hits

//Samarbeid med Orthex//

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Dette har jeg sett sånn frem til. - Endelig er soverommet ferdig! 🙏🏼

 

Det er helt klart at oppussing på budsjett ikke trenger være dårlig. Alt vi har gjort er å male for rundt 200 kroner (maling på tilbud og billig utstyr fra biltema!). Nattbordene er kjøpt brukt igjennom finn.no. Sengegavelen er hjemmelaget, og speilene kostet kun 79,- pr. stk på IKEA (ekstremt rimelig!). Orkideene er falske, og kjøpt på IKEA til en lavere pris enn tilsvarende ekte. Lysestakene er også hjemmelaget, og lampene er kjøpt på salg! Sengetrekk + putetrekk/puter er også fra IKEA og koster relativt lite. Jeg er strålende fornøyd av hva vi har fått ut av det lille vi har lagt i det! 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Jeg vil også dele et megabra oppbevaringstips til dere! Jeg regner meg jeg ikke er den eneste som er avhengig av diverse oppbevaringsmetoder for å skjule og sortere alt rot? 🙈

 

Disse fantastiske Smartstore basket - kurvene fra Orthex med nydelig bambuslokk er utrolig praktiske, og ikke minst - fine å se på! Aller viktigst, for meg som student, så er de også utrolig rimelige! Du kan velge mellom hvit/grå, bambuslokk eller plastlokk, og tre forskjellige størrelser (jeg har den minste og den største). Kurvene koster fra 39,- på Maxbo, men kan også kjøpes på blant andre Coop Obs!. Se mer HER. Jeg er så heldig at jeg har fått mine gratis, mot at jeg deler tipset med dere. Jeg liker de så godt, at jeg tror nesten jeg må kjøpe meg fler! 

Bambuslokkene er også utrolig praktiske, og kan brukes til mye mer enn bare et lokk! Her har jeg blant annet brukt et lokk til å ha under mac´en da jeg bruker den i sengen. Elsker å kunne skjule alt nattbordsrotet, samtidig som jeg har enkel tilgang på ladere/ledninger, bøker o.l, 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES 

Håper du likte bildene! Jeg er iallefall superfornøyd med resultatet, og elsker fargene vi brukte (jotun Sand, og standard hvit base). Nå tar vi helgen her hjemme, D kom hjem fra bortejobbing nettopp, og har fri helt til tirsdag! For meg blir helgen bestående av masse skolearbeid, ettersom jeg har eksamen i statistikk på tirsdag, og i virksomhet og regnskapsorganisering på torsdag. Gleder meg sånn til alle eksamener er gjennomført og jeg er enda nærmere en utdanning!☀️

 

 

For flere interiørbilder, følg meg gjerne på instagramprofilen min kines_interior 

 

- Kine 😚

 

 

@Orthexgroup #Orthex #Smartstorebasket #SmartStore #soverom #interiør #interior #interiørblogg 
Jeg skal si deg jeg våknet til den største nedturen du muligens kan tenke deg i dag tidlig. Snø, igjen! Jeg høres nok veldig dum ut nå, men det hadde jeg faktisk ikke forventet, ikke så mye og så sent i april. Det aller værste, er at snøstormen fremdeles holder på 😒. 

 

Heldigvis, så hadde jeg gjort klart en liten "godbit" til meg selv i går. Så når jeg stod opp i dag tidlig, viste gradestokken på ute-boblebadet 39 grader. Det hjalp på humøret! Det er alltid deilig å ta boblebad, men idag var det ekstra deilig! Med 39 varme under vann, og 1 grad (og snøstorm) over vann, så kan du tro jeg koste meg 🙃. 

 

 

 

- Kine
 
Ettersom jeg er såppass interiør-gærn som jeg er, så måtte jeg nesten opprette en egen interiør-instaprofil! Jeg har faktisk hatt denne en stund, men har nesten ikke brukt den før nå. Jeg er på langt nær så flink som de profesjonelle, og det er svært få som i det hele tatt vet om profilen. Likevel synes jeg det er supergøy å dele hverdagsglimt av interiøret! For flere, og bedre bilder - følg meg gjerne: Kines_interior  💕

 

 


 

 

Ha en fortsatt fin påske🐣

 

- Kine. 
Hei, og god påskeferie - til de som er så heldige!  

Her hjemme har det blitt en enkel og billig påskepynt i år. Jeg har hatt mange ideer, men jeg har ikke hatt tid til å få utført alt. Pynten har foreløpig blitt slengt på plass mellom slagene, og er dermed sånn "halvveis" gjennomtenkt. Vi satser på utbedringer mot helgen igjen, men før den tid - HYTTETUR! 

 

Jeg elsker påske, slik som alle andre kristne høytider! Minner som påskeegg med godis, påskeegg-maling, påskekrim, hytteturer, kvikklunsj og familiemiddager gjør det ganske åpenbart at påske er elskbart! - Derfor må det jo feires, og da må påskepynten (som jeg ikke har) frem. De siste månedene har det gått ekstremt mye penger, vi har flyttet, vi har kjøpt valp, jeg måtte kjøpe ny mac, årsavgifter på bilene måtte betales, den ene bilen har vært til service, også har alle dyrene vært til veterinær for vakinering og sterilisering/kastrering! Totalt utgjør dette bortimot 50 000 kroner! En helt sinnsyk sum bare på noen få måneder, i "unormale" kostnader. Så da er det vel kanskje forståelig at påskepynten blir nedprioritert i år? Heldigvis finnes det masse man kan gjøre for å pynte, uten å bruke store summer! Her er mine tips 💕

 

◆ Først og fremst: Finn frem alt du har som kan minne om påske! - Her har jeg falske tulipaner fra E-bay, som vanligvis ikke pleier å stå fremme, og et gult teppe. De gir litt ekstra påskepreg, syns du ikke? Påskekyllingen kostet 29,- på Europris! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES


 

◆ Legg frem påskeegget! Påskeegg fylt med godis, eller bare godis i en skål - hva er vel mer "påske" enn det? Dette lille, søte egget kostet 5 kroner! 


◆ Gjør som da du var liten - Lag pynten selv! Hjemmemalte påskeegg hengt på greiner, det er koselig (og billig) det! 


SAMSUNG CAMERA PICTURES


Tenk langsiktig! Velg lysegule lys fremfor de tradisjonelle gule! Ved å velge noen som har en lysere nyanse, kan lysene brukes utover våren og sommeren! Det samme gjelder om du kjøper gule pynteputer, eller andre tekstiler også. 

 


 

Ved å bruke disse tipsene, har påskepynten i år kostet oss 80kroner!  

 

Nå skal vi spise frokost, så reiser vi til hytta for å være med familien noen dager! snakkes 😚

- Kine.
Hallo påskeferie!

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Jeg skal innrømme at jeg ikke hadde så veldig lyst til å bruke masse penger på påskepynt i år. For det første, så varer påsken bare en uke. For det andre, så skal vi være bortreist 3/4 deler av ferien. Og for det tredje, hvorfor bruke flere hundrelapper på å stelle i stand når du kan lage pynten selv, på nostalgisk vis!? Alle har vel malt påskeegg før, og blir ikke alt så mye mer personlig og koselig ved å lage det helt på egenhånd? Det syns iallefall jeg 😊 

 

Jeg brukte 10 eggeskall, maling, naturtråd(til oppheng) og påskefjær(til å pynte litt ekstra). Eggene lagde jeg eggerøre av, som vi spiste til kveldsmat! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Fy søren som jeg koste meg med dette! Jeg elsker slik, og jeg ble nokså fornøyd med resultatet også! Til tross for at jeg er ekstremt udugelig med malerpensel, vel og merke 😅. Jeg hentet greiner utenfor, satte de i favorittvasen, hengte på de ferdigmalte eggene - og voila!

 


 SAMSUNG CAMERA PICTURES
 

Totalt, kostet dette meg 20 kroner, ettersom alt jeg trengte å kjøpe var påskefjærene, det er billig påskestemning, det 🙏🏼

 

 

- Kine


 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Åh, bare to dager igjen til PÅSKEFERIE! Det er deilig å tenke på. Vi reiser opp til et skisenter i Sverige på lørdag, og videre til hyttetunet på Rogsjøen(Finnskogen) på hjemturen. Senere i ferien skal vi også opp til ei tredje hytte nord i Trysil, så det blir bra!

 

Men før den tid, må både huset pyntes til påske og innleveringen i rettslære gjøres klart. Jeg har også planer om å få malt ferdig huset her-og-der, men det får vi se på. Jeg har funnet ut at jeg har totalt 2 påskepynter. Den ene er koppen du ser på bildet over, og den andre er et kubbelys i glass,- og som du sikkert ser så er påskeliljen ganske så slapp også, så den går vel i søppelen i.l.a dagen. HAHA... Vel,.. 

 

Før jeg starter på dagens gjøremål (jobbe med skole + male skap og dørlister i gangen) er det ekstremt deilig å kunne slappe av en liten stund med en god frokost, en kopp te, og et inspirerende blad. På denne bloggen ser det kanskje ut som jeg er ekstremt flink med frokost (HAHA), men neida, det går som regel mange dager mellom hver gang jeg "prioriterer" frokost på morgenen. 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ha en super dag videre! 

 

- Kine