hits

For to uker siden, eller, den 19.mai for å være eksakt. - Jeg husker datoen spesielt godt, ettersom skoleårets siste eksamen var denne dagen. Valgte jeg å feire vel overstått skoleår og sommerferie med noen nye blomster. Derfor tok jeg en ettermiddagstur opp på plantasjen for å se om noe fristet, og akkurat denne ettermiddagen hadde plantasjen bestemt seg for å selge buketter med liljer til bare 20,- stk. 

 

 

Så for 40kroner, ble mine to første buketter marthaliljer med hjem. Absolutt de nydeligste og mest velduftende snittblomstene jeg har hatt.  

 

  

Uheldigvis, kastet jeg disse i helgen, så de står ikke like vakkert fremdeles. - Det er bare jeg som er altfor treg til å oppdatere. Men sånn er det når det er mye jobb og andre ting som blir prioritert. Håper dere nyter de vakre sommerdagene og varmen vi har om dagen, jeg har blitt skikkelig dårlig og har slitt med infeksjon de siste 3 ukene og går nå på min andre penicillinkur. - Derfor er nok ikke jeg den som er mest glad for varmen, men satser på å bli frisk før det blir borte, jeg elsker jo egentlig sommer! 

 

- Kine.