hits

 

☕️ There has never been a sadness that can´t be cured with breakfast food ☕️

 

// Grove rundstykker med salatblader, litt majones, ost & skinke, med en varm kopp tyrkisk eplete - og et stort glass appelsinjuice til //

 

Imorgen er semesterets første eksamen, og jeg kan ikke si at jeg gleder meg. Selvsagt - det er utrolig deilig å bli ferdig med den, men uheldigvis kommer neste igjen på onsdag neste uke, og neste mandagen etter, og sånn går det frem til den 18 desember. Totalt 4 eksamener og en semesterinnlevering 😫. Åh, nå gleder jeg meg til jul - og flytting på nyttår. Men før den tid er det klart for en god og motiverende frokost 🙏🏼 - Kanskje jeg får tilbake litt av gnisten, men mest av alt vil jeg bare gå tilbake i senga 🤭.

 

Hvilke planer har du for dagen, skjønne? 😚

 
Plutselig forrige uke, fikk vi tilslag på bud på et lite, koselig hus i sentrum 🙌🏼

 

 

Jeg er overlykkelig, og sliter med å klare fokusere på skolearbeidet - og ikke drukne i drømmer. Huset er som nevnt lite, kun 100m2, men med en uinnredet kjeller på nærmere 50m2, så kan det bli mer enn god nok plass til oss to, og dyrene etterhvert 💗. 

 

Ettersom jeg er student, og samboeren min er den eneste med en god inntekt, hadde vi ikke råd til det dyreste og flotteste huset. I tillegg hadde vi bestemt oss for at vi ikke skal slutte å leve på grunn av et hus, vi vil fortsette å reise på flere ferieturer i året, og leve som vi vil. - Men vi er superfornøyde med at vi faktisk har kjøpt oss vårt eget. - Vi er jo bare 22/23 år, så det er jo klart at vi ikke skal leve i dette huset for alltid, men det er jo et supert utgangspunkt, er du ikke enig? I tillegg har vi selvsagt planlagt en rekke oppgraderinger, blant annet en stor veranda, med vinterhage - og nytt inngangsparti & inngangsdør. I tillegg står et nytt, og svært bad på toppen av prioriteringslisten - noe vi skal starte på med en gang vi flytter inn. Når badet blir ferdig må vi derimot se på, det koster jo tross alt noen hundre tusen! Det beste av alt - det ligger kun 3 km fra sentrumskjernen - så vi kan faktisk gå overalt 🙌🏼

 

I tillegg vil jo huset bli helt annerledes når vi får våre møbler inn, og jeg gleder meg sånn 💗

 

 

Neste mandag signerer vi papirene, og overtar huset i slutten av januar - for en glede✨

 

Ettersom jeg nå er blitt gjeldsslave, og snart skal flytte, ville jeg satt enormt stor pris på deres stemme i konkurransen jeg er nominert i, alle monner drar - vet du 😃💗💰

 

- Kine 
//Sponset innlegg//

Heihei, interiørinteresserte ✨

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Soverommet er uten tvil et utrolig viktig rom i huset. Det er der du lader opp, og restituerer - og da er det viktig med rolige & behagelige omgivelser, og ikke minst en himmelsk seng 🙌🏼.

 

Jeg er av den typen som er ekstremt sensitiv på senger,- som faktisk sover dårlig dersom sengen ikke er myk og god, eller er for liten. Vår seng pleide å tilhøre mormor, som jeg arvet mens jeg gikk på videregående. Altså er den gammel og slitt, og har vært med på 4(!!) flyttelass. I tillegg kan den være irriterende liten, ettersom den er bare 140cm bred, knapt nok en dobbeltseng spør du meg? Med to voksne mennesker og en mellomstor hund, kan det bli litt lite plass innimellom. Vi har altså et stooort behov for en ny seng, men ettersom gode senger er så dyre, har det blitt utsatt og utsatt. Nå må vi derimot bytte, den er oppbrukt og ødelagt, og nå har jeg funnet et superbillig alternativ 😃.

 

De har tilbud på senger på Trademax! Trykk her ->SENGER <- , eller på bildet under og se selv 🙆🏼

 

Sjekk disse sengene og prisene! - Er det ikke billig? Ikke nok med det, de ser utrolig deilige ut også, syns du ikke? Trademax har et enormt utvalg av senger i alle varianter, og priser, og her har jeg plukket ut noen favoritter. Hvem skal vi bestille? Jeg heller mot sengen i midten, med oppbevaringsrom under madrassene er det et perfekt sted å gjemme ekstra dyner, og pynteputer🙌🏼. 

 

// 1 HER // 2 HER //  3 HER // 4 HER // 5 HER //

 

Innlegget er sponset, men valget og kjøpet av sengen betaler jeg selv, så dere vet det 😚. Har dere ikke behov for ny seng, anbefaler jeg dere uansett å ha Trademax i bakhodet, ettersom de virkelig har mange fantastiske tilbud på alt av møbler 🙌🏼. 

 

Trenger du også en ny seng? Kjøp det i julegave til deg selv da vel, alle fortjener en god seng - og alle fortjener å betale minst mulig 💗

 

- Kine 😚

 
Hallo, fine 😚

 

På grunn av et enormt eksamenspress de neste ukene, følte jeg med "nødt" til å pynte til jul, allerede i går. For noen er det et sjokk, for andre er det en helt normal ting å gjøre. Hva mener du? Er jeg altfor tidlig ute? 🙆🏼

 

Uansett, jeg elsker julen - og vil helst ha pynten og stemningen oppe så lenge som mulig før jul. Jeg ser ikke helt poenget med å ha pynten oppe flere uker etter julen er over, som tradisjon tro sier. De siste årene har jeg dermed fulgt jule-interiør-bølgen og pynter en måned tidligere 🙌🏼. - I tillegg går jo ukene mot jul så innmari fort nå, og med hodet langt inni bøkene frem mot den 18. desember, så er jeg redd for at jeg går glipp av den koseligste førjulstiden. Da er det jo perfekt å ha julepynten rundt seg, er du ikke enig? - For meg gjør det iallefall masse med motivasjonen 🙏🏼. 

 

 

I år har jeg valgt å kjøpe burgunder-røde gardiner - de passer mye bedre til vårt interiør. I tillegg var de superbillige! - Kostet bare 99,- for paret, så hvis du trenger nye gardiner til jul bør du sjekke de ut HER. Juletreet er også nytt i år, og har faktisk fått stått i fred i hele natt 🤭 - det hadde jeg ikke forventet med valpen og to katter. Treet er kjøpt på Biltema og kostet rundt 700 kroner. - også et supertips til deg som vil ha et falskt & naturlig tre til en rimelig pris 🙌🏼.  

 

Ha en super dag videre 💗

 

Husk forresten å stemme på meg i linken under, da ville jeg blitt superglad 🤗

 
 

Noe vi lagde mye av når jeg gikk på videregående, var slike risputer. Vi solgte oss faktisk helt til London på klassetur for disse, med lommepenger! Dette kom jeg på for litt siden, når vi funderte på julegaver til besteforeldrene våre. - Du vet, de som har alt, pluss litt ekstra, og aldri ønsker seg noe som helst. Perfekt 🙌🏼. Ikke bare er disse utrolig behagelige, og deilige å ha rundt nakken - men de er faktisk utrolig effektive mot stive muskler og ledd, og brukes blant annet av fysioterapauter. De varmes i microen et par minutter, og vipps - så har du en varmegivende terapipute til å legge rundt nakken💗. 

 

Fremgangsmåten for denne puten er svært simpel - i utgangspunktet. Men du kan lage utrolig mange varianter. Små, eller store, en varmende sittepute til det kalde bilsetet, eller små håndvarmere - perfekt når du venter på bussen, og fryser. Du kan lage med yttertrekk, eller uten. Min variant er med avtagbart yttertrekk, noe som er perfekt dersom den blir møkkete. I tillegg syns jeg det er viktig å lage "rom", for å fordele risen jevnt i puten. Når du lager puten med yttertrekk, blir det selvsagt mer jobb, men ettersom det tross alt skal være en julegave er det greit å legge ilegge litt ekstra innsats for min del. 

 

 Start med å skaffe ingrediensene. Her har du mine. Et putetrekk fra Jysk til selve puten (15kroner), en stoffrull til yttertrekk(75kroner) & 1000 gram grøtris til innmaten (ca 25 kroner). I tillegg trenger du grunnleggende sysaker. 

 

★ Start så med å bestemme størrelsen på puten - og tegn opp på putetrekket. Ettersom putetrekket alt er dobbelt er det bare å starte å sy. - Men husk (!!), du skal for det første vrenge posen, og fylle posen med ris, helst i flere lommer. - Altså du kan ikke sy helt rundt . Jeg lar den ene langsiden være åpen, og syr resten, slik du ser streken markerer på bildet under.

 

 

 ★ Deretter klipper du ut posen, og vrenger den. Deretter måler du opp lommene (jeg bruker 5 lommer, to like store i enden, og en litt større på midten.) og syr.

 

 

★ Etter du har laget sømmene til lommene, så fyller du i ris - nåler, og syr igjen toppen.

 

 

★ Nå er posen ferdig, og trekket gjenstår. Du bruker samme størrelse som du brukte til selve posen, og markerer/tegner opp de stoffbitene du trenger. - Jeg har laget trekket i tre deler. En stor til fremsiden, og to mellomstore til baksiden - som overlapper hverandre. Denne overlappingen fungerer som åpning/lukking. Etter du har markert opp delene på stoffet, så klipper du ut ca 1 cm utenfor markeringen. 

 

 

★ Nå starter du med å brette inn og sy den rette kanten i enden på åpningsdelene. Deretter legger du alle delene (med fremsiden innover, ettersom trekket skal vrenges) mot hverandre, nåler sammen - og syr. Etter du har sydd over markeringene rundt, syr du sikksakk langs kanten - for å forhindre at det rakner. Vreng trekket, og legg posen inni. 

 

 

★ Som du ser, har jeg laget min egen etikett, printet på fotopapir for ekstra glans og tykkelse, og tapet rundt. Plutselig så den litt profesjonell ut, gjorde den ikke?

 

  

 

Jeg håper virkelig besteforeldrene våre blir glade for disse. Totalt, for det vi kjøpte ble kostnaden 200 kroner - fordelt over fire puter, ble enhetskostnaden på kun kroner 50! - Det er billig og omtenksom julegave, det 🙏🏼

 

Håper du får en strålende søndag videre, og fikk med deg et lite juletips i slengen 🌟. Hadde forresten satt enormt stor pris på hjelp i bloggkonkurransen jeg er nominert i. Alt som trengs er to tastetrykk, trykk -> HER <- , og velg STEM under under bildet for kinesinterior 🙆🏼 - Da ville jeg blitt enormt glad, og takknemlig 💗

 

Klem🤗
Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne, men jeg må starte med å takke dere 💗

 

 

Dette er andre gang jeg er nominert til en bloggkonkurranse. Jeg vet egentlig ikke hvorfor? Annet enn at jeg blogger om interiør, så er ikke bloggen min så spesiell, likevel tok jeg andreplassen i saleduck sin interiør-konkurranse i fjor, og ligger an til å ta over 20% av premien i sparpedias interiør-konkurranse i år. Tro meg, jeg har spurt meg selv; er det virkelig er så få interiørbloggere å velge imellom? Det er nok godt mulig - det jeg vet, er derimot at konkurrentene mine er langt flinkere enn meg, iallefall i mine øyne, og jeg har forberedt meg på nederlag så det ryker begge disse gangene. Mitt eneste logiske svar på resultatene, er dere 🙌🏼. 

 

 

Av en eller annen grunn, så klarer jeg å få dere til å stemme på meg. Om jeg bare maser nok, eller dere faktisk vil gi meg deres stemme, vet jeg ikke. Men jeg skylder dere en stooooor takk og er evig takknemlig for deres hjelp. 💗 Jeg har nevnt det før, men jeg blir faktisk litt sjokkert, samtidig som jeg blir fryktelig rørt og kry innvendig. - Vi ønsker jo alle å prestere i det vi driver med, og jeg føler virkelig at jeg har nådd lengre enn jeg forventet. Dette er mitt fristed, et tankeløst paradis hvor jeg kan dele interessen min, og lese om deres. 

 

 

Så, dette innlegget er dedikert til deg, du som har stemt på meg, eller du som gjør det nå 🙏🏼 Har jeg glemt av deg, så kommenter gjerne i dette innlegget - slik at jeg får fulgt bloggen din, og vist min takknemlighet ved å følge deg 😚. 

 

 

Igjen, tusentakk 🙌🏼💗

 

 

Ha en fantastisk god torsdag videre ✨
 

Nå trengte jeg virkelig en liten pause - og da er det jo perfekt å dele litt av dagen min med dere, er det ikke? Denne bloggen er iallefall mitt fristed, og jeg finner trøst og beroligelse av å blogge, og lese deres blogger 🙌🏼. Om dagen blir det dessverre liten tid til dyrking av interiør-interessen, ettersom fritiden forsvinner til skolearbeid, og huset dermed forfaller rundt meg 🙈. Så jeg må beklage et lite inspirerende innlegg - men det er iallefall slik min dag ser ut. Jeg skal si jeg lengter til eksamenstiden er over! Mer konkret den 18 desember klokken 13 - da er siste eksamen levert, og jeg kan endelig ta juleferie 🎄, - du kan tro jeg gleder meg 🙆🏼. 

 

Hvilke planer har du for dagen? 
Hallo, og god søndag dere 😚

 

Hvert år har jeg et mål om å pakke inn de fineste gavene, og jeg leter alltid etter inspirasjon fra folk som er mye flinkere enn meg. - Jeg elsker rett og slett å bruke tid på innpakningen, både for å vise litt ekstra omtanke, og fordi jeg syns det er en en av de koseligste delene av førjulstiden, og juleforberedelsene. Det skal sies at samboeren min syns jeg er gal, som er så nøye på noe som "skal i søpla uansett", og han har kanskje litt rett 🙆🏼. Men se da - se så fine gavene kan bli? Det er kanskje ikke så nøye, egentlig, men det er jo litt stas å få en slik gave, er det ikke?

 

- Håper ikke dere misforstår meg nå, jeg mener ikke at det er nødvendig å bruke så mye tid på innpakning, når selve gave-innkjøpene tar lang nok tid i seg selv, og det kanskje er mange andre viktigere ting å bruke tiden på. Men jeg elsker å dulle med dette, og dersom du også gjør det, så har jeg litt inspirasjon til deg 🙌🏼.

 

 

Åh, det er så mye fint! - Som jeg gleder meg til å pakke inn julegavene ✨. 

 

- Kine 🤗
 

Heihei, og god lørdagskveld fine💗.  Har du noen planer for kvelden? 🎶 Her koser vi oss litt for mye, og det skal bli veldig kjedelig å reise hjem - og tilbake til hverdagen i morgen. Heldigvis har vi en siste kveld igjen, og den skal nytes 🙌🏼. Som jeg nevnte i går, så er vi altså på hytta i Skåbu, ca 900moh, med masse snø - og litt for mange kuldegrader. Det er godt for julestemningen, det ☃️.  Jeg elsker hyttefølelsen, og tenkte derfor å dele litt av helgen,- og hytta med dere 😚. 

 

// Er det ikke koselig og fint her? - Jeg trives iallefall kjempegodt 💗//

 

 

Jeg må som vanlig benytte muligheten til å takke alle dere som har stemt på meg i konkurransen (link under innlegget) - jeg kan ikke så sagt det nok 🙏🏼! Tusen, tusen takk 💗💗 - Kine. 

 
Hallo, skjønne, er du klar for noen spisestuebilder 😚?

 

Etter noe som føles som en utrolig lang, og treg uke med masse skolearbeid, er endelig spisestuebordet ryddet, og ser igjen presentabelt ut. Spisestuen ligger i ene enden av stuerommet, og er malt i en mørkere bruntone som gir et klart skille mellom sonene. Stolene er kjøpt på Jysk, og bordet, den antikke spisestuesofaen og speilet på veggen er kjøpt brukt. Det er helt klart et av mine mål å få det så fint som mulig, for så lite penger som mulig. Slik er vel studenttilværelsen for mange? I tillegg er det jo greit å ha en sparekonto inntakt til dagen huskjøp står for tur. Dette er helt klart forskjellig fra person til person, og jeg forstår veldig godt de som heller prioriterer pengene på nye og finere møbler - men for meg er det helt innafor å vente til utdanning og god inntekt er på plass.

 

Et av mine mål, er å vise frem at du kan få det ålreit uten å nødvendigvis gå i en møbelforretning og svi av 15-20 000. I tillegg ligger det et enormt stort potensiale i tilbehør, som puter, pledd og pynt - og dét skal ikke undervurderes, uansett hvor dyre eller billige møblene er 🙌🏼. Puter og tekstiler kan du eksempelvis kjøpe billig på IKEA og Jysk (eller sy selv), og interiør kjøpes billig på eksempelvis Nille og Europris 🤗 

 

 

Nå er det helg✨, og jeg, samboeren & valpen har tatt oss en velfortjent pause, og reiste til Skåbu på hyttetur i går ettermiddag. - Det er ubeskrivelig hvor deilig det kjennes akkurat nå! Fyr i peisen, knitring, ro, snø, ullsokker & joggebukse er noen stikkord, og jeg gleder meg masse til resten av helgen🙏🏼.

 

Håper du likte bildene, og kanskje tilogmed fant litt inspirasjon 🤗. - Hvis du liker bloggen min, gi meg også veldig gjerne en verdifull stemme i Sparpedias interiør-blogg-konkuransse -> HER <- . Det er mange av dere som har stemt, og tro meg,- hver av deres stemme betyr veldig mye for meg, og jeg føler meg som verdens heldigste som får så mye hjelp! Så har du stemt, husk at jeg er kjempetakknemlig 💗 (Husk forresten at hver enhet kan avgi stemme, altså 1 stemme på mobil og 1 stemme på pc 😘) 

 

- Kine ☕️
 

Hallohallo, du som leser dette 😚

 

Ettersom dagene går i skolearbeid og dermed lite hygge, tok jeg meg i går ei lita pause for å teste en ide jeg plutselig fikk. Nå går det jo veldig fort mot jul, og jeg har alt begynt flere av juleforberedelsene. Når det kommer til julen er jeg veldig glad i å gjøre alt så personlig som mulig, både i pyntingen og i gavene. I år har jeg også som mål å spare så mye som mulig ved å lage både pynt og noen gaver selv. - Og her er mitt første tips ✨ 

 

Hjemmelagde stjerner til både vindu, utgangsdør, pynt, eller ornament til juletreet - her er det bare fantasien som setter grenser. Legger du for eksempel en liten lyslenke inni har du plutselig en adventsstjerne 🌟. Det er veldig enkelt og raskt å lage, og alt jeg brukte var sugerør, tape, naturtråd & trelim.

 

 

★ LAG OMRISS: Til å begynne med lagde jeg omrisset av stjernen jeg ville lage, og brukte ekstra tykke sugerør som jeg tapet sammen. Dette kan selvsagt byttes ut med eksempelvis ståltråd, men det hadde jeg ikke. Fordelen med sugerørene er at du enkelt kan fjerne de, dersom du vil ha usynlige kanter, fordelen med ståltråd er at du er sikret stabilitet og fortere gjort.

 

★ BLAND LIM OG TRÅD: Jeg blandet trelimet ut i litt vann, slik at det enkelt kunne trekke inn i tauet, men samtidig ikke så utblandet så limet ikke stivnet. Jeg vil anbefale at du maksimalt bruker 50% vann, helst mer lim enn vann. Deretter blander du limblandingen godt med tauet du skal bruke - jeg vil anbefale naturtråd, da denne egner seg godt og er fin ✨. 

 

★ SURR, TØRK OG FJERN OMRISS: Etter limet har trekt inn i tauet begynner du å surre rundt sugerørene slik du ønsker - og lar det ligge til det er tørt og stivt. Til slutt klipper du sugerørene (ikke tauet), og trekker de ut i endene - kan være hensiktsmessig med pinsett og liten saks/neglesaks. 

 

Voila  ✨

 

(den lille tippen med tau som stikker opp er til oppheng, altså med vilje)

 

Nå må jeg få i meg litt frokost (har ingen rutiner om dagen) og hoppe tilbake til skolearbeidet 🤓. Ville forresten satt enormt stor pris på om du vil gi meg en stemme i konkuranssen jeg er nominert i, i så fall kan du trykke på linken under 😃💗  - Ha en fin dag videre 😚

 

- Kine
/SPONSET INNLEGG I SAMARBEID MED CHILLI.NO/

 

HELLO, DU SOM OGSÅ ER GLAD I INTERIØR OG MØBLER, NÅ HAR JEG ET TIPS TIL DEG 😘

 

Er du slik som meg? - Veldig glad i å bytte ut, og endre på både møbler og interiør, men kanskje ikke har, eller prioriterer økonomien til det? Hva om jeg forteller deg at jeg har blitt tipset om en nettside som selger møbler i forskjellige stiler, til en rimelig pris, og at denne nettsiden akkurat nå har stueuker, med opptil 50% rabatt?😮 Vel da bør du kanskje klikke deg inn på chilli.no å sjekke, kanskje du finner en ny favoritt, eller noe å putte på ønskelisten til jul? - Det har jeg nemlig gjort! 

 

Nettsiden er svært oversiktlig, med enormt utvalg! Den har flere trygge betalingsalternativer, og hvor deilig er det ikke å få den nye sofaen, eller skjenken kjørt hjem, og bært på plass da? I tillegg til lave priser, har de også en profesjonell kundeservice, og det finnes det stor trygghet i 🙌🏼. Sjekk ut en bitteliten del av mine favoritter i bildet under ✨ 

 

SOFA HER // SKJENK HER // KJØKKENBORD HER // TEPPE HER // PLEDD HER // STUEBORD HER // SJESELONGLENESTOL HER

 

En slik sofa du ser øverst på bildet har jeg ønsker meg siden jeg gikk på videregående, men ettersom prisene i møbelforetningene ligger oppmot 20 000 kroner, har jeg lagt den ifra meg. Så du kan tenke deg denne drømmen fikk seg en boost når jeg så dette? Den koster altså UNDER 10 000, og finnes i 7 ulike farger! - Hadde det ikke vært for at studentinntekten ikke strekker til for øyeblikket hadde jeg puttet den i handlelisten med en gang, sammen med bordet og skjenken! Tenk det, hjørnesofa, stuebord & skjenk for bare litt over 14 000 😮(??!) - Husk, det er tilbud NÅ 😘

 

Trykk på denne linken, og sjekk om du finner noen nye møbelfavoritter ->MØBLER <-

 

Jeg vet iallefall hvor jeg skal handle møbler neste gang 🙌🏼 - Stor klem fra meg 🤗

 
 

🌿 Ferske, fine rundstykker med gulost, pesto & ruccola, med et glass iskaldt vann med agurk & bringebærsmak 🌿

 

 

Istedenfor den tradisjonelle brødskiva med baconost eller leverpostei, med et glass frokostjuice, valgte jeg heller å gjøre litt ekstra stas på frokosten idag. De siste nettene har jeg sittet oppe altfor lenge med skolearbeidet, i håp om å bli ferdig med innleveringer før helgen. Det er litt under en måned til første (av 5😫) eksamen, og det begynner å gå opp for meg hvor lite av pensum jeg faktisk kan 😌. Dette semesteret skulle jeg jo være så strukturert, og ved å sammenlikne tidligere semestre har jeg absolutt lyktes, men ikke nok. Spesielt med tanke på den smarte ideen jeg hadde, hvor jeg la inn to ekstra fag i studieplanen dette semesteret. Heldigvis pleier det å ordne seg, men jeg skal si jeg savner den (i forhold) rolige tilværelsen på videregående. 

 

Uansett, poenget mitt er at jeg idag følte at jeg trengte en liten trøst, og samtidig klapp på skulderen! Denne uken har jeg alt levert inn tre oppgaver, på til sammen 20 sider, FØR fristen! Jeg vet ikke med deg, men jeg er av den typen som vanligvis utsetter så lenge som mulig, så jeg er iallefall stolt (og litt sjokkert) 🤓. Nå mangler det bare tre innleveringer til før jeg kan begynne å fokusere på eksamensrelevant teori, og en av disse skal gjøres ferdig idag - så dermed unnet jeg meg en avslappende og rolig start på dagen 🤗.

 

 

Håper du får en fin novemberdag videre 💗 

 

Setter forresten ubeskrivelig stor pris på om du også vil gi meg en stemme i konkurransen jeg er nominert i (trykk i så fall på linken under innlegget)😘

 

Kine 💗
PHOTOS ARE MEMORIES FROZEN IN TIME 🎶

 

Jeg elsker bilder - og kunne hatt bilder overalt, hadde det ikke vært for at jeg er litt for nøye med interiøret. - Men jeg har noen, og de elsker jeg! Denne nydelige rammen kjøpte jeg for noen uker siden, og har endelig fått satt inn riktig bilde 🙌🏼. For at det ikke skal bli rotete eller feil, er det viktig for meg at bildet inneholder farger som passer til interiøret, og at bilde har en betydning. I tillegg gjør det ingenting om rammen i seg selv er pynt, og kanskje er litt ekstra fin, da er det mye enklere å bruke et bilde som pynt på skjenken, eller på hylla. - To fluer i en smekk, minne og pynt i en og samme gjenstand 🤗. 

 

 

Jeg er helt forelsket i denne rammen, og ikke minst i bildet av favoritten inni - og angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den! Du får kjøpt den på Feel, og prisen ligger på 300 kroner ✨. 

 

 

Klemmer 🤗

 

💗 Jeg blir forresten ekstremt glad og takknemlig om du vil hjelpe meg med en stemme i konkurransen er er nominert i? (trykk her) Det tar to sekunder, og jeg ville satt veldig stor pris på det. Igjen tusentakk til alle dere som har stemt 💗