuen en lun og god varme. - Utrolig deilig. 

  

God natt!

 

- Kine
 

 

Heisann bloggvenner! Nå er det mandag igjen, den tyngste og kjedeligste dagen i hele uken syns nå jeg. - Er mer fan av helgen som alle andre vettuge mennesker. haha

 

 

Å stå opp klokken kvart over 7 idag var altfor tungt. Jeg er virkelig ikke vant til å stå opp så tidlig og det merkes på hodet! Det at det var is på bilrutene og iskaldt når jeg skulle kjøre D på jobben hjalp heller ikke. Men etter en god og næringsrik frokost som dette, med en varm kaffe så ble det straks mye bedre! Jeg er tilogmed klar (eller, så klar som jeg kan bli) til å sette meg ned med 5 tonn skolearbeid. Så derfor burde vel en slik frokost kalles magisk! :)

  


Bløtkokt egg på knekkebrød med agurk, salt og pepper. - Det trenger ikke være vanskeligere enn det! Ganske så sunt og godt er det også.

 

- Kine.
it will all be worth it in the end

 

 

Noen ganger blir livet for travelt. Det blir for lite tid til å rekke med alt, og man blir ofte stilt mellom det man bør gjøre, og det man vil gjøre. - Selv om det egentlig er massevis av tid iløpet av en dag, så oppfattes det ofte slik. Det handler nok om utvikling av rutiner, vaner, og prioriteringer. For bare tre år siden var livet helt annerledes, vgs, deltidsjobb, og null bekymringer - Jeg som syntes jeg hadde mye å gjøre da, så feil kunne jeg ta! Luksusen av å kunne være ferdig med skole halv 3, komme hjem til ferdig middag, rene klær og rent hus er så altfor undervurdert.  


Skolen tar opp mye tid og energi for øyeblikket! De forskjellige fagene går på rundgang, og det er alltids en obligatorisk innlevering som skal utarbeides. Fulltids-økonomistudie fra stuebordet på kveldstid er lite optimalt. Men jeg har selv valgt å jobbe dette semesteret, så jeg kan ikke klage. Hodepinen derimot, den kunne jeg godt vært foruten, men kroniske, utmattende smertelidelser er det lite å gjøre med. Jeg er sliten, og mangelen på motivasjon er definitivt til stede. 

 

Heldigvis har jeg en utrolig kjæreste, verdens rareste og fineste kattebaby, og denne fantastiske interiørhobbyen min, som gir meg så mye glede og motivasjon i hverdagen. Og om ikke så altfor lenge (bare 567 år, virker det som), så er jeg søren' meg en økonom også. - Og da regner jeg med alt(mye) av slitet begynner å bli verdt det.

 

Å ha kompetansen til å forstå og forklare økonomiske problemer, se samfunnet fra ett bedre, mer reflektert perspektiv og finne løsninger på problemer få andre kan, det kommer til å være en god følelse! Samfunnet er bygget opp på grunn av økonomi, og dermed er dette noe jeg syns er utrolig spennende! Slik er det for alle utdanninger, alle gir god læring innenfor viktige emner, der alle tilsammen skaper verden vi lever i. - Det gjelder bare å holde ut 
 

 

 

Nothing worth having comes easy, og knowledge is power, vet dere! Og med det slenger jeg med litt ekstra skole-motivasjon,
både til meg selv, og kanskje til deg! 

  

Hvis du også sliter med motivasjon og skolelyst for tiden, prøv å minne deg selv på hvor viktig det er med utdanning. - Både for deg selv og samfunnet! Jeg lever med den tankegangen om at alt man lærer er gull verdt, og bare kan brukes til noe positivt. Kunnskap er ikke farlig, det er uvitenheten som er det.

 

 

- Kine.  

 

 


Disse ukene forsvinner fort, dagene går i ett og man blir fort fanget i alt man helst skulle gjort. Heldigvis har vi kveldene, de er virkelig gull verd i en "travel" hverdag. Å ha noen timer på kveldstid, der man kan roe ned kroppen, lade opp og gjøre akkurat det man vil, ville iallefall ikke jeg klart meg uten! - Og nå som de mørke kveldene har kommet tilbake, kan man igjen skape den gode, avslappende kvelds-stemningen, som jeg tror alle har godt av!

 

Her hjemme sitter jeg Nydusjet i sofaen etter et langt og godt boblebad ute i regnet tidligere ikveld. Jeg har tent mange lys rundt om, og med den dempede belysningen som vi har her, tv'en på i bakgrunnen og med en cappuccino i fanget lader jeg virkelig opp til en ny jobbdag i morgen. Her er noen detalj-bilder av hvordan jeg har skapt min egen kosestund her ikveld.
 


 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Jeg er utrolig sliten om dagen, og gru/gleder meg til skolestart! Med mye jobb, krevende fulltidsstudie og kronisk spenningshodepine, blir det altfor fort slitsomt, og da er tente lys og litt avslapning essensielt, og det er helt utrolig hvor mye det fungerer. Heldigvis har jeg også en ferieuke til neste uke, og da går turen til Roma på kjærestetur, det skal bli så utrolig godt, og jeg ser sånn frem til litt sol og sommertemperatur igjen. Jeg har aldri vært i Roma tidligere, så guri hvor mye jeg gleder meg! Dersom du har vært i Roma tidligere, og har noen spesielle tips til ting man burde gjøre, skrik ut! - Vi har kun planlagt de obligatoriske attraksjonene, og har store planer om å tilbringe mye tid ved hotellets basseng. 

 

- Kine
Torsdagsettermiddagen er rett rundt hjørnet, og her kommer ett 'morgenkos' innlegg, jaja! Jeg skulle jo selvsagt legge ut dette i dag tidlig litt før 9, men så rakk jeg ikke før jeg måtte reise, dessverre.. Denne dagen har gått i ett, og om bare en time er jeg allerede på veg opp til hytten, for en langhelg med minifamilien. - Det skal bli så godt, og som jeg gleder meg! 

 

I dag tidlig, før halv ni var det alt blitt lyst i leiligheten, og den blå himmelen lyste så fint ute. - Sånne dager, med en slik start, blir alltid gode! Nå er det alt torsdag igjen, og over helgen er vi allerede halvveis i februar?! Nå går det virkelig mot vår, og denne dagen har virkelig vært en fantastisk smakebit! 

 

Dagens frokost var svært uspennende, men dette svikter aldri! Ett par knekkebrød med brunost og en kopp med caffè macchiato, åh, nam! Slenger du meg ett par tente duftlys på bordet til stemning, Ellen show på tv, blå himmel ute, og vitende om at nå er det helg, så har du en perfekt morgen i mine øyne 

'A breakfast without coffee, is like a day without sunshine' - Er det ett qoute som forteller, og denne dagen, med begge deler har vært strålende! (Nå drakk jeg riktig nok macchiato da, og ikke vanlig kaffe.. menmen)

 

- Kine.

 


--> Om du liker bloggen min, husk å stemme meg frem til å vinne en bloggpris HER <--
Det tar deg 2 sekunder, din stemme kan være avgjørende og jeg ville satt ubeskrivelig stor pris på det. 
Gi meg en beskjed i etterkant, slik at jeg får fulgt deg og bloggen din videre, og ikke minst - vist min takknemlighet!


 #interiør #frokost #morgen #pynt #interiørblogg #pynt #stue #detaljer 
Hehe, for en klein overskrift! - Men ettersom den var så klein og oppbrukt som den er, måtte den bare få stå! Dette innlegget skal altså handle om meg, jeg på den andre siden, jeg som skriver denne bloggen. Jeg deler jo hele leiligheten min, katten min og bilder jeg tar med dere, men lite av meg selv. Det kan godt være det er til det beste, men her kommer uansett ett lite innlegg om hvem jeg er.

 ♥ Som dere sikkert skjønner, så heter jeg Kine. Jeg er 21 år, og leier en liten leilighet sammen med min samboer i en liten by inni Hedmark som heter Elverum. I denne lille sokkelleiligheten på rundt 50kvm, har vi nå bodd i rundt 1/2 år sammen med katten vår, Savannah. Vi har bodd i tilsammen to leiligheter, og vært samboere i 1,5 år.


♥ Utenom å skrive denne bloggen, styre med interiør og bilder, være mamma for en katt og å være husmor, så er jeg også student. Jeg studerer bachelor innenfor regnskap og revisjon, og har planer om å bli regnskapsfører eller siviløkonom om noen år. 

 

 ♥ Jeg er ei veldig blid og vennlig jente ved førsteinntrykk (håper og tror jeg), men jeg er også veldig sarkastisk da du blir litt bedre kjent med meg. Jeg føler jeg alltid er snill, med gode tanker i bakhodet - jeg ønsker iallefall å være det. Jeg bryr meg lett om andre, er svært følelsesladd og elsker å gjøre andre glade. - Spesielt de som står meg nærmest. Jeg elsker også å overraske, og å bli overrasket. 

 

♥ Jeg er personlig kristen, og tror på Gud. - Ja nå kan du bare tro jeg er så gal som du vil, men min u-kristne familie og samboer godtar iallefall det. Troen min er ikke noe som 'syns' på meg, men jeg prøver å vise den igjennom godhet, kjærlighet og tålmodighet. 

 ♥ Jeg elsker mye, som dere sikkert leser hele tiden her på bloggen, men helt spesielt mye elsker jeg (kjæresten min) musikk og tv-serier. Dette er noe jeg virkelig ikke kunne levd uten! Tv-serier som Vampire Diaries, Grey's Anatomy og Modern Family er bare noen av mange som er helt nødvendige å få med seg.- Og alle disse ser jeg stort sett kun på igjennom pc-skjermen på badet mens jeg ordner meg etter dusjingen.

 


//Et lite stemningsbilde fra Modern family - denne supermorsomme og geniale serien burde du virkelig sjekke ut//

 

Ikke aner jeg om dette innlegget faller i god jord, men for dere som skulle være litt nysgjerrige på hvem jeg er, håper jeg dette hjalp litt. Ha en super onsdag videre, flotte lesere 

 

- Kine
Den 25.01.14 ble jeg og Daniel kjærester. - Og igår var det hele to år siden. Det er rart hvor fort tiden flyr! Vi hadde egentlig planlagt å reise til Paris i den anledning, men ettersom vi nettopp kom hjem fra Gran Canaria, tok vi heller og bare gjorde noe koselig ut av selve dagen.  

Jeg overrasket Daniel med kake, mat, øl og gave til han kom hjem fra jobb, og han overrasket meg med med ring, roser og vin - sammen med en handlepose med sjokkis, potetgull og ost, kjeks og druer. - Jeg er så heldig! Ikke bare for alle gavene han stadig gir meg og overrasker meg med, men for at han i det heletatt har holdt ut med meg så lenge. 

Ringen er av merket Swarovski og er i fargen rosègull. - Den er absolutt nydelig, og er akkurat slik jeg ønsket meg.

Røde roser er ikke en favoritt som pynt, men på en slik dag er de uerstattelige. - Det er lite som fyller ett rom med kjærlighet slik som røde roser. Er du ikke enig?
Utenom gavene vi ga hverandre, spiste vi en god middag ute, og koste oss med vin resten av kvelden. Enkelt, men likevel utrolig koselig. 

Hvordan pleier du og din kjæreste/samboer/ektamann og feire slike dager? 

-Kine. 


 

PS: JEG TRENGER FREMDELES SÅ INDERLIG DIN HJELP! - SÅ OM DU VIL HJELPE MEG, VED Å STEMME FREM MIN BLOGG (KINESINTERIOR) TIL Å VINNE SALEDUCK SIN INTERIØRPRIS FOR 2016, TRYKK > HER <  

Hvis du velger å stemme, husk at det betyr uendelig mye, og legg igjen en kommentar etterpå, så jeg får takket deg og sjekket ut bloggen din. 


  #interiør #interiørblogg #hjelp #jubileum #2år #forhold #roser #feiring #lykke #kjærlighet
Savannah, bebbien vår. Jeg måtte nesten bare dele noen bilder fra da hun var liten med dere! Altså, hvem liker vel ikke kattunger? Idag er hun rundt 8,5 måneder gammel. Fremdeles en kattunge, men som dere ser en ganske så mye større kattunge enn det hun var første dagen vi fikk henne; 
Noe så lite og søtt! Denne dagen var vi stolte, og hadde henne med rundt til alle i familien på skryterunde. Husker også vi var så redde for å rulle over henne i sengen mens vi sov ettersom hun lå og sov med oss. Heldigvis gikk det veldig fint! Denne bestemte, men forsiktige frøkna klarte fint å passe på seg selv. - Iallefall imens vi sov, da vi var våkne fikk hun vel aldri muligheten, hehe. 

Etter bare kort tid måtte vi ta med henne ut på lufting. En dag skulle vi jo slippe henne ut heeelt for seg selv, og da var det greit å vise henne litt rundt først. - i bånd selvsagt, vi kunne jo ikke risikere at den lille rakkeren vår spratt ut av hendene våre og forsvant for oss.


Her har hun blitt litt større som dere sikkert ser. Og hvis dere ser litt ekstra på armene til Daniel, så ser dere kanskje svakt endel kloremerker? Ja, fordi denne jenta har aldeles ikke vært sky med klørne sine, og er fremdeles ekstremt glad i å leke, spesielt med Pappaen sin! - Jeg derimot, er mer redd for hendene mine, og holder meg til kosing, som dere ser under.

Vi har hatt en god del fine kosestunder oppigjennom, skal jeg si dere! Det er rart hvor mye en så liten skapning, som i hovedsak er ganske så selvstendig kan bety for deg. Denne jenta er så absolutt (sammen med samboeren) høydepunktet i hverdagen min. Hun kommer løpende da jeg roper, både inne og ute. Hun følger etter meg dit jeg går. Er med meg mens jeg dusjer. Vekker meg om natten for å kose. Og sist, men ikke minst, hun 'snakker'.

- Snakkingen hennes er ganske så sjarmerende faktisk. Jeg kan ligge på soverommet, og rope "Savannah", så hører jeg ett grynt, eller ett 'mjau' fra stuen før hun tusler inn på soverommet til meg. Ellers kan jeg se på henne, og si 'hei', så får jeg ett 'eeeeh' eller ett kort 'aou' tilbake. Utenom dette så er hun ganske flink til å fortelle da hun kjeder seg eller vil ha noe. Da går hun utålmodig rundt på gulvet og bare 'auuuu'/'mjaaaau'/'miiijauu' , det kan være litt slitsomt i lengden. hehe.

Så, der ble dere litt ekstra kjent med min store stolthet, og bloggens modell nr.1.

-Kine.

#kattunge #katt #bilder 
hits