hits

Hello sunday funday - ironisk nok


 

Da var vi endelig hjemme igjen fra hytta - så utrolig deilig! Formen er fremdeles ganske så-som-så, og dermed var det ekstremt godt å komme hjem til alle de hjelpemidlene som ikke finnes på hytta 🙏🏼. Nå sitter vi alle; kattene, hunden, D og meg i sofaen og slapper av, og det er litt ekstra stemning med tente lys overalt i stuen 🤗. 

  

Hjemturen derimot, den ble nokså trælete og ubehagelig, ettersom vi klarte å pungtere halvveis 😒 - og ikke nok med det, neida.. For det første så var jekken til reservedekket ødelagt, og det fant vi ut på den kjedelige måten - ved at bilen datt ned igjen..  Heldigvis fikk vi lånt oss en jekk av noen snille mennesker, og fikk til slutt byttet til reservedekket. Men, ikke nok med det.. Det var selvsagt ikke bare uflaks at det ene dekket eksploderte, neida.. Et "lite" forstillingsproblem (som vi kanskje burde tatt mer på alvor) har over lengre tid slitt de splitter nye (og ganske dyre) sommerdekkene våre feil og ujevnt, slik at innersiden av dekkene (den lite synlige delen) var så slitt at det ikke skulle mye til før det eksploderte. Dermed turte vi ikke kjøre lengre på det vi hadde igjen heller, og vi hadde jo bare et reservedekk.. lang historie kort, vi måtte få mamma til å hente vinterdekkene våre hjemme i Elverum, og komme med de til oss i Lillehammer. Dermed ble turen som skulle ta 2,5 timer hele 6 timer lang ✌🏼.  Vi kjører nå med to sommerdekk og to vinterdekk, og har en bil vi MÅ få fikset før vi sliter ut flere dekk, og vi må kjøpe nye sommerdekk. Sunday notsofunday 😅

  

 

Nå skal det bli godt med en avslappende kveld i sofaen, før vi setter igang med litt oppussing av gjesterom i morgen 🙏🏼. 

 

 

Ha en fin kveld videre 🌸
 

God lørdag, alle fine 🌸 Har dere hatt en fin dag? 

 

Typisk meg så har jeg selvsagt blitt forkjølet, og har en ganske dårlig form om dagen. Stemmen min høres ikke ut, det føles som den ene lungen er punktert, og jeg hoster som en gal. Det er så utrolig typisk 😴. I ferier, eksamensperioder, juletider, - ja you name it, da blir jeg dårlig.. Nå som vi endelig er på ferie og hadde tenkt å gå fjellturer hver dag liksom. Vel, vi har fått gått en fjelltur, vært på en jettegryte-tur i helvete (turistatraksjon i nærheten) og vært på grilltur i skogen idag da, så det er ikke så ille på 4 dager. Jeg hoster meg ihjel bare jeg går ut døren, så nå var det utrolig deilig å komme til hytta igjen. Best av alt var det å bytte ut treningstightsen med en joggebukse og sette seg i sofaen med en god dose hostesaft. 🙃 

 

For å kunne oppdatere dere litt, så tenkte jeg å legge ut noen bilder som ble tatt idag, håper dere liker de 😚

  

Som dere kanskje ser så var det iallefall ei lita frøken som koste seg maks. Hun elsker vann, og løpte rundt som en gærning med ballen sin hele tiden 😅.  

 

 

Ha en nydelig lørdagskveld videre, så snakkes vi 😚 - Kine 

 

 
Heihei, og god onsdagskveld fra hytta 🙏🏼💕

 

Ettersom jeg er en smule flinkere til å oppdatere via Instagram, så tenkte jeg å dele de siste bildene publisert med dere her også😚 

Det er overhodet ingen hemmelighet at denne bloggen ikke er en "jobb" for min del, men det er derimot et sted der jeg kan dele hobbyen min, og kose meg i ny-og-ne! At jeg har blitt sponset med oppbevaringskurver (her), og vunnet andreplassen i saleduck sin interiørblogg-konkurranse er derfor ganske snodig. Men det er selvsagt utrolig hyggelig, spesielt da jeg bare deler hobbyen min, rett og slett. 

 

Jeg har veldig ofte dårlig samvittighet for at jeg ikke blogger oftere, eller har bedre innlegg. - Ikke fordi jeg tror det er så mange som "følger" meg i den forstand, ettersom jeg ikke deler mitt liv, eller er så veldig aktiv, men for min egen del. - Jeg syns det er utrolig moro å blogge, og som de fleste, så vil jeg jo selvsagt gjøre dette bra. Derimot har jeg jo en instagramkonto i tilknytning til bloggen. Der er det lettere for meg å følge lesere, og andre interiørinteresserte, og også lettere for dere å følge meg. Det er også mye lettere å publisere ett bilde på instagram, enn å skrive et helt innlegg på blogg. - Dermed prøver jeg å oppdatere instagram bittelitt oftere enn bloggen, og håper å se en stor utvikling der videre. Jeg sier overhodet ikke at jeg ikke skal prøve å blogge oftere, fordi det er absolutt et mål det også, men jeg sier bare at det er større sannsynlighet for at jeg lykkes på instagram 🙈.

 

Så, følg meg (trykk 👉🏼her👈🏼 for å komme direkte til profilen, eller søk opp kines_interior) gjerne der, om du vil 🌸✨  

 

Ha en super kveld videre, her skal vi kose oss med taco, kort- og brettspill ++ 😋 - Kine 
 

Endelig tok vi også ferie! En av fire uker er allerede gått, og vi har kost oss masse på festival med venner 🙏🏼. Imorgen reiser vi alt videre, og skal på hyttetur. Vi planla tidlig i vår at vi i år skulle prøve å bruke ferien på hytta, og spare penger,- vi kjøpte jo også campingvogn i vår og har jo en valp på 6 måneder. Begge tok en good slant av sparepengene, og sistnevnte er det vondt å reise fra, til tross for at vi har ekstremt gode barnepiker tilgjengelige. Men vi får se, det er mulig vi tar en langweekend et sted iløpet av ferien☀️. 

 

For øyeblikket sitter vi i sofaen og ser på Norske Rednecks,- en flau, men utrolig morsom serie. Det vil si om du liker å se godhjerta og useriøse mennesker som tar seg selv ekstremt uhøytidlig, og som elsker å drite seg ut på tv da, vel og merke. Mennesker du blir glad i, og flau over på samme tid, altså. - Som lever et "carpe diem" liv, der det ikke handler om materialistiske goder, men heller om å kunne bælme mest mulig hjemmebrent på en kveld i godt lag😅. Dagen idag har gått med til vasking av klær og avslapning - noe som er utrolig deilig etter 5 dager på festival! Vi har også, etter å ha spist grillmat den siste uken, laget oss den aller beste middagen,- biff med fløtegratinerte poteter, soppstuing og ferske grønnsaker🙏🏼. 

 
 

Ha en fin kveld videre 😚
 
- E N D E L I G - 

Jeg har i all evighet (kjennes det ut som) ønsket meg en spisestuesofa, og endelig har vi fått oss en! Selvom den er 120 år gammel, stor og massiv, og ikke helt slik jeg hadde sett for meg, så kunne jeg ikke vært mer fornøyd. 🙏🏼

 

Som jeg har sagt mange ganger tidligere så er jeg veldig glad i gjenbruk, og syns ofte gammelt er finere enn nytt. Misforstå meg rett, jeg syns ikke alltid at gammelt er fint, men noen ganger kan et lite historiestykke plutselig gjøre hjemmet komplett,- slik som nå! I tillegg sparer en jo maaasse penger ved å kjøpe brukt, og man bidrar bittelitt til et bedre miljø 😃. 

  
 

 

bildene er hentet fra instagramkontoen min: @kines_interior  😚

 

- Kine
 
Jeg kunne virkelig ikke klart meg uten detaljer! Et hjem er hvor du bor, hvor du lever, - og tilbringer masse tid. Da er det vel viktig å trives med omgivelsene? 

 

Vi har jo alle en personlig stil, om den er lik noen andres eller om den er helt spesiell så er det sånn vi liker å ha det. Noen er nøyere enn andre, og noen bruker helt klart mer penger på interiøret sitt enn andre. Noen nøyer seg med 1-2 pyntegjenstander i hele stuen, mens andre (les: meg) får ikke nok. En ting er iallefall sikkert, og det er at alle kan bli fornøyd med hjemmet sitt. Er du litt kreativ, og prioriterer pengene er det overhodet ingen sak. Alle kan ikke bo et slott, uansett hvor mye jeg skulle ønske det til tider, men alle kan bo i et hjem! 

 

Jeg har bodd i alt fra jenterommet hos mamma, min første bittelille leilighet, til min andre litt større leilighet - og nå til et enda større (men fortsatt lite) hus. Hele tiden har jeg vært student, både på videregående og høgskole, men jeg har alltid hatt det hjemmekoselig og satt ekstremt stor pris på å gjøre det til "mitt". Stilen utvikler seg, og en blir bare flinkere og flinkere til å se hva som passer sammen. Jeg kunne helt klart hatt det finere dersom mer av pengene hadde gått til interiør, det kan vel de fleste si.

 

Det er viktig å prioritere penger på hva du selv får mest ut av, om det er et fint hjem, fine klær, røyk, festing, eller fine ferier er opp til enhver enkelt. Men en ting er sikkert, pynt eller ikke - det er viktig å trives i sitt eget hjem, men det aller viktigste er at en har det bra, lever etter evne, prioriterer godt, tar gode valg og gjør det beste ut av det! - Jeg handler sjeldent klær, sminke og sko, ordner håret og klipper meg hjemme, fikser det meste selv og lever relativt enkelt når det kommer til de typiske "pengeslukene". - Men, jeg bruker en god del penger på interiør, pynt og elsker ferieturer - helst minimum 2 turer i året. Det handler ikke om hvor mye eller lite penger du har, men hvordan du prioriterer dem. 

 
 

Ha en fin torsdagskveld videre, og god natt 😴
 
 

For en liten stund siden kom jeg over disse nydelige krukkene på Jysk, til bare 15,- (!!!)  - og jeg elsker de! Er de ikke fine? 

 
Jeg syns virkelig de gir en ekstra touch hvorhen de plasseres, og de er jo så elegante og flotte - spesielt med tanke på at de bare kostet 15 kroner! Jeg likte de så godt at jeg har to stykker i campingvognen også 😅

 

 

Ha en super onsdagskveld videre 💕

 

- Kine
 


Hei, og god mandagskveld ✨ 

 

Er det noe jeg sliter mye med, er det søtsuget som kommer om kvelden. Derfor prøver jeg, de gangene jeg ikke faller for fristelsene, å spise gode, sunne og mettende kveldsmåltider. Grove brødskiver, magert kjøttpålegg + frukt og bær er virkelig noe som fungerer for meg. Det er jo et kjent faktum at søtsuget kommer ekstra da blodsukkeret er lavt, så dermed fant jeg ut at jeg skulle skyte det til værs med en sukkerbombe av en smoothie! En sunn sukkerbombe da, vel og merke. 💕 

 // Ingredienser: Et eple, to bananer, en håndfull fryste blåbær og to håndfuller jordbær + frokostjuice & isbiter //

  

Ikke bare av åpenbare grunner, men også av helsemessige årsaker prøver jeg virkelig å unngå fettete måltider om kveldene. Som jeg har skrevet tidligere venter jeg på operasjon for å fjerne galleblæren min, på grunn av steinproblemer.. Disse gallesteinene skilles lett ut når en spiser fett, og har lett for å sette seg fast rundt om kring i magen - noe som gjør siiinnsyyykt vondt (uten å overdrive, er det flere som har sagt at det er verre enn å føde). Og det aller værste, er at dette stortsett skjer om natten. Så med andre ord, spiser jeg usunt på kvelden, er det en sjanse for at jeg ikke sover om natten. 

 

 

 

Å lage smoothie om kvelden hjelper virkelig. Et glass smoothie til, eller uten kveldsmaten tar virkelig bort mye av søtsuget. Som jeg nevnte i stad, så skytes jo blodsukkeret til værs av en slik sukker- og kaloribombe og i tillegg blir en jo mett, en bonus er jo også at frukt og bær gir mange helsefordeler, så det anbefales 😋.

 

God natt 💕