hits

Åh, nååå har våren kommet dere, og favoritt-årstiden er rett rundt hjørnet. - Vel, det vil si, om solen, varmen og det fine været holder seg da! Dette været vi har om dagen hjelper virkelig ekstra på motivasjonen, og da er det jo supert å ha en liten veranda med noen nye utemøbler å sitte ute å kose seg på! 
 

 

Er det noe jeg virkelig setter pris på, så er det å muligheten til å kunne sitte ute og kose meg i solen, helst med noen gode venner eller familie. Dette er noe vi ikke hadde muligheten til i vår forrige kjellerleilighet, foruten 2-3 timer på morras'kvisten. Så nå, med veranda og plen har vi luksus i forhold! Når solen begynte å titte frem i mars, tok det derfor ikke lang tid før noen nye, større hagemøbler var på plass, og når alt blir ferdig, håper jeg denne plassen vil kunne bli brukt mye i sommer! 

 Jeg syns det ble ganske så koselig iallefall, og med litt mer planter og blomster, både i bed og potter rundt om kring, tror jeg dette blir et nokså koselig sted å nyte lange sommerkvelder på! 

 

 

- Kine.