hits

Nå har denne lille østlandsbyen fått seg 3(!!) bruktbutikker i sentrum. Noe som kanskje er litt i det meste laget, men som jeg er hoppende glad for! - Jeg elsker jo brukthandel, og bruker mye tid på bruktbutikker. 

 

 

Vi har spart MYE penger på brukthandel, som jeg har nevnt tidligere. Dette ved at møbler eller andre pyntegjenstander vi har vurdert å kjøpe i butikk, har blitt funnet til bortimot 1/10 del av prisen brukt. Like før jul fant jeg for eksempel to te-lysestaker jeg betalte tilsammen 15,- for. Disse så jeg litt senere på en interiørbutikk til 130,- og 160,- kroner stk. DET er et kupp det, og jeg har mange lignende historier. Både fra Finn.no, kjøp/salg sider på facebook og bruktbutikkene. Jeg kan LOVE deg det, at denne leiligheten hadde ikke sett slik ut uten brukthandel.

 

 

Å kjøpe brukt er derfor mitt beste råd til studenter, eller andre som er gira på å spare penger. Man kan faktisk få det fint med dårlig råd, det lover jeg! Det gjelder bare å legge i en innsats.

 


 

 

Her ser du sofagruppen vår. Sofaen og stolene har kostet oss tilsammen 600,-. Ny-pris på ikea for disse hadde kommet på oppmot 5000. Med 4400,- spart, har vi i tillegg til møblene, hatt råd til resten av det du ser i bildet for samme pris.

 

 

Når det kommer til brukthandel, gjelder det virkelig å ha øye for de rette tingene. Ting du faktisk ville kjøpt ellers, og ikke bare kjøpe fordi det er billig. - Da ender det som regel opp inni boden. Mange gjenstander du ser på en brukthandel, kan også bli ekstra fine med litt ekstra kjærlighet. Det gjelder bare å se de bortgjemte skattene. 

 

 

Igår var jeg og mormor, 'brukthandel-damene', igjen på en liten runde igjennom bruktbutikkene i byen, og her er gårdsdagens lille innkjøp. Hun, plukker som vanlig med seg litt for mye, og helst ting hun ikke helt har bruk for, mens jeg er mer kresen og undrende. Noe hun ikke helt forstår. Spesielt om hun ser noe som er veeeldig billig. Dermed prøver hun rett som det er å dytte noen ekstra gjenstander på meg også, og hun gir seg ikke før jeg blir 'små-irritert'. - Jeg sier det ikke passer inn, og hun sier 'jo'.. Om det er en gammel porselensfigur eller om det er gammelt bestikk, så må jeg kjøpe det, fordi 'det har jeg bruk for', og det er billig.. Hahaha. Men, ett sted går grensen, selv for meg. 

 


 

Omaggiovasen er ikke kjøpt på brukthandel altså, den bare stod på benken fra før av, og fikk dermed være med på bildet. 

 

 

Helt ubrukt ramme, med prislapp på over 100-lappen, kostet 30 kroner.


 

Stor, fin lysestake til 30 kroner 

Som du ser har jeg byttet motivet/bildet i rammen. Dette er en tegning Daniel, samboeren min tegnet i valentineskortet jeg fikk av minifamilien vår. - Og jeg elsker det! Det er så enkelt, søtt og uskyldig. Dermed måtte jeg bare bruke dette i den nye rammen. 

 

Dette var bare to små innkjøp, som jeg i starten selv var litt usikker på. Men, med bildebytte i rammen, og en 'passende' plassering tror jeg disse kan passe godt inn. Hva syns du?

 

 

- Kine.

 

#brukthandel #innkjøp #brukt  
Hei, og god dag alle mine vakre bloggvenner ♥. Nå er vi alt halvveis i denne uken også, og idag tenkte jeg starte dagen med noen tilbakeblikk. 

 

I en liten leilighet, der stuen både må fungere som kjøkken, spisestue, yttergang, opphodsrom, hovedrom og bindeleddet mellom soverom og bad, er det greit å variere litt i pynt uttrykk. Når du tilbringer så mye tid i ett rom, ettersom det ene rommet er stortsett alt du har, kan man fort bli lei av omgivelsene om det blir lite variasjon. Spesielt jeg, som virkelig trenger forandringer ofte! Fra jeg var 6/7-klassing var det jeg som ommøblerte stuen hjemme hos mamma regelmessig. Stakkars min mor som ofte kom hjem til en stue som stod på hodet, menmen, det ble alltid bra til slutt! 

 

Jeg, som alle andre studenter, har selvsagt ikke råd til å kjøpe nytt hver gang jeg går lei, og må dermed bruke fantasien og det jeg allerede har - som heldigvis er endel. På selve stuebordet skjer det også forandringer jevnlig som dere kanskje har sett. Stuebordet er jo midtpunktet i hele leiligheten, og er desidert den overflaten som blir brukt mest (foruten kjøkkenbenken, kanskje)! Derfor, bare for morros-skyld, tenkte jeg å mimre litt tilbake på noen av de forskjellige 'bordpynt' versjonene vi har hatt de siste månedene, etter jeg startet opp bloggen. Kanskje du ser noen du ikke har sett før også? 

 

//  Nr. 1  //


//  Nr. 2  //

//  Nr. 3  //// Nr. 4  //

//  Nr. 5  //// Nr. 6  //

 

//  Nr. 7  ////  Nr. 8  //

//  Nr. 9  //

//  Nr. 10  //

//  Nr. 11  //

 

Dette er en av de mange tingene som gjør det å ha blogg utrolig moro! Å kunne se tilbake på denne måten, se utviklingen og lære av sine feil. Se hvilke versjoner man liker best, og hvilke man liker minst. - Artig! En ting er iallefall sikkert, og det er at den brune tre-kontaktplasten jeg tidligere hadde på bordplaten IKKE skal tilbake.

 

Så du en variant du likte best? Selv er jeg nok mest 'fan' av 5,7 og 11. Uheldigvis, er det mange andre overflater i stuen som også skal pyntes, så de 'fineste' gjenstandene må vandre litt imellom. Dermed er det ganger stuebordet er finest, og andre ganger stuebordet er minst fint. 

 

FORRESTEN, husk å stem! Kun 2 dager igjen, og jeg trenger alle de stemmene jeg kan få --> TRYKK HER <--  

 

- Kine. 

 

#stuebord #bordpynt #interiør #interiørblogg #tb #tilbakeblikk #førognå #før #nå #forandring #stue #changes

 

 
På et av museene her i byen, har de denne flotte, store utstillingen av vakre, gamle bygninger og hus i forskjellige aldre. Jeg er vel ikke den eneste som ofte tenker, og forestiller meg hvordan livene til innbyggerne i Norge var for +/- 100 år siden? Vel, i disse omgivelsene er det iallefall ikke vanskelig å få en smakebit på dette. Og jeg håper bildene gir deg en også  

  

 

 

 

- Kine 

 

#photo #foto #gamledager #fortid #bilder #museum #elverum #glomdalsmuseet #hus #bygninger 
Heihei, og god tirsdagsettermiddag :) Idag kom endelig årets første 'levende' potteplante inn i leiligheten, og til tross for noe så lite, så føles det så godt! 

 

Jeg som de fleste andre, elsker blomster, og jeg er sikker på at jeg kunne hatt et tradisjonelt bestemor-bestefar hjem fylt opp av altfor mange blomster om jeg ikke hadde begrenset meg. Blomster gir jo så mye liv og friskhet til hjemmet! Men, som jeg har nevnt tidligere har jeg et talent for å myrde potteplanter, og ender derfor alltid opp med å kjøpe falske over ekte. Den forrige 'ekte' potteplanten jeg kjøpte, holdt nemlig ut i hele 3 dager. Så det sier vel sitt? Denne derimot, trives 'både ute og inne', og DA må den jo også overleve med meg, og mine dårlige 'vannekunskaper'. - Håper jeg! 

 

Så, med en levende, liten, søt blomst på kjøkkenbordet ble det plutselig så mye koseligere.  

 

Jeg setter superstor pris på at DU leser bloggen min, og om du vil være en knupp og gi meg en svært verdifull stemme i en bloggkonkuranse ville jeg vært evig takknemlig! --> TRYKK HER FOR Å GI MEG DIN STEMME <--  Gjør du dette vil du selvsagt bli takket, og jeg vil følge deg og bloggen din videre! 

 

Dette betyr mer for meg enn du aner, og jeg trenger virkelig flere stemmer! Så om du ville vært sååå snill, og kanskje gi meg en sjanse til å vinne? Bruk 2 sekunder på å stemme. HER

 

Om jeg er så heldig at jeg vinner ville det vært noe av det morsomste jeg har opplevd i mitt liv. Noe jeg i så fall kan takket DERE for! Men, jeg føler uansett jeg har den største seieren i dere! Dere er så gode, flotte og snille, og dere gjør dagene mine myye bedre. 

 

 

Ha en fantastisk dag videre, mine gode! 

 

- Kine. 
//Bilde lånt fra yourlike.tk via google//

 

Slike 'coffee table books' som de kalles blir bare mer og mer populære, og dukker stadtigere opp i interiørbilder. Chanel, Dior og Tom Ford er bare noen av mange som det virker som folk flest liker å pynte med. - Dette er temabøker, i store størrelser, ment for å skape inspirasjon til samtaler - men som hovedsaklig brukes som pynt. 
 

 

Med en printer, noen gamle bøker og google til rådighet bestemte jeg meg for å lage mine egne. Prisene kan jo bli ganske stive, så dette er definitivt penger spart. Og slik ble resultatet. 

 


 

Disse tre, i ekte versjoner, ville kostet over 3000kroner. - Og ettersom jeg hadde alt jeg brukte fra før, kostet disse meg ikke annet enn tid.  

 

 

 

- FREMGANGSMÅTE -


 

Utstyr

 

   Bøker i passende størrelser! Jeg dro blant annet frem noen gamle skolebøker. Ettersom de er både store og tykke. 

 


 

Så, trenger du selvsagt en printer og en pc. Helst meg litt ekstra tykt papir/tynn papp i skriveren for bedre slite/dekkevne, slik som jeg har brukt. 

 


 

Og til slutt, verktøy! Saks, linjal, tape og lim er svært lurt å ha.

 

 

 

♥ Start med å finne ut hvilke bøker du vil 'lage'. Det enkleste er å velge omslag med lyse og lite farger. Dette for både resultatet sin del, og for blekkforbruket.

 

Her har du orginalene av de tre jeg valgte


 

 

♥ Mål opp omslaget på boken du skal bruke. Last ned bilder av valgt bok, og legg de inn i Word/skrivepogrammet på din pc.  Rediger størrelsen slik at de passer perfekt til boken, og skriv ut!

 

Det kan også være at man ikke finner 'gode' bilder av hele boken. Og da kan det være kjekt med Paint, for å lage noe tilnærmet likt. Jeg måtte lage logoen til 'Abrams' forlaget, og mellomsiden til Vogue boken der selv. Da det ikke var passende bilder å finne på nett.

  

♥ Til slutt, brett og fest omslaget til boken. Jeg festet med tape og lim - lim på synlige steder, og tape på usynlige steder.

 

 

RESULTAT

 //Louis Vuitton: Art, Fashion and Architecture // 
 


//Vogue: The Covers//


//No.5 Culture Chanel//

De er selvsagt ikke helt like originalene, men jeg syns nå de ble ganske så greie. Hva syns du? 

 

- Kine.

 

PS: Om du liker bloggen min, vil du være så snill, og gjøre meg en enorm tjeneste? - Trykk deg inn på DENNE linken, og stem meg frem til årets interiørblogg! - Det ville jeg satt så ufattelig stor pris på og jeg vil selvsagt følge deg og bloggen din videre som takk. På forhånd tuuusentakk!

 

#interiør #coffeetablebooks #bøker #pynt #chanel #louis_vuitton #vogue #books #coffee #table #interiørblogg #diy #do_it_yourself
Hei, og god mandag dere! Har dere hatt en fin start på den nye uken så langt? Jeg har iallefall fått gitt leiligheten og bloggen litt kjærlighet, og det føles godt!

 

 Åh, som jeg elsker å tusle rundt og 'ommøblere' pynten! Jeg som i tillegg aldri blir 100% fornøyd burde jo virkelig bruke mer tid på det, men da hadde jeg ikke fått gjort noe annet.. - Det er jo så spennende å variere, og man finner stadig noen nye uttrykk og favoritter. Og plutselig får en gjenstand et annet bruksområde også, slik som isbit-holderen som her har blitt brukt som serviettholder på kjøkkenbordet. 

 Ha en strålende mandag videre! - Jeg reiser straks på en harrytur til Charlottenberg, og det er jo alltid like moro! Hva er dine planer?

 

- Kine.

 

Ps: Jeg trenger fremdeles sååå inderlig DIN stemme i en blogg-konkurranse, og ville blitt evig takknemlig for din hjelp♥  Så om du vil, trykk HER for å hjelpe meg! 
(♥ For å vise min takknemlighet, vil jeg bli en fast følger av din blogg om du har en. Så gi meg beskjed etter du har gjort det♥) 

 

#mandag #interiør #interiørblogg 

 
Hallo, og god lørdagsettermiddag! Hva har dere tilbragt lørdagen med? Her på hytta er det fremdeles stort sett bare avslapning og kos det går i. 

 

Som jeg skrev igår, så er det riktig fint vintervær her oppe på fjellet. Det er masse snø, og perfekt ute-vær. Ikke altfor kaldt, men heller ikke så varmt at snøen smelter. - Her har vi den mellomtingen som det ikke virker som eksisterer hjemme, og det er deilig! Igår var vi riktig barnslige, og gikk ut for å ake. Det var utrolig moro, og omgivelsene og været gjorde heller ikke opplevelsen noe verre. 

 

Ettersom jeg syns det er så fint her, måtte jeg nesten dele noen enkle bilder utenfra med dere. 


  Det er helt klart at bildene ikke rettferdiggjør hvor flott det faktisk er utenfor, det må nok nesten bare oppleves. 

 

 

Ps: Jeg trenger fremdeles sååå inderlig DIN stemme i en blogg-konkurranse, og ville blitt evig takknemlig for din hjelp♥  Så om du vil, trykk HER for å hjelpe meg! 
(♥ For å vise min takknemlighet, vil jeg bli en fast følger av din blogg om du har en. Så gi meg beskjed etter du har gjort det♥)

 

 

- Kine 

 

#foto #landskap #fjell #vinter 
Hei alle! - Her kommer en liten hilsen fra hytta, med noen interiørdetaljer. Det er så godt å være her, og her skal jeg si dere at det er vinter! 

 

Igår kveld klokken 10 var vi endelig kommet oss på plass inne i hytta, til tross for noen problemer underveis. Vår kjære Passat slet fælt med å komme seg opp de siste bratte skogsbakkene inn til hytta i all snøen, og vi strevde fælt.. Til slutt endte vi opp med å neesten komme oss opp, bare 10 meter unna bakketoppen stoppet bilen, og etter bortimot en times forsøk på å komme frem ga vi opp. Vi endte da med å måtte bære noe som føltes som 3 tonn de siste 300 meterne til hytta. Matvarer, tv, kattebur og kattedo, vinterklær og altformye annet ble i iskaldt, mørkt, blåsende vintervær fraktet frem.

 

Skal si vi ble fornøyde da vi kom frem til parkeringsplassen, og så at vi måtte 'vasse' i 1 meter snø de siste 20-30 meterne inn til døren. - Da var det godt med ankelsokker, joggesko og oppbretta bukser.. HELDIGVIS har hytten strøm, så da vi kom var det alt varmt og godt inne, så vi fikk fort igjen varmen! Ett par timer senere, satt vi her med en nystekt hjemmelaget pizza, med fyr i både peis og ovn og koste oss maks! - Bilen klarte vi også å få opp etter alt pikkpakk var ute, heldigvis! 

 

Idag stråååler solen, og det er jo så nydelig og rolig her oppe på fjellet! Snart skal vi en liten tur ut og nyte vinterværet og få måkt litt mer snø. Ikveld fortsetter 'valentines feiringen' vår med reker og noe godt i glasset, - deilig! Her kommer noen bilder fra hytten.

 

Jeg har blitt såå glad i denne hytten, og er så glad for at vi får låne den så ofte vi vil! - Er ikke vi heldige? Dette er altså hytten til mormoren til Daniel, som ligger i Skåbu. Vi er velsignet med familier med mange hytter, så vi har mange å velge blant. Og på høst/vinterstid er nok denne blitt min favoritt. - Hva syns du?  

 

-Kine

 


--> Om du liker bloggen min, husk å stemme meg frem til å vinne en bloggpris HER <--
Det tar deg 2 sekunder, din stemme kan være avgjørende og jeg ville satt ubeskrivelig stor pris på det. 
Gi meg en beskjed i etterkant, slik at jeg får fulgt deg og bloggen din videre, og ikke minst - vist min takknemlighet!


 

#interiør #interiørblogg #hytte #hyttetur #hyttekos #fjell 
Torsdagsettermiddagen er rett rundt hjørnet, og her kommer ett 'morgenkos' innlegg, jaja! Jeg skulle jo selvsagt legge ut dette i dag tidlig litt før 9, men så rakk jeg ikke før jeg måtte reise, dessverre.. Denne dagen har gått i ett, og om bare en time er jeg allerede på veg opp til hytten, for en langhelg med minifamilien. - Det skal bli så godt, og som jeg gleder meg! 

 

I dag tidlig, før halv ni var det alt blitt lyst i leiligheten, og den blå himmelen lyste så fint ute. - Sånne dager, med en slik start, blir alltid gode! Nå er det alt torsdag igjen, og over helgen er vi allerede halvveis i februar?! Nå går det virkelig mot vår, og denne dagen har virkelig vært en fantastisk smakebit! 

 

Dagens frokost var svært uspennende, men dette svikter aldri! Ett par knekkebrød med brunost og en kopp med caffè macchiato, åh, nam! Slenger du meg ett par tente duftlys på bordet til stemning, Ellen show på tv, blå himmel ute, og vitende om at nå er det helg, så har du en perfekt morgen i mine øyne 

'A breakfast without coffee, is like a day without sunshine' - Er det ett qoute som forteller, og denne dagen, med begge deler har vært strålende! (Nå drakk jeg riktig nok macchiato da, og ikke vanlig kaffe.. menmen)

 

- Kine.

 


--> Om du liker bloggen min, husk å stemme meg frem til å vinne en bloggpris HER <--
Det tar deg 2 sekunder, din stemme kan være avgjørende og jeg ville satt ubeskrivelig stor pris på det. 
Gi meg en beskjed i etterkant, slik at jeg får fulgt deg og bloggen din videre, og ikke minst - vist min takknemlighet!


 #interiør #frokost #morgen #pynt #interiørblogg #pynt #stue #detaljer 
Hehe, for en klein overskrift! - Men ettersom den var så klein og oppbrukt som den er, måtte den bare få stå! Dette innlegget skal altså handle om meg, jeg på den andre siden, jeg som skriver denne bloggen. Jeg deler jo hele leiligheten min, katten min og bilder jeg tar med dere, men lite av meg selv. Det kan godt være det er til det beste, men her kommer uansett ett lite innlegg om hvem jeg er.

 ♥ Som dere sikkert skjønner, så heter jeg Kine. Jeg er 21 år, og leier en liten leilighet sammen med min samboer i en liten by inni Hedmark som heter Elverum. I denne lille sokkelleiligheten på rundt 50kvm, har vi nå bodd i rundt 1/2 år sammen med katten vår, Savannah. Vi har bodd i tilsammen to leiligheter, og vært samboere i 1,5 år.


♥ Utenom å skrive denne bloggen, styre med interiør og bilder, være mamma for en katt og å være husmor, så er jeg også student. Jeg studerer bachelor innenfor regnskap og revisjon, og har planer om å bli regnskapsfører eller siviløkonom om noen år. 

 

 ♥ Jeg er ei veldig blid og vennlig jente ved førsteinntrykk (håper og tror jeg), men jeg er også veldig sarkastisk da du blir litt bedre kjent med meg. Jeg føler jeg alltid er snill, med gode tanker i bakhodet - jeg ønsker iallefall å være det. Jeg bryr meg lett om andre, er svært følelsesladd og elsker å gjøre andre glade. - Spesielt de som står meg nærmest. Jeg elsker også å overraske, og å bli overrasket. 

 

♥ Jeg er personlig kristen, og tror på Gud. - Ja nå kan du bare tro jeg er så gal som du vil, men min u-kristne familie og samboer godtar iallefall det. Troen min er ikke noe som 'syns' på meg, men jeg prøver å vise den igjennom godhet, kjærlighet og tålmodighet. 

 ♥ Jeg elsker mye, som dere sikkert leser hele tiden her på bloggen, men helt spesielt mye elsker jeg (kjæresten min) musikk og tv-serier. Dette er noe jeg virkelig ikke kunne levd uten! Tv-serier som Vampire Diaries, Grey's Anatomy og Modern Family er bare noen av mange som er helt nødvendige å få med seg.- Og alle disse ser jeg stort sett kun på igjennom pc-skjermen på badet mens jeg ordner meg etter dusjingen.

 


//Et lite stemningsbilde fra Modern family - denne supermorsomme og geniale serien burde du virkelig sjekke ut//

 

Ikke aner jeg om dette innlegget faller i god jord, men for dere som skulle være litt nysgjerrige på hvem jeg er, håper jeg dette hjalp litt. Ha en super onsdag videre, flotte lesere 

 

- Kine
 

Nå begynner vi endelig å komme i orden på kjøkkenet! - Og det er så godt! 'Nødløsningen' som var der tidligere (det lille, runde, hvite bordet med to krakker fra ikea) er nå stuet vekk. Og en mer 'funksjonabel' løsning er på plass! Selvsagt er det ikke slik jeg hadde drømt om, men det er det sjeldent.

 

Stolene kjøpte jeg på IKEA tidligere idag, trekk var de tomme for, så derfor må de stå slik ett par dager. De er helt greie utseendemessig, men veldig gode å sitte i, og i typisk IKEA-stil så var de også veldig billige! - Perfekt, og med litt 'hjemme-fiksing' tror jeg de kan bli veldig fine! Det ovale, gamle, sjarmerende bordet, fant jeg faktisk på gjenbrukstorget, der alt er gratis! - Skal si jeg var fornøyd med det funnet!   

 

Det store verdenskartet som hang på kjøkkenveggen er også nå tatt vekk, og ett mindre, 'hjemmeprintet' bilde tok over. Nå gjenstår bare noen 'smådetaljer' før vi (jeg) endelig kan si oss fornøyde. - Kanskje vi til og med begynner å spise litt der også? (vil du gi meg din verdifulle stemme, og hjelpe meg å vinne en interiør-blogg-konkuranse? Trykk HER)

 

- Kine. 

 

#interiør #kjøkkenkrok #spisegruppe #nytt #oppgradering #interiørblogg #gammelt #antikk #ikea
Hei, og god søndagskveld! Har dere hatt en fin helg? Det har iallefall jeg, tilogmed så fin at jeg ikke har rukket blogge, beklageligvis! 

 

Men, jeg har rukket å lese igjennom kommentarene deres, så først og fremst: Tuuusentakk!! Dere er da noen gode folk, og for noen lesere jeg har! wow. Så igjen, hjertelig takk til alle dere vakre mennesker som har stemt på meg i interiør-blogg-konkurransen jeg er nominert i! - Det varmer virkelig, og jeg føler jeg har den største seieren i dere!
(Aner du ikke hva jeg snakker om, men vil sjekke det ut, og muligens gi meg din verdifulle stemme?? Trykk HER)  

 

Denne helgen har sust forbi som vanlig, og vi har kost oss masse med familie, hverandre og avslapning. Det har vært godt! - Nå nytes de siste minuttene av helgen med litt ekstra godsaker på bordet, og noe litt ekstra morro på tv! 

 

- Kine. 

#interiør #interiørblogg #stemme #helg #søndagskos #sjokolade #godteri #pynt #omaggio #roser
Igår var hele byen dekket av nysnø, og alt, inkludert luften var hvit. - Det var vakkert og harmonisk det (se bildene jeg tok igår HER)! Idag derimot, har det vært rake motsetningen. Snøen lagt seg og solen har strålt som aldri før! 

Da jeg så det fantastiske været som ventet på meg utenfor vinduet, kunne jeg ikke la være å ta en liten fototur idag også. Som dere ser så har jeg vært på samme sted som igår, men idag var det ikke en mild snøstorm, men et skikkelig solskinnsvær.

Jeg vet ikke helt hva jeg syns ser 'vakrest' ut på bilder. -Hvitt eller blått? - Men dette været er iallefall mye mer motiverende, og desidert best å være ute i. 

Hvordan har været vært hos deg de siste dagene? 

-Kine.

 

--> Om du liker bloggen min, husk å stemme meg frem til å vinne en bloggpris HER <--
Det tar deg 2 sekunder, din stemme kan være avgjørende og jeg ville satt ubeskrivelig stor pris på det. 
Gi meg en beskjed i etterkant, slik at jeg får fulgt deg og bloggen din videre, og ikke minst - vist min takknemlighet!


#foto #photo #winter #vinter #solskinn #sol #vinterbilder #natur #snø #naturbilder #landskapsbilder #elverum #glomma
Interiør er jo en av mine store kjærligheter her i livet, og jeg elsker jo å kjøpe noe nytt og oppgradere pynten. Men jeg, som de fleste andre har jo ikke mulighet til å bare kjøpe alt jeg vil ha til enhver tid, og da er 'ønskelistene' inne på nettbutikkene supre! 


Min favoritt-interiør-nettbutikk er helt klart DrLykke.no! Både prisene og produktene passer meg perfekt, og jeg har frem til nå også vært super-fornøyd med varene jeg har mottatt. Det er jo vanlig å dele ønskelister på bloggen, og da tenkte jeg å gjøre det samme med dere! - Kanskje dere ser noe dere liker også? Her er iallefall min foreløpige ønskeliste hos DrLykke.no med priser.

 

- Ikke sponset på noen som helst måte -


Som dere ser er det variasjon i priser og produkter, så jeg vil påstå det er noe å finne for alle! Har du ikke sjekket ut denne nettsiden før? Da kan du sjekke den ut HER. Gi meg også gjerne tips om flere gode nettsider som selger rimelig og bra interiør! 

 

-Kine. 

 

 

Liker du bloggen min? Bruk to sekunder på å stemme meg frem i en interiørbloggkonkuranse der din stemme kan være avgjørende! --> HER <--
Gi meg en beskjed i etterkant, slik at jeg får fulgt deg og bloggen din videre, og ikke minst - vist min takknemlighet!

 

#ønskeliste #ønsker #wishlist #wishes #drlykke #interiør #interiørblogg #pynt #rimelig #billig #nettside #inspirasjon
Som dere vet, er jo levende lys er jo så godt som obligatorisk i denne leiligheten, og spesielt idag! Idag tilbringer jeg nemlig kvelden alene, og da er det jo deilig med litt ekstra 'kos' og 'trøst'. Samboeren er borte i jobbsammenheng, så da har jeg og Savannah(katten) en kosekveld for oss selv. Så med tente og gode duftlys, kakao og en baguette til kveldsmat, så er det faktisk ikke så ille å være alene!  

Legg merke til den nye puten i sofaen også, med teksten 'Enjoy' - En liten ekstra oppmuntring i hverdagen!
(kjøpt til 50% på Åhlens, Hamar til 99,-) 
Hvordan tilbringer du/dere kvelden? 

 

- Kine.

Liker du bloggen min? Bruk to sekunder på å stemme meg frem i en interiørbloggkonkuranse, der din stemme kan være avgjørende! --> HER <--

#interior #interiorblogg #kveldsmat #kakao #stemning #levende_lys #saleduck #stem #hjelp 
"When snow falls, nature listens"
- Antoinette van Kleeff

Både i går og i dag har snøen dalt sakte, men tett nedover, og lagt seg som ett tykt lag over byen. Det er utrolig hvor mye vakrere alt blir av denne rene, lette og kritthvite snøen. - Iallefall i naturen, alt blir jo så mye mer harmonisk. Vi er virkelig heldige som har denne årstiden - spesielt da den ser slik ut! 

Så, til tross for en liten snøstorm idag - for å overdrive litt - var det en utrolig deilig og forfriskende foto-tur ute istad. Her er bildene! 

Med ytterklærne hengende i dusjen til tørk, og med den 'kalde og våte' følelsen fremdeles liggende igjen i kroppen, skal det nå bli utrolig godt med en lang kveld forran tv'en med tente lys!

Men viktigst av alt, hva syns DU om bildene?

- Kine. 


--> Om du liker bloggen min, husk å stemme meg frem til å vinne en bloggpris HER <--

Det tar deg 2 sekunder, din stemme kan være avgjørende og jeg ville satt ubeskrivelig stor pris på det. 
Gi meg en beskjed i etterkant, slik at jeg får fulgt deg og bloggen din videre, og ikke minst - vist min takknemlighet!

 

#foto #photo #winter #vinter #norsk #norway #snø #landskap #blogg
Å ommøblere i pynten og interiøret i leiligheten, er noe av det som holder denne bloggen gående! - Jeg kan jo ikke legge ut det samme bildet i hvert eneste innlegg, og dermed må det skje noen forandringer innimellom. Etter jeg begynte å blogge måtte det jo derfor skje endringer mye oftere enn før, og dermed har jeg også lært en ting eller to.

Det viktigeste, og mest åpenbare jeg har blitt ekstra klar over, er at plassering har ALT å si, noe du helt sikkert har erfart selv også! En gjenstand som i utgangspunktet var ment for en bestemt plassering, kan plutselig utgjøre en mye større forskjell et annet sted. Eneste måten å finne ut det på, er å teste og bytte ut:) 

Her har jeg samlet sammen 10 bilder publisert på bloggen etter jeg startet opp i oktober, noen gamle, noen nye. Alle er bilder jeg er litt ekstra fornøyd med, både da det kommer til bildekvalitet og innhold. 

  

 


 

 

 

 

Fant du noen bilder du likte litt ekstra godt? 

 

-Kine.

 

Lyst på en ny følger og fast leser som kommenterer? Trykk på DENNE linken, og stem på Kinesinterior til å vinne Saleduck sin interiørblogg pris for 2016! - Din stemme kan være avgjørende! - På forhånd TUSENTAKK!
Gi meg beskjed da du har stemt, slik at jeg får fulgt deg og takket deg.

 

#interiør #interiørblogg #detaljer #pynt #interior #forandring #tilbakeblikk #top10 #10 #top