hits

Husker dere jeg skrev at jeg og Daniel skulle på fjellsafari med kamelridning mens vi var i Gran Canaria?
Vel nå, to uker etter vi kom hjem skal dere få se noen bilder fra den turen. Jeg hadde jo lest det før vi reiste, at en fjellsafari virkelig var å anbefale. - Og guri, det stemte! De fjellene, og den naturen som befinner seg midt på den øya er noe av det fineste jeg har sett. 

De fleste bildene ble tatt i fart, og i den farten disse sjåførene kjørte i, er jeg heldig som er i live! Så det at jeg i det heletatt fikk noen brukbare bilder er ett under! Jeg brukte det lille, søte Samsung NXmini kameraet mitt (som er perfekt til slike reiser), med en 17mm F/1.8 linse. 

Anbefaler virkelig alle som reiser til Gran Canaria og ta en slik tur! 

- Kine.

--> Jeg ville også satt en UTROLIG stor pris på om du brukte 2 sekunder på å stemme på meg i Saleduck sin interiør-blogg-konkuranseHER <--
ps. gi meg ett lite pip etterpå så jeg får takket deg!


 

#mountains #fjell #natur #landskap #vakkert #foto #photo 
Duftlys i forskjellige varianter, er klare kveldsfavoritter i denne leiligheten! Lysene i seg selv gir jo massevis med koselig og lun stemning, men lukten er den som legger seg i luften, og som jeg elsker mest. - Tror jeg og Halvor Bakke (Norges styggeste rom/eventyrlig oppussing) har en ting til felles der, vi mener begge at duftlys er et MUST! 

Mine favoritter for øyeblikket er disse tre variantene. Jeg legger vekt på god, frisk og 'naturlig' lukt (ellers kunne jeg vel bare kjøpt noen wunderbaum's og hengt opp), og selvsagt pris. - En student som meg har nok ikke hatt råd til å bruke rundt 200kr pr. lys, dessverre. Dette duftlyset er min nyeste oppdagelse, fra SPAR (jepp, matbutikken!). Den gode lukten er av ingefær og vanilje, og den kostet bare 49,-! Det aller beste er helt klart det elegante designet, som passer så godt inn i leiligheten. 

Disse duftlysene har jeg hamstret fra IKEA, og jeg har et lite lager i kjøkkenskapet. Disse står overalt i stuen som du ser, og lukter utrolig godt av søt vanilje. En fin IKEA-pris har de også - denne store modellen koster bare 19,- 

Disse lysene, som brukes på soverommet/badet er også fra IKEA, og er av samme 'serie' som de over. Denne derimot, har en supergod, frisk duft av jordbær, som jevnt sprer seg rundt i rommet. Derfor syns jeg de passer så utrolig godt på både soverom og bad. Disse koster 9,- pr. lys, og kommer i samme glass som de over. (På bildet står de i små lykter (som også er fra IKEA, vel og merke))

Jeg liker altså å ha en søt og lun duft på stue/kjøkken, mens en frisk og deilig på soverom/bad. Jeg er selvsagt på jakt etter flere gode duftlys, så om du har noen gode og relativt billige du liker godt - så mottas tips med stor takknemlighet! :)

--> Jeg ville også satt en UTROLIG stor pris på om du brukte 2 sekunder på å stemme på meg i Saleduck sin interiør-blogg-konkuranse HER <--
ps. gi meg ett lite pip etterpå så jeg får takket deg!

-Kine

#duftlys #interiør #interiørblogg #stemning 
Hei igjen, og god torsdagsettermiddag! 

Idag har jeg fått tatt noen bilder igjen, og denne gangen av den lille søte hunden til bestemor og bestefar. Hun heter 'Sussi' og er en Cavalier King Charles spaniel, hvis ikke jeg husker helt feil, og hun er en King Charles spaniel? Jaja, de er ganske så like uansett. Og ettersom dette ikke er en 'toppblogg', så tillater jeg meg selv å muligens komme med litt feilinformasjon, det er vel det internettet er til for? så bare hyggelig :)) 

Jeg er utrolig glad i å ta bilder, og jobber iherdig med å bli bedre. Så ved å lære meg hvordan kameraet 'fungerer', og hvilke innstillinger som gjelder i forskjellige sammenhenger satser jeg på å en dag kunne kalle meg selv en 'hobbyfotograf'. - Men frem til den dagen, så må dere tåle litt 'halv-gode' bilder, og jeg skal forsøke å lære av mine feil. :) 

Hva syns du? 

-Kine.

--> Husk å stemme på din favoritt interiørblogg på Saleduck sin interiør-blogg-konkuranse HER <--
Jeg blir selvfølgelig utrolig glad om du velger å stemme på meg! <3 

#photo #foto #bilder #portrett #hund #cavalier_king_charles_spaniel #vinter #snø

VIL DU BRUKE 2 SEKUNDER PÅ Å HJELPE MEG?? TRYKK > HER < OG STEM PÅ 'KINESINTERIOR' SOM ÅRETS SALEDUCK-INTERIØRBLOGG. DET VILLE JEG SATT UFATTELIG STOR PRIS PÅ. - JEG TRENGER FREMDELES ALL DEN HJELP JEG KAN FÅ. 


Hei dere! Igår fikk jeg endelig rotet meg rundt på ett par (*20) butikker i sentrum på leting etter ny pynt . - Og etter mye 'titting' og vurdering ble disse 3 skattene med hjem! Jeg har lenge ønsket meg alle sammen, og nå som det både var litt kampanje og avslag på noen av de, så kunne jeg rett og slett ikke vente lengre.

Åh, som jeg elsker å kjøpe nytt interiør! 

Lysestake fra Bohus - 349,- 

 

//Vegg-ur fra Europris - 399,- //
Denne skatten dukket plutselig opp i ukens kampanjeavis fra Europris, og få timer etter jeg så det var denne med ut av butikken. 

Vegglampe fra Bohus - FØR 349,- NÅ 244,- // Lampeskjerm FØR 129,- NÅ 90,- 

 

Hva var ditt siste interiør-innkjøp? 

-Kine. 

#interiør #interiørblogg #innkjøp #pynt #veggur #vegglampe #lysestake #nytt #favoritter #saleduck #blogger #award #nominasjon #hjelp


Beklager spam og mas..

VIL DU VÆRT SÅÅ SNILL OG BRUKT 2 SEKUNDER PÅ Å HJELPE MEG?? TRYKK > HER < OG STEM PÅ 'KINESINTERIOR' SOM ÅRETS INTERIØRBLOGG PÅ SALEDUCK SINE HJEMMESIDER. DET VILLE JEG SATT UFATTELIG STOR PRIS PÅ. - JEG TRENGER FREMDELES ALL DEN HJELP JEG KAN FÅ. - PÅ FORHÅND, TUSENMILLIONER TAKK!


KINESINTERIOR TRENGER DIN STEMME!! HER HER HER HER !!


 
Hei, og good lillelørdag folkens! - Mange planer for dagen? 

For meg kommer denne dagen til å bestå av litt forskjellig, men snart reiser jeg avgårde til Hamar. - Jeg er nemlig min mormors privatsjåfør, da hun skal operere/laserbehandle øynene sine. Så mens hun ligger under 'laser'n', skal jeg avgårde på kafèdate med ei venninne. To fluer i en smekk! 

Idag tenkte jeg å dele litt bilder fra soverommet med dere. Det har jeg jo ikke gjort ofte, og små forandringer skjer heletiden, overalt i denne leiligheten. Soverommet er (som dere nå skal få se) bittelite, men med lyse farger og enkle detaljer føler jeg vi har klart å gjøre det beste ut av det. 

Puter blir det nok aldri nok av!

Sengegavlen er helt klart det som tar seg best ut på soverommet! - Hjemmelaget er vellaget! 

Ha en superduper dag videre! 

- Kine. 


PS: JEG TRENGER FREMDELES SÅ INDERLIG DIN HJELP! - SÅ OM DU VIL HJELPE MEG, VED Å STEMME FREM MIN BLOGG (KINESINTERIOR) TIL Å VINNE SALEDUCK SIN INTERIØRPRIS FOR 2016, TRYKK > HER <


 Hvis du velger å stemme, husk at det betyr uendelig mye, og legg igjen en kommentar etterpå, så jeg får takket deg og sjekket ut bloggen din. 

#interiør #interiørblogg #soverom #detaljer #foto #hjelp #vinne #bloggkonkuranse #saleduck 
Den 25.01.14 ble jeg og Daniel kjærester. - Og igår var det hele to år siden. Det er rart hvor fort tiden flyr! Vi hadde egentlig planlagt å reise til Paris i den anledning, men ettersom vi nettopp kom hjem fra Gran Canaria, tok vi heller og bare gjorde noe koselig ut av selve dagen.  

Jeg overrasket Daniel med kake, mat, øl og gave til han kom hjem fra jobb, og han overrasket meg med med ring, roser og vin - sammen med en handlepose med sjokkis, potetgull og ost, kjeks og druer. - Jeg er så heldig! Ikke bare for alle gavene han stadig gir meg og overrasker meg med, men for at han i det heletatt har holdt ut med meg så lenge. 

Ringen er av merket Swarovski og er i fargen rosègull. - Den er absolutt nydelig, og er akkurat slik jeg ønsket meg.

Røde roser er ikke en favoritt som pynt, men på en slik dag er de uerstattelige. - Det er lite som fyller ett rom med kjærlighet slik som røde roser. Er du ikke enig?
Utenom gavene vi ga hverandre, spiste vi en god middag ute, og koste oss med vin resten av kvelden. Enkelt, men likevel utrolig koselig. 

Hvordan pleier du og din kjæreste/samboer/ektamann og feire slike dager? 

-Kine. 


 

PS: JEG TRENGER FREMDELES SÅ INDERLIG DIN HJELP! - SÅ OM DU VIL HJELPE MEG, VED Å STEMME FREM MIN BLOGG (KINESINTERIOR) TIL Å VINNE SALEDUCK SIN INTERIØRPRIS FOR 2016, TRYKK > HER <  

Hvis du velger å stemme, husk at det betyr uendelig mye, og legg igjen en kommentar etterpå, så jeg får takket deg og sjekket ut bloggen din. 


  #interiør #interiørblogg #hjelp #jubileum #2år #forhold #roser #feiring #lykke #kjærlighet
Hei alle vakre! - God helg.

Jeg skal si jeg er ganske så fornøyd med denne lørdagsmorgenen. Ute er alt hvitt, og det er relativt mildt, (varmere enn -10) noe som er godt etter ett par uker med nedimot -28 spek (ikke at jeg har hatt ille av det, jeg kom jo nettopp hjem fra varme Gran Canaria!). Det jeg elsker med vinteren, er det hvite og 'rene' ute, som igjennom vinduene fyller stuen. Selvom savnet tilbake til Gran Canaria ligger friskt i minne, er jeg glad for å få være hjemme i min egen stue, med Norske tv-kanaler og ikke minst -mat. 

Idag våknet jeg tidlig, og rakk rydde, endre litt i pynten på stuebordet og lage en god frokost før jeg måtte vekke samboeren (som oftest vekker meg). Det er herlig med god tid. - Og å gå rundt å sysle med pynten, helt i fred, er noe av det jeg liker best. 

Etter en liten 'makeover' fikk stuebordet altså denne pynten. Som dere sikkert har fått med dere, så får ikke den store omaggio vasen være lenge av stuebordet om gangen. Så etter litt over en uke stående ved tv-bordet, kom den nå tilbake. - Tror jeg må skaffe meg flere, selvom de nå begynner å bli 'ut', og har pådratt seg mye hat. 

Frokosten i dag, ble også en suksess. - Det er så koselig å gjøre noe litt mer ut av frokosten enn vi vanligvis gjør. Og å vekke opp samboeren til favorittfrokosten hans - omelett, satt han også stoor pris på. En flott start på dagen for oss begge med andre ord. 

Er det ikke deilig å ha god tid på lørdagsmorgenen, og å spise en god frokost? - Det syns nå iallefall jeg! 

- Kine


!!! MINNER OGSÅ PÅ INTERIØRBLOGGPRISEN JEG (kinesinterior) ER NOMINERT TIL Å VINNE, OG VILLE SATT SÅ UFATTELIG STOR PRIS PÅ AKKURAT DIN STEMME! > HER <  !!! 


 

#saleduck #bloggerawards #award #interiør #interiørblogg #frokost #detaljer 
"what makes the desert beautiful, is that somewhere it hides a well" - Antoine de Saint-Exupery

Oi, hvor fort tiden går i syden! Altfor 'gæli' om du spør meg. - Selvom det skal bli utroolig godt å komme hjem til koseklumpen der hjemme, skulle jeg gjerne vært her en uke til, hvis ikke 200, hehe.. 

De siste dagene har stortsett gått til å bade og slappe av i solen, altså standard syden-aktiviteter. Det er jo så utrolig godt og varmt her, til tider litt for varmt også, faktisk. Men idag kom endelig vår første 'ordentlige' utflukt, som vi hadde planlagt i noen dager. Eller 'utflukt og utflukt', det tok oss bortimot 5 minutter i taxi og vi var der maks 1,5 time. Men koselig og vakkert var det absolutt! - Tilogmed verdt å miste ett par timer i solen for. 

'Dunas de Maspalomas' kalles det, - på det norske kartet iallefall. Det er et utrolig stort område som dekker betegnelsen 'ørken'. Der var det vakre fjell i bakgrunnen, en laang sandstrand i fronten, og sanddyner så langt man kunne se til siden.  

At disse menneskene klarte å gå i lange bukser og joggesko, det skjønner jeg overhodet ikke. 


Det tok oss ikke mange dagene her i Gran Canaria, å finne ut at hit skal vi definitivt igjen! Fysøren for et undervurdert sted. Imorgen skal vi på '4x4 jeepsafari med kamelridning' - det skal bli utrolig morro å se mer av fjellene og naturen på denne vakre øya. Har dere prøvd noe slik før? 

-Kine. 

#photo #desert #sand #gran_canaria #canaria #maspalomas #dunas
Hei, og god helg først og fremst :)

Igår klokken 12.00 (ish) landet flyet vårt på Gran Canaria. -Og gjett om vi ble fornøyde.!? Været, klimaet, hotellet, byen, resturantene i nærheten og alt annet leverte virkelig. Da vi reiste fra Elverum natt til torsdag, viste gradestokken så lite som -25 grader, men vi hadde jo ikke plass til svære parkaser og vintersko i kofferten. Derfor hadde vi minimalt med klær da vi skulle parkere bilen og vente på bussen på parkeringen utenfor Gardermoen. - Daniel sier han aldri har vært så kald på beina som han var den dagen, så det sier jo litt om hvor mye vi frøs. Da vi landet derimot, fikk vi beskjed av flyvertinnene om at gradene var bikket hele +26 grader, så jeg skal si deg det var godt å skifte til sommerklær og legge seg ved bassenget da vi ankom hotellet. 

Idag, har vi også tatt vårt første bad på over 1,5 år! Det var deilig. Spesielt etter den sommeren vi hadde i fjor. Ååh, skulle ønske vi slapp å reise hjem igjen på torsdag, men det skal vel bli godt det også. Uansett - her har dere ett par av bildene jeg knipset istad, som en liten bildeoppdatering.  

Stikkordet i dette innlegget er altså dyreliv, og bildene er tatt på hotellet. Beklager få bilder, men nettet her er dessverre ikke de samme som hjemme. Dere får flere senere!


 

-Kine.

#foto #syden #grancanaria #spania #dyreliv #skildpadde #fugl 
- Hello, cold, beautiful morning -For en vakker sol som stråler idag! Det var en fryd å våkne opp til. Det er utrolig hvor mye solskinn har å si på humøret! - Jeg spratt rett opp av sengen med en gang jeg så den iallefall, og etter maks 2 minutter stod jeg og Savannah ute på gårdsplassen og tok bilder.

Idag, har Daniel bursdag, noe som betydde at jeg eegentlig stod opp klokken halv 6 for å bake og lage en god frokost til han stod opp. - Det er blitt en tradisjon for oss. Men etter han reiste fristet sengen ekstra mye. Greit med en god natts søvn nå som vi reiser bort om 14 timer, og dagen kommer til å gå temmelig i ett frem til da - veit jeg.

Foreløpig, hoppet jeg tilbake opp i sengen etter den raske bildetakingen. Ved sengen er det nemlig ett stort og åpent vindu, som slipper inn mye lys, og som gir meg muligheten til å se det vakre været ekstra klart. Med meg tok jeg en kopp kakao, den nye utgaven av 'vakre hjem og interiør' og pc'en - til å se ukens nye episode av Modern family! - Dette skal bli godt.   
For en dag jeg har i vente! Med bursdagsfeiring, pakking, god mat, fint vær, og avslutningsvis med en tur til Gran Canaria! - Som jeg gleder meg, og for en dag! 

Håper du får en super helg, da den kommer, og at du koser deg masse! Tuusentakk for at akkurat DU tittet innom.  

-Kine.

#winter #foto #cold #snow #norway 
"If nothing ever changed, there'd be no butterflies"
-Unknown

Forandring er bra, og forandring fryder - har jeg hørt. Det stemmer iallefall i dette tilfellet. Idag har jeg altså ommøblert stuen, noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge. Jeg har bare ikke vist hva jeg skulle endre på, men idag ble det en ordning - til slutt. 

Jeg var lenge skeptisk til forandringene og ommøbleringen jeg kom frem til, men nå er jeg storfornøyd. Det skulle bare litt "getting used to it" til. - Og slik ble det!

Igjen må jeg beklage. Det er vist slik at jeg glemmer å rydde under boret før jeg tar bilder.. Det skal ikke være sånn kaos altså!

Her også ser du ett bilde som er tatt litt for tidlig, ettersom jeg har klart å glemme å dytte inn rester av to poser i skuffene.. Pent. 

Sofagruppen har altså blitt 'skråstilt', og det lave tv-bordet har blitt byttet ut med en stor kommode. Nå ble stuen mye mer helhetlig og åpen, og tv'en syns mye bedre. Det er utrolig hvor mye man kan forandre bare ved å flytte på litt ting. 


 

(vil du se hvordan det så ut tidligere? Sjekk innlegget jeg la ut ved forrige ommøblering her )

 

Sånn ble altså stuen etter ommøbleringen. Hva syns du? 

-Kine.

#ommøblering #forandring #stue #makeover #interiør #interiørblogg 
Idag har jeg prøvd meg på noe jeg ikke skulle gjort, - kveldsbilder. Smart som jeg er, så tok jeg også bare med meg 50mm F/1,4 linsen, som ikke er en særlig god landskapslinse. - Spesielt ikke i mørket idag, som kom så altfor fort! I tillegg, så blåste og snøregnet det, så linsen dugget og bildene ble derfor uskarpe etter de ble knipset. Dårlige unnskyldninger, tenker du kanskje. Men hva kan man forvente på en bru over Glomma i disse kalde/snøstorm vintertider? Jaja, det ble jo noen bilder som jeg tar sjansen på å publisere - det kan jo være dere syns de ble bedre enn jeg. hehe
Satser på bedre lykke nestegang.

-Kine.

#foto #kveld #landskap #elverum
Savannah, bebbien vår. Jeg måtte nesten bare dele noen bilder fra da hun var liten med dere! Altså, hvem liker vel ikke kattunger? Idag er hun rundt 8,5 måneder gammel. Fremdeles en kattunge, men som dere ser en ganske så mye større kattunge enn det hun var første dagen vi fikk henne; 
Noe så lite og søtt! Denne dagen var vi stolte, og hadde henne med rundt til alle i familien på skryterunde. Husker også vi var så redde for å rulle over henne i sengen mens vi sov ettersom hun lå og sov med oss. Heldigvis gikk det veldig fint! Denne bestemte, men forsiktige frøkna klarte fint å passe på seg selv. - Iallefall imens vi sov, da vi var våkne fikk hun vel aldri muligheten, hehe. 

Etter bare kort tid måtte vi ta med henne ut på lufting. En dag skulle vi jo slippe henne ut heeelt for seg selv, og da var det greit å vise henne litt rundt først. - i bånd selvsagt, vi kunne jo ikke risikere at den lille rakkeren vår spratt ut av hendene våre og forsvant for oss.


Her har hun blitt litt større som dere sikkert ser. Og hvis dere ser litt ekstra på armene til Daniel, så ser dere kanskje svakt endel kloremerker? Ja, fordi denne jenta har aldeles ikke vært sky med klørne sine, og er fremdeles ekstremt glad i å leke, spesielt med Pappaen sin! - Jeg derimot, er mer redd for hendene mine, og holder meg til kosing, som dere ser under.

Vi har hatt en god del fine kosestunder oppigjennom, skal jeg si dere! Det er rart hvor mye en så liten skapning, som i hovedsak er ganske så selvstendig kan bety for deg. Denne jenta er så absolutt (sammen med samboeren) høydepunktet i hverdagen min. Hun kommer løpende da jeg roper, både inne og ute. Hun følger etter meg dit jeg går. Er med meg mens jeg dusjer. Vekker meg om natten for å kose. Og sist, men ikke minst, hun 'snakker'.

- Snakkingen hennes er ganske så sjarmerende faktisk. Jeg kan ligge på soverommet, og rope "Savannah", så hører jeg ett grynt, eller ett 'mjau' fra stuen før hun tusler inn på soverommet til meg. Ellers kan jeg se på henne, og si 'hei', så får jeg ett 'eeeeh' eller ett kort 'aou' tilbake. Utenom dette så er hun ganske flink til å fortelle da hun kjeder seg eller vil ha noe. Da går hun utålmodig rundt på gulvet og bare 'auuuu'/'mjaaaau'/'miiijauu' , det kan være litt slitsomt i lengden. hehe.

Så, der ble dere litt ekstra kjent med min store stolthet, og bloggens modell nr.1.

-Kine.

#kattunge #katt #bilder 

Det er utrolig godt med litt snø nå som vinteren er i full gang. Ikke bare hjelper det på vinterfølelsen, men det gjør det også lunere ute. Det er ekstra godt nå som gradestokken har vist så lite som -23 grader. 

-Kine.

#foto #vinter #photo #winter 
Ja, nå er julen over, og snart er vel vinteren forbi også. Vi går sakte men sikkert inn i en ny sesong stilmessig - vårsesongen. Både da det kommer til klær og interiør.

Idag tok jeg en kjapp titt igjennom den nye katalogen fra H&M. - Gud, hvor mye morsommere å se igjennom ett blad enn en nettside. Denne katalogen har jo også både klær og interiør, perfekt! Ifølge H&M trend(klær), så er vårens nøkkelfarger mørkblå, hvit og en litt mørk gulfarge. "urbant møter folklore i vårens store trend" - står det.

Noe av dette kan vi også se på interiørfronten, da mange av mønstrene og fargene går igjen både i klær og interiørtekstiler. H&M home(interiør) forteller oss også at "denne sesongen vil jordfargede pasteller skape en varm og lun stemning" - perfekt tenker jeg. Gleder meg sånn til å få litt mer vårlig preg her inne, nå er jeg litt 'smålei' alt det mørke. Og hva hjelper vel mer på vårfølelsen enn litt lyse klare farger rundt om kring?   

Dagens lunsj derimot, bestod av restene fra onsdags-middagen, hjemmelaget kyllingwok.   

Det ser litt så som så ut, men slik blir det etter nærmere to dager i kjøleskap og en liten runde i microbølgeovnen. Godt var det iallefall!

Ønsker dere en riktig god fredag, og en fantastisk helg.

-Kine. 

#interiør #trend #mote #vår #katalog #interiørblogg #lunsj #sunn #kyllingwok
Nå er det jammen-meg torsdag igjen, og en dag igjen til helg. Jeg nevner det hver torsdag, og jeg nevner det idag også. - Torsdag er den beste dagen i uken! 

Denne torsdagsformiddagen har stortsett bare gått til litt husarbeid her hjemme. - Sånn som hver morgen! Det er alltids noe som skal ryddes opp/vaskes fra dagen før. Men nå har jeg satt meg ned med en kopp te, tent noen duftlys rundt om kring i stuen og skal nyte en kort halvtime før samboeren kommer hjem. Det skal bli godt! 

Her er noen stemningsbilder


Ellers idag har jeg planer om å reise på en liten shoppingrunde. Vi reiser jo bort om en uke, og det er noen ting som trengs til turen. I tillegg har de fått inn masse nytt interiør på Europris, så det må jeg sjekke ut! Ooog, det er 50% på sesongvarer på kid! - Så det er med andre ord gode muligheter for at jeg kanskje ender opp med noen nye innkjøp. Hvilke planer har du for dagen? 

-Kine. 

#formiddag #duftlys #interiør #detaljbilder #interiørblogg #te #kos 
Som du kanskje husker, så skrev jeg en liten 'ønskeliste' for forandringer i stuen for ikke så lenge siden. Der var noen av ønskene "nytt og lysere gulvteppe" og "nye pynteputer i sofaen". Ønsket om ett nytt og lysere stuebord blir lagt på hyllen, men lysere ble det etter kontaktplasten ble revet av! - Så nå, etter bare to nye putetrekk og ett nytt, større og lysere gulvteppe så er jeg endelig ikke totalt misfornøyd med sofakroken lengre. 

//Gulvteppe 1000,- IKEA//

//De grå putetrekkene 19,- IKEA//

Utenom mye rot under bordet, som jeg beklager, så ble det så mye lysere og bedre her nå! - Så da kan jeg gå over til noe nytt å irritere meg over. hehe

 

-Kine.

#stue #interiør #interiørblogg #ikea #innkjøp #forandring
Det fra før av 'oppussede' stuebordet vårt, av typen Lack fra Ikea, fikk idag tilbake sitt originale utseende. Og stuen fikk ett mye finere preg - syns jeg!Det har jo lenge vært en trend å kle gamle, slitte eller kjedelige møbler i kontaktplast for å gi de et nytt og bedre utseende på en billig måte. Dette har selvsagt jeg også gjort med det billige stuebordet vårt. Uheldigvis ble kontaktplasten jeg brukte fra Panduro (Tre rustikk), rett og slett litt for mørk og kraftig for stuen og stilen vår. Derfor, selv om den har gitt bordet ett litt mer spennende utseende og beskyttet det for riper og hakk i ett halvt år, måtte det nå av. Slik så bordet ut med kontaktplasten på.

Det som er så fantastisk med kontaktplast, er at det lett kommer av, og etterlater null spor. Så, da ble det slik.

En ganske så omvendt "før og nå", ettersom jeg gikk tilbake til det originale utseendet. Men det ble mye bedre slik. Etter ommøbleringen i høst og utskiftet av sofaen, så passet det ikke lengre like bra inn med kontaktplasten og det mørke bordet. Ønsket har selvsagt vært et nytt, dyrere og finere bord, men enn så lenge så får dette holde litt til. Å finne ett nytt bord, i riktig størrelse, farge, fasong og generelt utseende til den rette prisen er ikke lett. 

Hva syns du? Pynten kommer iallefall mye bedre frem da bordet er slik! 

-Kine. 

#forandring #stuebord #ikea #lack #kontaktplast #interiør #interiørblogg