hits

 

I haven't been this excitet about friday, since last friday

 

  

God morgen. Endelig er det fredag og helg igjen - ukene går så fort (jeg kan ikke få sagt det nok!). Idag er en av de dagene der jeg klarte å stå opp sammen med D, og rakk å nyte en god frokost mens det fremdeles var halvmørkt ute. Idag hadde jeg også ett helt nytt blad å se igjennom for ny inspirasjon, og en god kopp kakao for å nyte alt litt ekstra. Et tent duftlys på bordet gjorde stemningen litt ekstra koselig, og med gamle gode serier som Brothers and sisters, og Privat praksis på tv2 livsstil, så har dette vært en super start på dagen, og helgen! 

 

 

Planene for dagen går i hovedsak ut på å arbeide med skoleoppgaver med en medstudent! - Jeg kommer meg vel aldri ajour med disse studiene, men de obligatoriske innleveringene må gjøres. Uheldigvis for meg, så kommer det bare en eller to nye for hver innlevering jeg gjør. Økonomi er svært spennende, lærerikt og nyttig i alle situasjoner. Ved å ha god forståelse på økonomi, så ser man plutselig en mye bedre helhet i samfunnet, og forstår ting på en annen måte enn mannen i gata. MEN, det er ikke lett. Det er tungt, og det tar tid å forstå alle sammenhenger, matematiske formler og regler. Heldigvis kan jeg trøste meg selv med det at tiden går så utrolig fort, og plutselig er jeg ferdig. 

 

 

  

 

Ønsker deg en super fredag, og helg! 

 

- Kine. 

 
 

Breathe in the atumn air, and decorate with the atumn nature. 

 


 

 

Å pynte til høsten er noe av det jeg liker aller best.- Fordi det er gratis! Blader, grener, kongler og andre naturelementer passer perfekt nå om høsten. Mørke jordfarger sammen med tente lys og mørke kvelder skaper en lun, varm og jordnær følelse til hjemmet. 

 

 

Jeg er treg med å oppdatere, men forrige uke ble det ordnet litt høstdekor rundt i leiligheten. Jeg fant frem høst-putetrekkene (alle 2) og ordnet istand en liten, veldig enkel og naturlig bordpynt til stuebordet. Jeg kan ikke si jeg har vært superkreativ med materialene, da jeg kun har brukt kongler og thujagrenene jeg raidet fra hekken til bestemor og bestefar forrige uke. Men det er jo det som er så positivt med høsten! - Det trenger ikke være avansert, vanskelig eller dyrt å pynte litt!  

  

Ønsker dere en super uke! 

 

- Kine

#decorations #fall #atumn #høstpynt #pynt #høst #homemade #hjemmelaget #interiør #interior #interiørblogg #interiorblogg 

  
Want a better life? - Start enjoying alonetime!

 

Det er lenge siden jeg faktisk har kost meg så mye med en dag helt for meg selv! Masse husarbeid unnagjort, en mye lettere samvittighet og en så deilig trivselen i leiligheten!

 

 


 

D er borte på jobb og kommer ikke hjem før i morgen. Det har gitt meg masse tid til å få ordne saker her hjemme. Jeg har montert lagerhylle og ryddet hele boden (brukte vel 5-6 timer, så det sier vel litt om hvor stort behov det var for å rydde), leiligheten er ryddet, ny tv er montert på soverommet og lys er ordnet i det nye vitrineskapet. Heldige meg fikk også tilbud om middag hjemme hos mamma, så det takket jeg gledelig ja til!

 

Kvelden har jeg tilbragt under pleddet, med masse tente lys rundt! - Det var småkjølig når jeg kom hjem, så tente lys har vært med på å gi stuen en lun og god varme. - Utrolig deilig. 

  

God natt!

 

- Kine
 

 

Heisann bloggvenner! Nå er det mandag igjen, den tyngste og kjedeligste dagen i hele uken syns nå jeg. - Er mer fan av helgen som alle andre vettuge mennesker. haha

 

 

Å stå opp klokken kvart over 7 idag var altfor tungt. Jeg er virkelig ikke vant til å stå opp så tidlig og det merkes på hodet! Det at det var is på bilrutene og iskaldt når jeg skulle kjøre D på jobben hjalp heller ikke. Men etter en god og næringsrik frokost som dette, med en varm kaffe så ble det straks mye bedre! Jeg er tilogmed klar (eller, så klar som jeg kan bli) til å sette meg ned med 5 tonn skolearbeid. Så derfor burde vel en slik frokost kalles magisk! :)

  


Bløtkokt egg på knekkebrød med agurk, salt og pepper. - Det trenger ikke være vanskeligere enn det! Ganske så sunt og godt er det også.

 

- Kine.