hits

Heihei fra Tenerife 👋🏼

 

Ettersom dette er en interiørblogg, passer det seg vel kanskje å dele litt interiør fra hotellrommet også? Det er jo sånt jeg interesserer meg for, så hvorfor ikke🙈.  Dere har kanskje fått med dere at vi er i Tenerife med et vennepar, og har vært her siden søndag? Vel, det er vi iallefall🌞. Vi (jeg og samboer) har en svær leilighet - på hele 60 kvadratmeter helt for oss selv. Det er større enn de to første leilighetene vi bodde i, det 🙆🏼. Et stort soverom, et greit bad og en stor stue/kjøkken - som jeg må si blir svært lite brukt, i tillegg har vi en balkong på rundt 10-13 kvadratmeter, så vi skal ikke klage. Her kommer bilder 😚

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Sånn alt-i-alt må jeg si at dette iallefall er det største hotellrommet vi noensinne har delt sammen, og også er blant de fineste. - Nå skal det også sies at vi tidligere har reist på budsjett-turer til syden da, på hotell med færre stjerner enn dette, men likevel 🙌🏼. Hva syns du? 

 

Ha en fin dag videre 😚
Heihei, og godt nytt år 🎉 Har dere hatt en fin jul? 

 

Som jeg skrev i innlegget like før juleaften, så kjøpte jeg og samboeren oss en felles julegave-tur i starten av desember - og reiste til Tenerife på søndag (tidlig på nyttårsaften) sammen med et vennepar. Fysøren, ord er ikke nok - det er ikke så mange av mine bekjente som kan si at de badet i havet 1 januar, fordi solen rett og slett var for varm 😅 Eller? Vel, jeg skal iallefall ikke klage - men det blir dårlig med interiørblogging, dessverre. Heldigvis, om bare 25 dager overtar vi vårt helt eget hus, noe vi ser så utrolig frem til 🏡. Da kommer det mye nytt interiør her på bloggen 🙌🏼. Frem til da, kan jeg derimot friste med noen bilder fra de siste 3 dagene her i Tenerife 🌞.  

 

- Beklager mobilkamerakvalitet -

 

Godt nytt år alle fine 🙌🏼