hits

Fredag, helg og påske! Ekstremt deilig, og koselig - til tross for at jeg skal jobbe både imorgen, og mandag-onsdag. Hytteturer skal det uansett bli, og vi starter med en 'en-natts-hyttetur' imorgen etter jobb. Videre skal vi også på to andre hytter fra onsdagen, og jeg gleder meg sånn! Hvilke planer har du for påsken? 

 

Igår delte jeg noen av ukens 'påske/vår-innkjøp' med dere, og idag skal dere få se resten. Det er så godt å få frisket opp litt i interiøret nå som vi går inn i en ny årstid. - Selvom jeg ikke har kjøpt såå mye 'vårlig' i den forstand, så føler jeg iallefall det har blitt litt mer 'liv' her inne. Spesielt med de nye blomstene! 

 

// Supersøte påskelys fra Spar. - Disse kan like enkelt brukes i etterkant av påske, bare å dra av etiketten. //

 

// Orkidè fra Plantasjen. Perfekt fargekombinasjon, både til leiligheten, påsken og våren. //

 // Søtt og sjarmerende påskekrus fra Nille. //

 // Evigvarende, falsk potteplante fra Plantasjen //

 

 

I tillegg til interiøret, er også påskepynten jeg har gått til innkjøp av brukbar utover våren, og det er veldig viktig for meg. Ikke bare er det plassmangel her i leiligheten, med lite lagringsmuligheter, men jeg har heller ikke sånn superlyst til å bruke hundrevis av kroner på pynt jeg får hatt fremme i en uke. Påsken er for meg, som mange andre, noe som feires/tilbringes på hytten, og det er vel der mesteparten av pynten kommer frem. Håper også dere får en fantastisk fin påske, med alt som hører til. 

 

- Kine. 

 

#innkjøp #interiør #påske #pynt #interiørblogg #ferie #nytt #blomster #orkide #detaljer #vår 
Tusenvis av små påskekyllinger overalt, grener pyntet med malte eggeskall og fjær, egg til frokost, kvikklunsj og solo dagen lang, anorak i solveggen, hytteturer, familie, påskekrim, quiz, ski, og sist men ikke minst - påskeegg.

 

Dette er påske i mine øyne, og nå er den søren meg rett rundt hjørnet igjen. Derfor har også leiligheten fått ett lite 'påskepreg' over seg denne uken med noen nye innkjøp. Her kommer del 1 av 2.

 

 

// Kähler Omaggio i den nye varianten, Perlemor. Str. Large. //  

 
// Gåsunger, kjøpt på interflora. - Virkelig perfekte både til påske og til vår. Ett pluss at de holder så lenge. //

 

// Tulipaner fra E-bay. // 
 // Kurvbrett fra Nille. //

 
 

// Lysegule kubbelys fra nille. Kjekt at man slipper ta de vekk etter påske, da disse fungerer uansett. //

 

 

Har du pyntet noe til påske?

 

- Kine. 

 

#innkjøp #kahler #omaggio #perlemor #påske #easter #gåsunger #new #interiør #interiørblogg #pynt #detaljer

 

 
Nå er det alt søndag igjen, og uken har forsvunnet raskere enn noen gang. Grunnen til det, er at jeg har blitt 'arbeidsdame' igjen. Nå er jeg ikke lengre en arbeidsledig student, og det er stas i disse tider! Det har vært lange og slitsomme dager, med altformye å sette seg inn i på jobb, men det har likevel vært utrolig lærerikt, spennende og moro. - Uansett hvor sliten jeg har vært på kveldene, og uansett hvor lite jeg har fått gjort utenom.  


 

Med andre ord har ikke leiligheten fått noe omtanke denne uken. Det har dermed ikke sett særlig presentabelt ut her, og jeg har rett og slett ikke orket rydde før i løpet av de siste dagene. Men, med litt ommøblering og rydding har jeg endelig fått tid og lyst til å ta litt bilder å dele med dere. Forandringer skjer det jo hele tiden. Og igår kom også årets første påskelilje inn i hus. - Gleder meg sånn til den begynner å blomstre. 

 

 

 


 

 


 


  

Denne uken kommer også til å by på litt utfordringer. Imorgen tidlig kjører jeg nemlig ned til Oslo, for et tre-dagers nybegynnerkurs i jobbsammenheng, helt alene. Det blir selvsagt småskummelt å være helt alene i storbyen, men jeg skal nok klare meg. Med karl-johan utenfor hotelldøren, kurset en 10minutters te-bane tur unna, og med litt uferdig skolearbeid skal nok dette bli veldig spennende, og jeg kommer nok til å ha mer enn nok å gjøre.

 

- Kine. 

 

#interiør #interiørblogg #detaljer #bildedryss #hjem #pynt #hjemmekoselig     
 
Hei, og god tirsdagsmorgen godtfolk! - Idag har jeg en liiiten 'gladnyhet' å komme med. 

 

Som dere vet, var jo jeg en av 10 superheldige, og flinke interiørbloggere som ble nominert til å vinne Saleduck's interiørblogg-award for 2016. Jeg som var den yngste nominerte, blant de med lavest lesertall, og ganske så ny-oppstartet i dette 'gamet', hadde jo ingen forventninger om å vinne. - Noe jeg heller ikke gjorde, men jeg tok søren meg 2.plassen. Alt som skilte meg fra seieren og 5000kroner, var hele 2(!!!) stemmer. Så det vil jeg si er close!

 


 

 

Er dere glade i enkelt, moderne og stilrent interiør, sjekk ut 'Interiorspire' på instagram og blogg.no! Han har virkelig mye vakkert og lekkert å by på, og med nesten 16 000 følegere på insta så må jeg virkelig si at dette er en dyktig mann! Superdama og den nybakte moren, Marie Oftedal, og bloggen hennes 'Kvitlyngvegen' er også helt fantastisk, her kan du finne ekstremt mye inspirerende, lekkert og glamorøst interiør. Denne bloggen er også min personlige favoritt-interiørblogg. Så at jeg klarte å havne i mellom disse er for meg ubegripelig.

 

 

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være med på dette og for alle dere som har stemt og heiet på meg! - Dere er best.

 

 

- Kine.