hits





 

Hei! Og god tirsdagsformiddag dere.

 

Nå som første advent har vært, er det vel offisielt lov å pynte til jul. Selvom mange tar vare på de gamle tradisjonene, og venter med pynten til like før juleaften, er jeg blant de som pynter til første advent. Juletreet har derimot ikke kommet opp enda, selv om det var planen. Flere ting har kommet inn i leiligheten siden i fjor, så jeg vet rett og slett ikke hvor jeg skal få plass til det foreløpig. I tillegg er første eksamen på torsdag, så jeg har ikke så mye tid til overs om dagen. 

 

Ettersom leiligheten vår er såppass liten, og fylt til randen med pynt fra før av, er det ikke så mye plass til julepynt. Derfor har jeg egentlig lagt hovedvekten av julestemning på treet tidligere, men i år har jeg faktisk kjøpt røde gardiner som du ser på bildet over. Rød julepynt og nisser, er ikke min greie, og det passer ikke inn i leiligheten. Men røde gardiner gjør jobben, syns jeg. Og når treet kommer på plass blir det nok av julestemning! 

 

'





 

 

Kine.




 

Hei, og riktig god fredag og helg!

 

Nå som eksamen er rett rundt hjørnet kjenner jeg ikke så mye på helgefølelsen. Dagene går i ett med skolearbeid og eksamendforberedelser, men likevel skal jeg klare å presse inn litt kvalitetstid innimellom. Planene for helgen er hovedsaklig eksamensjobbing, men mulig det blir en liten shoppingtur i ettermiddag, og en bytur i morgenkveld. - Men alt avhenger av hvor langt jeg kommer med skole.

 

Nå som høsten straks er over, og julen er i full gang, tar jeg meg litt tid til å mimre tilbake på høsten i leiligheten, det har vært en koselig tid. Men nå som snøen har ligget i over 2 uker må jeg vel innse at eksamen, og jul er like rundt hjørnet.  

 

 









 

De hjemmeprintede kubbelysene som jeg har blitt så forelsket i er nesten brent ned alt. Les DIY oppskriften HER

 





 

Jeg må nesten slenge med ett par bilder fra det første snøfallet også! Det er jo så koselig når snøen kommer for første gang <3  
(Det nederste bildet er fra hytten for 2 uker siden.) 

 



 

Håper du har hatt en like fin høst som meg. God helg!

 

- Kine. 
 




Heihei! Midt i all eksamenslesingen så har jeg endelig klart å fått tatt litt ordentlige bilder av kattungen. Det er jo så koselig å ha til han blir stor, og ettersom han er under 2 måneder, så vokser han i rekordfart. 

 



 

Det er så rart å tenke på at han bare har vært her i litt over 2 uker, det føles så mye lengre! Han er virkelig en liten skurk, som ikke liker å høre etter. Heldigvis går det mest utover Savannah (vår andre katt på 1,5 år), som er flink til å aktivisere han og sette han litt på plass. Men når hun går lei, så ender han opp med å plage meg og D. Det føles veldig som en baby til tider, når han er umulig blir jeg så utrolig frustrert og sliten, men når han er rolig og kosete så er alt verdt det.

 









 

 

Når Savannah var liten, tok jeg samme bildet av henne i den samme stolen. Moro å se tilbake på! Som du ser så er hun mye større, vi fikk jo henne når hun var 3 måneder, og dette var ca 1 måned etter. Når man blir glad i noen, så blir de automatisk finest i dine øyne. Men Savannah er virkelig en av de finere "gatemiksene" (altså, ikke rasekatt) som jeg noensinne har sett. Hun er så elegant, liten og nett<3. Med hvite poter, langhåret pels med mange farger og nyanser, og se på de øynene og ørene da!  

 

 

 

Håper du likte bildene! Ha en super torsdag videre.

 

- Kine. 

 

 






 

Årets julegave for min del, og det beste og enkleste tipset jeg noensinne har delt! Personlige motiv til kubbelysene på 1-2-3.

 

Hvite kubbelys med motiv, kontra hvite kubbelys uten motiv har ofte store prisforskjeller, noe som gjør det enkelt å gå for de uten. Likevel kan dette bli litt kjedelig i lengden. - Men ikke nå lengre! Enkelt og gratis kan du 'printe' de motivene du selv vil ha på dine lys. - En PERFEKT julegave, og en ekstra personlig detalj til hjemmet. Alt du trenger er en printer, pluss disse småtingene her;

 



 

Hvite kubbelys, en føner, saks, tape, hvite servietter og bakepapir, er alt du trenger for å lage dine personlige kubbelys! 


Slik gjør du det:

 







 

Så enkelt, og så moro! Her kan man virkelig bruke kreativiteten og lage mange superfine motiver! Man kan printe på personlige bilder eller tekst, noe som gir superfine gaver, eller man kan lage de fineste lysene til seg selv. Dette er også et supert tips til de som vil ha et særpreg på adventslysene sine! 

 



 

Dette har allerede fått hovedplassen på stuebordet! Favorittqoutet fra favorittserien Grey's Anatomy, selvlaget i paint! Personlig på alle måter. 

 



 

Disse motivene her også, litt mer allsidige, med høst- og julestemning baki der, ble utrolig fine! I mine øyne ser de overhodet ikke hjemmelagde ut. Så dette kommer jeg definitivt til å prøve igjen! 

 

 

Håper du likte dette tipset like mye som meg! 

 

 

- Kine. 

 

#homemade #diy #personal #personlig #julegavetips #lys #kubbelys #hjemmelaget #interior #interiør #interiørblogg #tips  


 




 

Til en 'familie' på 4 !!

 



 

Heisann! - Nå har jeg en gledelig nyhet å dele! -Vi har fått oss et nytt tilskudd til minifamilien! På mandag formiddag flyttet nemlig denne lille tassen inn i leiligheten. Navnet har D bestemt, og med det formål og ha et komisk, tradisjonelt norsk navn, som overhodet ikke passer en bitteliten kattunge, falt valget på Oddvar. Et utrolig sjarmerende, men snålt navn, iallefall når du sier det til en liten klump på 700gram. 

 

 

Lille Oddvar er bare 6 uker gammel, og er med det ekstremt liten og kosesyk, og han elsker masse oppmerksomhet! Han er jo så liten, så det er absolutt ikke rart han krever litt ekstra omtanke. Men han er superflink! Han løper og spreller, spiser og drikker, og gjør i fra seg på den lille kattedoen sin. Vi har gjort istand badet, med leker, do og seng, så han holder til der når vi ikke er hjemme, eller sover. Savannah er vi fremdeles ikke helt trygge på, så vi tør ikke la de være alene i sammen foreløpig. Men vi regner med at om kort tid vil Savannah passe godt på han og lære han opp!

 


 

Jeg skal si det har vært mye kos og kjærlighet i leiligheten de siste dagene! - Både på han, og Savannah, som tydelig har vist at hun ikke setter pris på at han dukket opp. Han er jo veldig avhengig av å føle seg trygg, elsket og aktivisert når han er så liten, så vi har absolutt hatt hendene fulle, både natt og dag. - Det er helt utrolig hvor mye kjærlighet og 'mors-følelse' man får ovenfor en sånn liten sjarmør, som så tydelig viser at han stoler på deg.

 

 

- Kine.