hits

Hei, og god første advent dere<3

Endelig! Nå kan vi offisielt si at førjulstiden er igang, og julen nærmer seg med stormskritt. Det er ikke engang 3 uker igjen til vi tar JULEFERIE, og det skal bli fantastisk! Ikke bare er julen den beste høytiden i året (etter min mening), som vi deler med hele familien, med altfor god mat, kaker, gløgg, gaver, og ikke minst, -romjulsalg, men for oss studenter så betyr det så ufattelig mye at eksamenstiden endelig er over! Så idag, tennes det lys for glede i hele leiligheten, glede over at julen straks er her, og for at semesteret straks er over. 


Idag har vi hatt besøk av svigerfamilien, og vi var så heldige å få en julekurv! Fullstappet med blant annet jule-god-saker som julebrus, juleøl, gløgg, nøtter og mye mer. Vi fikk tilogmed julekalendere, sokker, og litt toalettsaker! Er ikke vi heldige? 

 

I morgen har jeg den første av 4 eksamener som er nå før jul, det skal bli utrolig godt å komme igang, men samtidig nervepirrende og skummelt. Jeg aner rett og slett ikke hva som venter meg, og om jeg har kompetansen til å bestå! (For dere som kanskje lurer, så studerer jeg revisjon og regnskap!).

Ha en super søndagskveld videre, og dere som kan, NYT den! Her går jeg tilbake til lesingen min.

-Kine.

#advent #interiør #interiørblogg
Endelig er uken over, nå er det fredag og helg! Gud, så deilig. 

Som dere alle har fått med dere, grunnet megasvær markedsføring, så er det den såkalte "svarte fredagen" idag. Årets største salgsdag for mange, spesielt i USA, der dagen kommer fra. Black Friday er hvert år dagen etter thanksgiving(som var i går), og det er en "offisiell" start på at julehandlingen er igang!
Ettersom vi kjøpte (stortsett) alle julegavene i september, så ble denne dagen litt mer preget av julepynt-shopping for min del.
- Selvom jeg ikke tok med så mye hjem. 

Syns denne hjorten passet så godt inn på stuebordet, sammen med adventsstaken. 

Te-lysestakene fikk en midlertidig plass på tv-bordet. Vi får se om det dukker opp en bedre plassering etter hvert. 

En av de nye kaffekoppene, brukes for øyeblikket til å nyte en god kopp te, mens jeg leser i den nye juleutgaven av KK Living. 


- Alle gjenstandene er kjøpt på Feel, der de har 40% på hele butikken(utenom salgsvarer) idag! -

Nå skal fredagsformiddagen, tekoppen og varmen fra varemeovnen nytes videre. Ha en fantastisk fin fredag og helg videre. Jeg setter så utrolig stor pris på at dere titter innom! 

- Kine

#julepynt #blackfriday #interiør #newin #innkjøp #desember #jul #interiørblogg 
Hei, og god torsdagskveld igjen dere, ukene flyr virkelig forbi! 


Her er noen detaljbilder fra årets juletre! Du vil kanskje tenke at dette er fryktelig tidlig ettersom tradisjonen sier "ikke juletre før den 23.desember", men det har som sagt blitt en voksende trend med juletre fra 1.advent. Dette kan jeg bekrefte etter jeg gjorde en liten "undersøkelse" på en interiørside på facebook. Der mange andre interiørglade og juleelskende mennesker sier de både har tatt frem juletreet eller skal ta det frem på søndag. Jeg elsker dette! Det er så herlig å ha juletreet i hele førjulstiden, lite som er like vakkert, er du ikke enig?!

- Jeg støtter fult(og beundrer litt) de som følger tradisjonen og klarer å vente litt lengre. Jeg derimot, har rett og slett ikke tålmodighet!I år har jeg valgt å ta vekk alt det røde, og heller legge inn mørkere sølv/gullfarger for å kompensere litt. Jeg elsker lyse juletreer, med bare sølv/hvitt, men også de tradisjonelle med rødt og grønt, derfor ble det en liten blanding med farger som passer godt i vår leilighet. Hvordan har du tenkt å pyntet treet i år?

-Kine

 

#Juletre #jul #interiør #interiørblogg #julepynt 
Hei og god kveld kjære lesere<3

Du skulle bare visst hvor mye jeg har fundert på hvordan årets adventsstake skulle se ut. Jeg har tenkt frem og tilbake, og til tider gitt opp. Heldigvis, idag da jeg pyntet til jul, ble det endelig en løsning! Det viste seg at det som passet best inn i denne leiligheten ikke var noe stort og fancy, men noe lite, enkelt og naturlig med få farger. Utrolig nok hadde jeg alle elementene fra før av også, så jeg slapp å rote rundt som en gal dame i alle verdens butikker. Utrolig enkelt, billig og rent. Fatet kan du få kjøpt på Søstrene Grene til under 30 kroner, granbaren kan du finne gratis ute i naturen, og kubbelysene til 10,- stk kan du få kjøpt på Europris. Tallene ble kjøpt på Kremmerhuset i fjor, til en liten sum som jeg ikke husker. 

Idag, har jeg som sagt pyntet til jul! Ja, det er tidlig. Men som dere kanskje er klar over, har trenden med juletre og "julehus" hele desember virkelig slått igjennom de siste årene. Jeg elsker julen, og spesielt juletreet. Derfor nå som jeg ikke har barn, har ett kunstig tre, og det er sosialt akseptert så hvorfor ikke? Syns det uansett er mye koseligere å ha det lenge før jul, enn etter. <3 Planen var derfor, som for mange andre, å sette opp juletreet og julepynten den 1.advent, på søndag. Men, ettersom eksamensperioden er i full gang med den første eksamenen på mandag, fant jeg ut at helgen må gå til studering, og ikke pynting.

Kine.

#adventsstake #julepynt #jul #interiør #interiørblogg #diy 
"We are like snowflakes , all beautiful in our own different way"
-UnknownDet er så ufattelig nydelig da kuldegradene legger igjen sånne spor på naturen, er du ikke enig?
Sporene de legger igjen på meg derimot er jeg ikke særlig fan av, var rimelig kald etter denne turen iallefall.

Kine.

#natur #foto #photo #winter #detaljer 
Hei, og god etterlengtet helg dere! Tenk at dette er siste helgen før advent, tiden går så fort!


Her har dagen gått til å gjøre klart til hyttetur! Vi reiser nemlig opp til skihytten i Branäs i helgen, og skal hjelpe til med hus/hyttevask før sesongen. Da er det greit at leiligheten ser sånn noenlunde ryddig ut, ettersom barnevaktene til Savannah (en katt, ikke baby!) kommer innom for å gi henne litt mat og kos i løpet av helgen (med barnevakter, mener jeg selvsagt familie som har lyst til å komme innom å se etter henne). 

Kine.

#omaggio #interør #interiørblogg #roser #stue
Av en eller annen grunn klarte jeg å lure med meg D(samboer) på IKEA på tirsdag. Til tross for at han som regel syns det er kjedelig som bare det, syns jeg det er verdens koseligste ting å gjøre sammen, og dermed er det ekstra stas da han vil være med! 

Dette store og elegante speilet som jeg har gått å siklet på i laaang tid, var hovedmålet med turen. Vi har rett og slett ikke hatt noe sted å ha det før nå. Heldigvis, har vi endelig har fått orden i stuen, kastet ut 2-seteren og gitt treseteren sin skjebnebestemte plass inntil veggen, så nå passet det endelig perfekt!. Det er jo så fint med ett speil over sofaen, syns nå jeg! Jeg ble iallefall superfornøyd, speilet er jo så fint! Hva syns du?

Ha en fantastisk torsdag videre, fantastiske lesere! 

Kine.

#newin #interiør #interiørblogg #speil #ikea #stue #pynt
"I'd rather have roses on my desk, than diamonds on my neck"

Det er så utrolig deilig å ha friske, store og ikke minst, ekte roser i leiligheten! Vi har som regel falske, og derfor er det ekstra stas da noe levende kommer inn! Skulle virkelig ønske vi kunne hatt dette til enhver tid, men det kan fort bli dyrt (ihvertfall da de lever 1 uke i mine hender). Heldigvis har jeg en supersøt samboer, som kom hjem fra jobb med disse i hendene på tirsdag<3 Da fikk endelig omaggiovasen fått testet seg med ekte blomster også, og den skuffer så absolutt ikke. 


Jeg elsker store og hvite roser, de er så vakre og elegante, er du ikke enig? 

Kine.

#interiør #omaggio #kahler #roser #interiørblogg 
Igår fikk jeg min aller første bestilling i posten fra Dr.Lykke! Og fysøren så fornøyd jeg er! Pakken kom på bare 2 dager, jeg fikk 100,- i avslag(som ny kunde) og gratis frakt! Hvorfor har jeg ikke bestilt derfra før? Mye fint og billig var det der også! 

Har lenge sett på en slik sølvklokke! Men alle de jeg har sett har vært så dyre.. Denne derimot kostet bare 299,- og gjorde nattbordet komplett<3


Denne sølvrammen til bare 160,- ble også utrolig fin på hyllen over sengeenden på soverommet. Gjorde seg med ett bilde av oss inni det også<3

Kine.

#interiør #interiørblogg #innkjøp #pynt #sølvklokke #sølvramme #lykke #drlykke
Som dere kanskje har fått med dere (med tanke på bildefremvisningen til høyre, der det står "instagram") så har jeg også en interiør instagramkonto i tillegg til bloggen. Jeg hadde lenge fundert på å opprette en egen instagramkonto for interiørbilder, ettersom jeg ikke ville spamme min egen profil så mye med det (det får holde med utallige bilder av katta og samboeren, eller hva? hehe). Så etter jeg tilslutt bygget meg opp motet til å opprette en, og fant ut at det var så morro som det er (til tross for null følgere, heh..) så ble det plutselig en blogg ut av det også. Noe jeg er utrolig glad for! Jeg elsker å dele ting med dere, og takker for alle som er innom og legger igjen koselige kommentarer<3  

Her er bilder fra kines_interior 
kines_interior på instagram altså, om du vil ha enklere oppdateringer.

Kine.

#interiør #detaljer #interiørblogg #instagram #instalately #pynt 
Hei, og god tirsdagskveld! Har dere hatt en fin start på uken? 

I går var jeg og samboeren min innom noen butikker, og da fant jeg ENDELIG denne! Har sett på så mange slike glasslokk, men har aldri blitt slik at jeg har kjøpt ett. I går derimot da vi var på Bohus, så jeg denne på tilbud. Det var ett lite og ubetydelig skår i det, og derfor kostet det bare 50,-! Greit avslag det på noe som egentlig kostet 250,-, ikke sant? 
Inni har jeg, som du ser, puttet noen kongler, en lyslenke, litt lyng og en sølv-hjort. Tidlig julepynt? Kan iallefall minne veldig om en juledekorasjon. Men herlighet, det er jo under 2!! uker igjen til advent!?! Da er det vel lov?

Idag har vi vært på IKEA og jeg har også fått en pakke i posten fra Dr.Lykke, SUPERFORNØYD! Innlegg om innkjøpene kommer i morgen. Men i mellomtiden, sov godt, alle<3

Kine.

#jul #julepynt #interiør #interiørblogg #newin #interiørinnkjøp 
Er du like heldig som oss, og har en inngangsdør som åpnes rett inn i leiligheten? Vel, da har du kanskje også støtt på problemet med hvor man skal gjøre av alle skoene? Det har iallefall vi slitt litt med(les: jeg, samboer bryr seg fint lite). Derfor, da jeg så hvor lett det egentlig kunne være å skjule de på en fin måte, med noe jeg allerede hadde ble jeg så glad!

Det jeg har brukt, er denne gamle trekassen, som før ble brukt på denne måten;

Som du ser, så stod den i hjørnet ved tv-bordet. Den hadde en lampe på seg, og en lykt inni. Ett veldig koselig tilskudd på slike mørke høstdager, iallefall for oss som ikke har peis, så ble denne en liiiten erstatning. 

Men, etter ommøbleringen i forrige uke, måtte den flyttes. Jeg drev lenge og vurderte hvor jeg skulle sette den, men tilslutt fant jeg den smarte løsningen om å bruke den som skohylle/bord ved inngangsdøren. Hvorfor jeg ikke hadde tenkt ut det før, det skjønner jeg ikke! 
Smart og enkel løsning, eller hva? 

Jeg ble iallefall veldig fornøyd, og for øvrig fungerer det utmerket! Utrolig deilig at skoene er lett tilgjengelige, men samtidig bortgjemt! 
Ha en fantastisk dag videre, og takk for at du tittet innom! :)

Kine.

#skohylle #interiør #interiørblogg
Hatt en fin helg så langt? Jeg skal iallefall ikke klage, etter en hyggelig kveld med mange gode venner igår, og med mer ny pynt idag! 

Som jeg skrev i headlinen, ENDELIG! Jeg har lenge ønsket meg min egen Kähler vase, men har følt den har vært altfor dyr for min lommebok. Men, ettersom jeg har hatt ett gavekort på Tilbords i snart ett år på 300,- så ble den ikke så dyr likevel. Den kostet meg da faktisk bare 150kroner, og det er den virkelig verdt! Er du ikke enig?!
Resten av dagens innkjøp er fra KID, og ettersom de har 50% på alle lykter måtte jeg innom. Lykten som derfor egentlig kostet 160,- kostet nå bare 80kroner. Det gjorde at jeg fint kunne ta med meg rammen jeg har siklet på til 130,- også! 


Er den ikke fin? Syns den gir en så koselig og lun stemning nå. Spesielt med ett godt duftlys oppi. mmm<3

Endelig! Gleder meg sånn til å pynte med denne i mange år fremover. Det som også er så fantastisk med den, er at den passer inn hvor som helst, og året rundt. 


Skulle så gjerne hatt flere sånne! Elsker sølv/speil rammer. Nå fikk jeg endelig rotet meg til å ramme inn ett bilde av gullungen Savannah også!Syns det ble ordentlig koselig her nå! Og som jeg sa til samboeren min istad "Du skulle bare vist hvilken god følelse det gir å kjøpe ny fin pynt du!" han smilte oppgitt mens han ristet svakt på hodet. Heh

Nå skal lørdagskvelden nytes videre, med finale av skal vi danse, lørdagsmiddag og kveldskos! Håper du også får en fin kveld, og takk for at du tok deg tid til å titte innom her<3

Kine.

#innkjøp #newin #interiør #interiørblogg #lørdagskveld #ønske #kahler #omaggio #omaggiovase 
Som jeg nevnte tidligere idag, så fikk vi oss to nye/brukte hvite stuestoler GRATIS igår! Noe som betydde massiv omorganisering og ommøblering i leiligheten for å få plass til de, og alt det andre som er her. Etter mye om og men, ble 2-seteren flyttet inn på boden, og mye annet fikk en ny plassering. Jeg er mye mer fornøyd nå! Syns stuen har mye bedre plass, selv om vi fremdeles har like mange sitteplasser. Vi får bare se om vi har blitt for bortskjemte med hver vår sofa i heimen, og om vi nå klarer oss med en! 

Her er noen bilder fra stuen før ommøbleringen.


Og slik ser det ut nå. 

 

Er så utrolig godt å få litt forandring hjemme, er du ikke enig? :) Ha en fantastisk fredagskveld videre, og takk for at du tittet innom. 

Kine.

#interiør #stue #forandring #interiørblogg #detaljer #koselig
Hei, og god helg dere!

Nå er det endelig helg, noe så godt?!

Idag var kaffekoppen ekstra god, etter en lang natt med ommøblering og forandring i stuen! Jeg var nemlig så heldig å få tak i to hvite enkle stoler til stuen igår, helt GRATIS! Problemet var bare å få plass til de, så noe måtte ut. Enten måtte stolene fort ut igjen, eller noe annet. Resultatet etter mye 'om og men' ble at 2-seteren skulle ut (stappet inn i boden foreløpig). Nå har vi mye bedre plass, like mange sitteplasser, og stuen ser myye bedre ut.
Vi får bare se om vi har blitt for bortskjemte med hver vår sofa, og om vi holder ut med en
(med "vi" mener jeg samboeren min)

Her er en liten smakebit på stuen fra mitt perspektiv nå! Flere bilder av hele stuen kommer selvsagt senere idag!! 

 

Kine.

#interiør #morgen #kaffe #newin #interiørblogg
"Krystaller er som diamanter, de går aldri av moten"

Den store og vakre karaffelen er tung, solid og av nyere tid. Vasen/bollen er gammel, og har mange vakre detaljer og med svært klart og skinnende glass, noe som tyder på kvalitet. Finnes det noe mer elegant, klassisk og classy enn krystaller? Ikke i mine øyne! Disse to skattene har jeg kjøpt på loppemarked og brukthandel i løpet av det siste året. Betalte under hundrelappen for begge to! En mye lavere pris enn å kjøpe nye, ekte krystaller på glassmagasinet iallefall.

Kine. 

#krystall #interiør #gammelt #interiørblogg 
Etter jeg ble konfirmert, begynte min interesse for interiør virkelig å "blomstre", jeg startet å elske pynt, detaljer og brukte gjenstander, og flydde rundt på bruktmarkeder så ofte som mulig. Jeg ble forelsket i ting med historie, og innen kort tid hadde jeg plutselig min egen stand på ett bruktmarked, der min onkel eide lokalene som ble leid ut. Her jobbet jeg faktisk hver helg (lørdag og søndag) i hele 2 år, og slik tjente jeg faktisk godt med penger! Bursdags og juleønskene mine gikk fra å være typiske tenåringsønsker til å bli antikke møbler og gjenstander. Derfor ble pikerommet mitt hjemme hos mamma ganske så ulikt mine venners. Men jeg elsket det! Det var overfylt, med masse forskjellig, men jeg så hver eneste gjenstand som unik. 

Da jeg var mellom 15 og 16 år, hadde jeg, som de fleste andre 15-16 åringer på den tiden, en blogg. Heldigvis! Ellers hadde jeg ikke sittet med gamle bilder fra soverommet mitt idag. Utrolig morsomt å se igjen alle de småtingene som jeg var så forelsket i på den tiden! Det er så synd at så mye av de gamle møblene er solgt og mye av pynten borte. Har tross alt flyttet 3 ganger siden disse bildene ble tatt og stilen har også endret seg endel. 

(Beklager vannmerket, hadde dette på de fleste bildene på bloggen på den tiden, og lagret alltid over originalene.)
Gyngestolen var faktisk mitt første oppussingsobjekt! lagde nye stolputer, kjøpte nytt trekk, møbelspiker, trakk om stolen, og malte den.
På denne tiden delte jeg selvsagt også rom med en Chinchilla og ett marsvin(som de også het) og det store buret tok en opp en stor del av rommet. Savner den følelsen jeg fikk da jeg gikk inn på dette rommet! Selv om det ser "rotete" ut, var dette så utrolig beroligende for meg. Jeg satt stadig vekk og drømte meg bort i "historien" til alle tingene jeg hadde som var opp mot flere hundre år gamle. 

 

Kine.

#Interiør #gammelt #antikk #antik #vintage #pikerom #interiørblogg
Å velge ut bare 5 favoritter er ikke så lett i en leilighet som er så overfyllt som våres. Jeg har jo hamstret pynt og ting og tang siden jeg ble konfirmert, fra både butikker og bruktmarkeder. Og jeg har vært så heldig å fått så mye også! Derfor er det klart at noen ting har høyere sentimental verdi enn andre, og det er også masse som ikke har en plass fremme, men i boden..

Likevel, her er 5 av mine favorittobjekter som står fremme nå, i tilfeldig rekkefølge.

1. Speilet! Dette var en innflytningsgave fra min mormor, kjøpt på Lampehuset. Syns det er så utrolig vakkert, se på alle de vakre detaljene! 

2. Stolen. Denne stolen elsker jeg! Jeg hadde lenge ønsket meg en slik type stol, og ble så forelsket da jeg så den dukket opp til en rimelig pris på Europris. Ikke bare er den fin å se på, men jeg fikk den i overraskelsesgave av verdens beste samboer også! 

3. Den store, gamle, håndmalte, kinesiske urnen. Denne urnen kjøpte jeg på ett bruktmarked da jeg var 15/16 år gammel, og jeg elsker den sånn! Syns motivet, fargene, og det faktum at den er gammel og håndmalt er så sjarmerende. Samboer derimot, hater den og syns den er stygg og fæl.. 

4. Den gamle, 5-armede lysestaken. Denne fikk jeg av min mor, som fikk den av min mormor, som kjøpte den på en brukthandel for leenge siden. Den er vakker, tung, skeiv, og full av detaljer, som de fleste andre gamle ting. Elsker den! 

5. Den gamle trekassen som brukes som hjørnebord. Syns sånne gamle kasser er så fine! Denne kjøpte jeg for kanskje 1 måned siden på bruktmarkedet i byen. Den har gitt et koselig preg på tv-kroken, med lampen oppå og med lykten inni. 

 

Der fikk du noen av mine favoritter i heimen! Har du noen spesielle?

 

Kine

#interiør #interiørblogg #favoritter #favorittinteriør #gammelt  
Jeg blir veldig inspirert av å gå og titte rundt meg da jeg går en tur i skogen, og jeg elsker å ta bilder av alt det fine jeg ser! Kontrastene, fargene, følelsen, ALT, elsker det! Du kan også så lett se det rundt deg hvor mye av naturen som preger møblene og pynten du får kjøpt, og hvor lett det kan være å lage det på egenhånd.
Idag har jeg altså vært på en liten tur i skogen og i nabolagene i nærheten. Målet var å få tatt noen flere høstbilder for inspirasjon og med ett lite håp på noen nye motiver som kan henges opp på veggen.  

(Poenget med bildene er å få frem noen av de vakre detaljene jeg så i naturen idag, ikke å brife med de minimale selvlærte fotokunnskapene mine. hehe)Det er så mange utrolig flotte detaljer der ute!! 

Ha en fin kveld videre, og takk for at du tittet innom. 

Kine.

#naturbilder #naturen #foto
Nå er julen rett rundt hjørnet, det er bare 6 uker igjen, tenk det?! Nå begynner virkelig julen å synes overalt, i butikkene(som renner over med vakker julepynt og julekaker), på interiørbladene som nå handler om jul, og spesielt på interiørsidene på facebook, der alle leter etter ny julepynt-inspirasjon og deler bilder av hvordan de pyntet i fjor. Det eneste som mangler nå er snøen (hvor blir den av?). Jeg elsker julen og alt som hører med! Jeg elsker julegaveshoppingen, gavepakking, julepynt(!!), å reise rundt på formiddagen på juleaften og dele ut gavene, familiemiddager i romjulen, førjulstiden, JULEBRUS, kalendere og ikke minst Juleaften<3. Det skal bli så koselig med den første julen i denne leiligheten, og jeg gleder meg sånn til å ta frem julepynten og ikke minst juletreet igjen!

Idag har jeg virkelig kost meg med frokosten, som dere ser! Elsker å ta meg god tid til frokost, med et godt blad og en god kopp te! Merker julestemningen er godt på plass nå. Anbefaler å lese dette bladet, er så mye fantastisk fin inspirasjon og hente der! Ha en fin dag videre!<3

 

Kine

#interiør #interiørblogg #morgenstemning #frokost #juleinspirasjon
 

At pynteputene i sofaen gjør noe spesielt med stemningen og atmosfæren i stuen kan ingen motsi. Alle har pynteputer i sofaen, alt fra 1-2 i ett hjørne til så mange at det ikke er plass til ett menneske der. Noen med den berømte "knekken" i midten og noen uten. Noen har ensfargede puter, og noen har med masse farger og mønster som endrer seg igjennom året. For øyeblikket ser sofaen vår slik ut, med noen puter som står i stil med stuen, noen med mørkere høstfarger, og noen som hinter mot julen.  
Elsker hvordan man kan endre hele atmosfæren i stuen bare ved å skifte ut putene. Gjør ikke du?

Kine

 

#pynteputer #puter #interiør #interiørblogg
Er det noe som forblir vakkert uansett lys, vær eller årstid, så er det skogen og naturen! Detaljene, fargene som endrer seg og samspillet mellom alt det levende er så utrolig spesielt og nydelig. Derfor er det klart at etter den nye linsen kom i posten i går, var det på tide å teste det på skogsturen vår istad. Jeg er utrolig glad i å ta bilder, men det er klart at jeg ikke er noen naturfotograf, eller noen form for fotograf i det hele tatt for den saks skyld. 

Det finnes så mye inspirasjon til interiørdetaljer å finne ute i naturen, og det er jo klart at alt naturlig gir en levende følelse til hjemmet som man ikke kan erstatte. Idag var det småkaldt, grått, mørkt, trist og det småregnet, og med det ett perfekt utgangspunkt for typiske senhøst-stemningsbilder. 


Kine 

#naturbilder #høstbilder #skog #natur 
I motsetning til sommerhalvåret, da leiligheten kryr av markblomster og friske farger, så påvirkes den av skogsprodukter og mørke farger på vinterhalvåret. På senhøsten, da julestemningen sakte men sikkert sniker seg inn i meg, elsker jeg, som mange andre å bruke detaljer utenfra til pynt inne. Noe som er utrolig koselig, smart og ikke minst, gratis! Derfor, benyttet meg av muligheten idag da vi var på skogstur, og fikk tatt med litt småtterier hjem. 


Kongler i forskjellige størrelser, blåbærlyng, litt småting og en "granbusk" kom jeg hjem med. Heldigvis med en grei plan for hvordan og til hva jeg skulle bruke det. 

- Konglene, noen blader og litt lyng ble brukt i den nye lykten jeg kjøpte tidligere i uken.  - 

- Den vesle granbusken, som jeg kaller den, ble brukt i en vintage sølv/blank glassvase. -

- Oog blåbærlyngen ble satt i en liten potteskjuler på kjøkkenbenken. -Jeg veit ikke hvor lenge det kommer til å bli stående slik, men jeg syntes det iallefall ble veldig koselig og stemningsfylt! Hva syns du? er du også glad i å pynte med naturen?

Ha en fantastisk fredagskveld videre, og takk for at du tittet innom<3

 

Kine.

 

#høst #stemning #fredag #interiør #interiørblogg 
Regner med det er mange som koser seg over tanken på at det er fredag i morgen? Det gjør iallefall jeg! For meg har torsdagsettermiddagene/kveldene alltid vært en "start" på helgen, og gleden over at helgen bare er ett steinkast unna er til å ta og føle på. 

Idag har jeg vært så heldig og har fått et nytt objektiv til kameraet! Trengte sårt et objektiv som tok bedre bilder i mørket, og merker det er myye lettere å få greie kveldsbilder nå. Gleder meg til å teste det mer i morgen. Hurra! 


Etter at pappa/matfar kom hjem idag fra jobbuke borte, så var det ei lita snuppe som iallefall ble veldig fornøyd med litt kos! 

Ha en fantastisk kveld videre, og takk for at du tittet innom! <3 

Kine

#stemning #interiør #interiørblogg #koselig #detaljer 
Har du en liten leilighet uten rom for en spiseplass, og heller ikke er interessert i å bruke mye penger på å få det? Vel, dette ble vår løsning. Vi har en liten plass mellom kjøkkenet og stuen, og derfor minimalt med rom til kjøkkenbord. Vi hadde ett greit spisebord i den forrige leiligheten, men dette ble tilsammen brukt ca 2 ganger på ett år. Derfor fant vi ut at vi egentlig ikke har behov for noe "superfunksjonelt", men heller bare ett "pyntebord" med mulighet for å spise ved. 

Derfor reiste jeg på IKEA, kjøpte ett rundt bord til 129,- og to krakker til 39,- stk. Jeg klippet til en gammel og billig skinnfell, og la over krakkene. Benken derimot hadde vi fra før av, og den står der kun for oppbevaringens skyld, ettersom det er skuffer på den. Jeg la over en skinnfell på den også og satt frem noen puter. Så, for rundt 200,- får du en enkel, liten og billig spiseplass. Selvom våres ikke blir brukt er det veldig praktisk med ekstra krakker til ganger vi får mye besøk, og jeg syns det ser bedre ut med "noe" på kjøkkenet. Hvordan har du det i din leilighet? 

Kine

#kjøkkenbord #spiseplass #diy #budsjett #interiør #interiørblogg 
Selv om jeg elsker strålende sol, så er det ikke så ille med gråe og mørke dager heller. Jo gråere og tristere ute det er ute = jo koseligere blir det inne! Det er jo så mye enklere å få den koselige og varme stemningen inne dersom det er trist og mørkt ute, ikke sant?

Ett lite og veldig enkelt eksempel; Soverommet før tente lys og etter. Bare ved å skru på en lampe og tenne 4 lys, så skjer det ganske mye med stemningen som ikke hadde skjedd i ett annet vær. Elsker det! 

En helt annen stemning i rommet!

Her hjemme er det nå snart eksamenstid, og derfor myyye som må gjøres og leses! Derfor hjelper det mye på motivasjonen med tente lys og en kopp kaffe. Ikke frister det så mye å gå ut heller, så det er ett pluss! 

Elsker de nye brune putene! De passer så godt i sofaen nå som det er høst og går mot jul! Kostet bare 40,- trekket på IKEA også! 


Nå går jeg tilbake til skolearbeidet og kaffekoppen min! Ha en fantastisk dag videre, og takk for at nettopp du tittet innom bloggen!<3

Er jeg den eneste som tenner lys døgnet rundt nå på senhøsten?

Kine

 

#interiør #interiørblogg #kosestund #tentelys #steming #høstvær 
Det er uforståelig hvor vakkert noen har det i hjemmene sine! Man trenger absolutt ikke bo i ett slott eller være rik for å få det nydelig hjemme. Med smarte løsninger, kreative hoder og bevist stilvalg kommer man langt! Mange av disse hjemmene er egentlig "helt normale", men bare så ufattelig bra innredet med vakre detaljer og smarte løsninger! Skulle virkelig ønske jeg hadde muligheten, pengene, fantasien og dyktigheten som trengs for å få det sånn. Kanskje en dag? vel, det går an å drømme!

Her er noen inspirasjonsbilder jeg sanket sammen ved å gå igjennom de siste dagene inne på interiør-instagramen min.  

Vet ikke om jeg bare blir ille sjalu, eller beundret da jeg ser sånne bilder! Føles uvirkelig at helt "vanlige folk"  som godt kunne vært naboen har det sånn hjemme. 

Kine

 

#interiørblogg #interiørinspirasjon #inspirasjon #instagram #vakre #hjem
Jeg elsker å variere med pynt og detaljer overalt i leiligheten, og selvsagt kjøpe noe nytt! Idag har jeg gjort noen endringer på soverommet, og tenkte derfor jeg skulle vise det frem.
Endringene er de nye hotellputene, nytt sengesett, andre pynteputer og litt nyinnkjøpt pynt. Før har jeg hatt det "enkelt" og mer symmetrisk, men nå har jeg bare kastet oppi sengesettet, og alle pynteputene som ikke brukes andre steder i leiligheten. Er ikke helt sikker på hva jeg syns om det ennå, men gleder meg ihvertfall utrolig til å legge meg i kveld! Ettersom jeg syns sengen ser ekstra god ut slik. Hva syns du?

Sengegavlen har jeg som nevnt tidligere laget selv, og det var veldig enkelt og lettvint. Alt du trenger for å lage en slik er;
-En stor nok pappplate som dekker området du vil ha sengegavlen på(helst så tykk som mulig),
-Noen gamle dyner,
-Stoff(kan være smart å stryke dette først, noe du ser jeg glemte!),
-Knapper(som du trekker selv i det stoffet du ønsker),
-Limpistol,
-Sytråd(tykk!!)
-Ooog noen timer til rådighet. 

Sengesettet er kjøpt på IKEA, og kostet rundt 200,- stk. Hotellputene er også kjøpt på IKEA, de kostet 169,- stk, putetrekket er sydd selv, se mer her

Hjertet kjøpte jeg på Europris, og kostet 110,-

De falske rosehodene er kjøpt på Plantasjen til 15,- stk, Lykten er kjøpt på Jysk og kostet 150,- 

Bildene over sengen er ett resultat av at jeg ikke fant noe bedre å ha der, rett og slett. Men jeg syntes resultatet ble bra! Rammer fra ikea, wordart, en nedlastet font, og en skriver er det som trengs. 

Smykkene oppbevares på en "smykke-hjort" som jeg laget under et "hylle" prosjekt på videregående! Artig å designe og lage noe sånt helt på egenhånd! 

Slik ser altså soverommet vårt ut for øyeblikket, etter de små endringene! Det er veldig lite, men det holder. Bedre med en større stue, og ett mindre soverom! (Men såklart, best med begge deler!)

Kine

#soverom #interiør #interiørblogg #newin
Igår var jeg på IKEA, og et av gårsdagens innkjøp ble en ny te/kaffe-kopp. Syns den er så fin, og måtte bare dele den med dere! 


25,- 

Elsker å bruke lang tid på frokosten, lese igjennom gamle interiørblader og drikke en god kopp te. Flere som deler den gleden? 
Uansett om du gjør eller ikke, takk for at du tittet innom, og ha en fantastisk dag videre!

 

Kine

#Interiør #interiørblogg #morgenstund #tekopp #frokost #ikea 
Innredning, gulv og vegger på ett bad kan vi vel alle være enige om at er det som har mest og si for om badet er fint eller ikke. Vårt bad er ikke det nydeligste, men det er helt greit, og det kunne helt klart vært verre. Heldigvis er det utrolig mye du kan gjøre med små detaljer og møbler, noe jeg er overlykkelig for! 

Dørskiltet hører med! Syns baderoms-skiltet på dørene er en så klassisk og koselig ting, som jeg husker så godt fra huset til bestemor og bestefar.

Favorittstolen som ikke har noen plass i leiligheten har blitt et viktig element på badet!

Slik bruker vi overflaten til vaskemaskinen! Ettersom den står rett ved toalettet er det også ett greit sted å oppbevare doruller.

Interiør- og sladderbladene står fint plassert ved toalettet.

Vaskepulveret har sin faste plass i bokser på hyllen, og den gamle spaden som er kjøpt på bruktmarked for 5-6 år siden er flittig brukt! 


Sånn ser altså badet vårt ut, med det utgangspunkt vi har. Jeg er ikke helt fornøyd, og jeg er usikker på om jeg noengang kommer til å bli det. Men jeg regner meg jeg ikke er den eneste som føler det sånn i en leid leilighet? :)

Ha en fantastisk kveld/morgen/dag videre!

Kine

#bad #detaljer #pynt #interiør #interiørblogg 

Har du noe som du liker veldig godt, hvorfor ikke bruke det som flere ting? En is-bøtte er noe jeg hadde ønsket meg lenge, og da jeg endelig kjøpte meg en, så var det helt klart at jeg ikke kom til å sette den inn på boden eller inn i ett skap da jeg ikke trengte den. Derfor ble det veldig enkelt en blomsterpotte til hverdags, og en is-bøtte på ett og annet vors. Oppi har jeg en falsk plante(noe du helt sikkert ser) og derfor er det veldig enkelt og ta ut planten, skylle den og helle oppi is om det plutselig trengs. 

Kine

#isbøtte #interiør #interiørblogg #blomsterpotte