hits

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Hei, fine dere 😍. Vel hjemme fra Praha var vi allerede på fredag, men jammen så fort tiden går! Raskt oppsummert var den lille uken i Praha fantastisk, vi hadde strålende og veldig varmt vær, perfekt beliggenhet på hotellet, fikk handlet litt, sett mye vakkert og spist masse god mat 🙌🏼. Etter hjemkomsten har jeg faktisk også rukket å gjøre en liten makeover på soverommet🤩. Veggene har fått ny farge, sengegavlen er trukket om og redesignet litt, og det har skjedd litt ommøblering. Jeg gleder meg til å vise dere senere 💗. Nå er vi heldigvis ferdig inne for en liten stund, og vi tar snart fatt på utearealene. Det blir spennende å se hvordan det går - spesielt med mine grønne fingre *ironi* 🤭.  Men først tenkte jeg å vise dere noen sort/hvitt-glimt fra den vakre byen vi nettopp besøkte. 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Jeg ønsker dere en superfin torsdag videre 🌸
 

HELLO DARLING ☕️

 

På torsdag kom det første vintertegnet, jeg våknet nemlig til dette! Skyfri himmel & frost, det er noe av det vakreste som finnes spør du meg, og jeg er så glad for at jeg fikk noen bilder av det før det smeltet helt vekk. Idag derimot, våknet jeg til snøvær - utrolig koselig, og et enda sikrere tegn på at vinteren er rett rundt hjørnet. Men jeg må si jeg foretrekker stemningen vist på bildene under foreløpig 🤗

 

 

 


💗 Jeg må benytte anledningen til å takke alle dere fantastiske, støttende og snille lesere, både her på bloggen, og følgere av instagramkontoen kines_interiorglimt - og ikke minst familie, og venner. Tuusentakk for alle stemmer dere har gitt meg i blogg-konkurransen jeg er nominert til! Jeg er litt målløs, men mest av alt utrolig ydmyk og kjempestolt på samme tid. - Jeg er absolutt ingen toppblogger, jeg er ikke like flink til å oppdatere alltid, og jeg har ingen lesere i forhold til mange av konkurrentene. Likevel er jeg blant de med høyes prosentandel stemmer - foreløpig. TUSENTAKK 💗


 

Ha en fin kveld videre 😚

 

- Kine 
God kveld, fininger

 

For dere som ikke vet det, eller ikke har fått det med dere, så har bloggen en egen instagramkonto - kines_interiorglimt. For det meste består kontoen av bilder som er publisert her, men du slipper derimot å lese alt skavlet mitt, og kan bare nyte bildene - om det er noe du foretrekker 😅. Uansett, følg meg gjerne om du vil 😚. Her får du uansett et lite innblikk i hva kontoen består av, nemlig de siste 30 bildene jeg har publisert. 

 

 

Goooo natt 😴💗

 
 

Heihei solstråler, sjekk den nydelige høstdagen vi hadde på lørdag da. 🌞

 

Like etter jeg postet innlegget om soverommet vårt (her), der jeg nevnte at det var strålende sol ute, tok vi oss en rask skogstur med valpen. Åh, været var helt fantastisk! - Skulle ønske vi hadde tid til en lang tur, med matpause og kakao - det er koselig det. Men vi hadde uheldigvis ganske knapt med tid, ettersom vi var bedt i middag & bursdagsfest senere på kvelden. Uansett, vi fikk iallefall tatt oss en liten pause fra hverdagen, og her er noen av bildene 🙌🏼🍂.

 

 

Det første & siste bildet er helt klart mine favoritter! Fy, for en nydelig hund vi har (det må være lov å si det innimellom). 🐶 

 


Liker du bloggen min? Vil du i så fall gjøre meg en liten tjeneste, som kan bety mye? Jeg er nominert til en interiør-pris, og ville satt enormt stor pris på DIN stemme🙌🏼 


 

Ønsker deg en nydelig dag videre! - Her er det like fint vær som det var på lørdagen, men jeg sitter dessverre inne med skolearbeid. 📚☕️

 

- Kine 🤗
 

Det er sykt hvor fort tiden flyr av gårde. Tenk at det alt er 4 måneder siden vi hentet dette lille nurket?

 

 

 

Etter 4 måneder med ekstremt mye glede, men også litt frustrasjon, begynner valpen endelig å bli stor jente. Det er jo ingen hemmelighet at valpeperioden kan være en utfordring, spesielt for raser som er aktive. Vel, vi har nok hatt en krevende valpeperiode i forhold til mange, men også en lett i forhold til noen. Det tok lang tid før Alma ble husren, men alt annet lærte hun på nullkommaniks, og hun fullførte valpekurset som blant de beste i klassen. Hun har vært ekstremt glad i å gjøre rampestreker, og har behøvd tilsyn 24/7. Heldigvis hører hun tvert (nesten) når vi sier "nei", "slutt" eller "slipp". Nå begynner hun heldigvis å roe seg, og vi er ekstremt stolte over jenta vår som er så glad, go` og snill - men det er vel alle hundeeiere, uansett? Det er så utrolig koselig når den lille endelig begynner å søke kontakt, og kos. Men samtidig ikke like koselig at hun begynner å teste grenser og snart nærmer seg valpenes "tenåringsalder" 🙈. Men, stor er hun iallefall blitt, og mye har skjedd på 4 måneder, syns du ikke? 

 

  

Ha en nydelig sommerdag videre ❤️

 

- Kine
Igår følte jeg at våren endelig var her. På ettermiddagen satt vi ute og nøt solnedgangen, og vi hadde også en liten valpe-playdate ute på jordet mens solen gikk ned. Det var utrolig deilig, og jeg kunne til-og-med se at gresset noen steder var begynt å bli litt smågrønt! Idag derimot, er det 10cm nysnø på bakken 😒. Jeg regner med det smelter nokså fort, men uansett - for en nedtur! 

 

Alma derimot, hun ble superhappy når hun så alt det hvite ute. Hun elsker jo snø, så det var veldig stas å kunne base litt igjen(og forhåpentligvis siste gang denne sesongen)! Så da kom det med andre ord noe godt ut av det likevel. 

 

 

God natt 😚

 

Kine.
Hei, og god tirsdagsformiddag dere! Håper dere har en fin dag i vente, her blir det likt som igår, - skolearbeid. Benytter derfor muligheten til å mimre tilbake til soloppgangen vi var vitne til på hytten på fredag. 

 

  

Hva syns du? 
Heihei! Midt i all eksamenslesingen så har jeg endelig klart å fått tatt litt ordentlige bilder av kattungen. Det er jo så koselig å ha til han blir stor, og ettersom han er under 2 måneder, så vokser han i rekordfart. 

  

Det er så rart å tenke på at han bare har vært her i litt over 2 uker, det føles så mye lengre! Han er virkelig en liten skurk, som ikke liker å høre etter. Heldigvis går det mest utover Savannah (vår andre katt på 1,5 år), som er flink til å aktivisere han og sette han litt på plass. Men når hun går lei, så ender han opp med å plage meg og D. Det føles veldig som en baby til tider, når han er umulig blir jeg så utrolig frustrert og sliten, men når han er rolig og kosete så er alt verdt det.

 

 

 

Når Savannah var liten, tok jeg samme bildet av henne i den samme stolen. Moro å se tilbake på! Som du ser så er hun mye større, vi fikk jo henne når hun var 3 måneder, og dette var ca 1 måned etter. Når man blir glad i noen, så blir de automatisk finest i dine øyne. Men Savannah er virkelig en av de finere "gatemiksene" (altså, ikke rasekatt) som jeg noensinne har sett. Hun er så elegant, liten og nett<3. Med hvite poter, langhåret pels med mange farger og nyanser, og se på de øynene og ørene da!  

 

 

 

Håper du likte bildene! Ha en super torsdag videre.

 

- Kine. 

 

 
Hei! Nå har vi endelig fått oppleve litt av hva Roma har å by på. Både i turiststrøkene og litt i utkanten. Vi har utforsket nærområdet til hotellet, ett av de største kjøpesentrene i byen (der romerne handler), og sett litt av selve byen og opplevd noen kjente attraksjoner. 


 

Hotellet vi overnatter på, som er ett ganske så fint og stort hotell, med både svømmebasseng og trenings-studio, ligger midt i ett "buiseness-area". Dette fant vi raskt ut etter vi hadde kommet frem og begynt å utforske nærområdet, - som var ganske så dødt. Dette hadde vi overhodet ikke forutsett (til tross for at hotellet har ett påfølgende "hotell and conferance senter" etter hotellnavnet..) - Vi tenkte jo, 5km utenfor bykjernen, basseng, 4stjerner, = perfekt sted for å slappe av og nyte både storby og sydenferie. - Og det stemmer jo, men det ble kanskje litt for mye av det gode. Heldigvis, så er det en Mc.Donalds (eneste butikk/mat-servering vi har sett) og noen nydelige parker i nærheten. Ekstremt ekte, naturlig, og urørt av turister! - Her er noen bilder. 

 

 

 SAMSUNG CAMERA PICTURES


 

Det er helt fantastisk å se så mange nydelige detaljer, statuer og natur, helt ukjent og uten folk i nærheten. 
 

- Kine.
På et av museene her i byen, har de denne flotte, store utstillingen av vakre, gamle bygninger og hus i forskjellige aldre. Jeg er vel ikke den eneste som ofte tenker, og forestiller meg hvordan livene til innbyggerne i Norge var for +/- 100 år siden? Vel, i disse omgivelsene er det iallefall ikke vanskelig å få en smakebit på dette. Og jeg håper bildene gir deg en også  

  

 

 

 

- Kine 

 

#photo #foto #gamledager #fortid #bilder #museum #elverum #glomdalsmuseet #hus #bygninger 
Hallo, og god lørdagsettermiddag! Hva har dere tilbragt lørdagen med? Her på hytta er det fremdeles stort sett bare avslapning og kos det går i. 

 

Som jeg skrev igår, så er det riktig fint vintervær her oppe på fjellet. Det er masse snø, og perfekt ute-vær. Ikke altfor kaldt, men heller ikke så varmt at snøen smelter. - Her har vi den mellomtingen som det ikke virker som eksisterer hjemme, og det er deilig! Igår var vi riktig barnslige, og gikk ut for å ake. Det var utrolig moro, og omgivelsene og været gjorde heller ikke opplevelsen noe verre. 

 

Ettersom jeg syns det er så fint her, måtte jeg nesten dele noen enkle bilder utenfra med dere. 


  Det er helt klart at bildene ikke rettferdiggjør hvor flott det faktisk er utenfor, det må nok nesten bare oppleves. 

 

 

Ps: Jeg trenger fremdeles sååå inderlig DIN stemme i en blogg-konkurranse, og ville blitt evig takknemlig for din hjelp♥  Så om du vil, trykk HER for å hjelpe meg! 
(♥ For å vise min takknemlighet, vil jeg bli en fast følger av din blogg om du har en. Så gi meg beskjed etter du har gjort det♥)

 

 

- Kine 

 

#foto #landskap #fjell #vinter 
Igår var hele byen dekket av nysnø, og alt, inkludert luften var hvit. - Det var vakkert og harmonisk det (se bildene jeg tok igår HER)! Idag derimot, har det vært rake motsetningen. Snøen lagt seg og solen har strålt som aldri før! 

Da jeg så det fantastiske været som ventet på meg utenfor vinduet, kunne jeg ikke la være å ta en liten fototur idag også. Som dere ser så har jeg vært på samme sted som igår, men idag var det ikke en mild snøstorm, men et skikkelig solskinnsvær.

Jeg vet ikke helt hva jeg syns ser 'vakrest' ut på bilder. -Hvitt eller blått? - Men dette været er iallefall mye mer motiverende, og desidert best å være ute i. 

Hvordan har været vært hos deg de siste dagene? 

-Kine.

 

--> Om du liker bloggen min, husk å stemme meg frem til å vinne en bloggpris HER <--
Det tar deg 2 sekunder, din stemme kan være avgjørende og jeg ville satt ubeskrivelig stor pris på det. 
Gi meg en beskjed i etterkant, slik at jeg får fulgt deg og bloggen din videre, og ikke minst - vist min takknemlighet!


#foto #photo #winter #vinter #solskinn #sol #vinterbilder #natur #snø #naturbilder #landskapsbilder #elverum #glomma
"When snow falls, nature listens"
- Antoinette van Kleeff

Både i går og i dag har snøen dalt sakte, men tett nedover, og lagt seg som ett tykt lag over byen. Det er utrolig hvor mye vakrere alt blir av denne rene, lette og kritthvite snøen. - Iallefall i naturen, alt blir jo så mye mer harmonisk. Vi er virkelig heldige som har denne årstiden - spesielt da den ser slik ut! 

Så, til tross for en liten snøstorm idag - for å overdrive litt - var det en utrolig deilig og forfriskende foto-tur ute istad. Her er bildene! 

Med ytterklærne hengende i dusjen til tørk, og med den 'kalde og våte' følelsen fremdeles liggende igjen i kroppen, skal det nå bli utrolig godt med en lang kveld forran tv'en med tente lys!

Men viktigst av alt, hva syns DU om bildene?

- Kine. 


--> Om du liker bloggen min, husk å stemme meg frem til å vinne en bloggpris HER <--

Det tar deg 2 sekunder, din stemme kan være avgjørende og jeg ville satt ubeskrivelig stor pris på det. 
Gi meg en beskjed i etterkant, slik at jeg får fulgt deg og bloggen din videre, og ikke minst - vist min takknemlighet!

 

#foto #photo #winter #vinter #norsk #norway #snø #landskap #blogg
Husker dere jeg skrev at jeg og Daniel skulle på fjellsafari med kamelridning mens vi var i Gran Canaria?
Vel nå, to uker etter vi kom hjem skal dere få se noen bilder fra den turen. Jeg hadde jo lest det før vi reiste, at en fjellsafari virkelig var å anbefale. - Og guri, det stemte! De fjellene, og den naturen som befinner seg midt på den øya er noe av det fineste jeg har sett. 

De fleste bildene ble tatt i fart, og i den farten disse sjåførene kjørte i, er jeg heldig som er i live! Så det at jeg i det heletatt fikk noen brukbare bilder er ett under! Jeg brukte det lille, søte Samsung NXmini kameraet mitt (som er perfekt til slike reiser), med en 17mm F/1.8 linse. 

Anbefaler virkelig alle som reiser til Gran Canaria og ta en slik tur! 

- Kine.

--> Jeg ville også satt en UTROLIG stor pris på om du brukte 2 sekunder på å stemme på meg i Saleduck sin interiør-blogg-konkuranseHER <--
ps. gi meg ett lite pip etterpå så jeg får takket deg!


 

#mountains #fjell #natur #landskap #vakkert #foto #photo 
Hei igjen, og god torsdagsettermiddag! 

Idag har jeg fått tatt noen bilder igjen, og denne gangen av den lille søte hunden til bestemor og bestefar. Hun heter 'Sussi' og er en Cavalier King Charles spaniel, hvis ikke jeg husker helt feil, og hun er en King Charles spaniel? Jaja, de er ganske så like uansett. Og ettersom dette ikke er en 'toppblogg', så tillater jeg meg selv å muligens komme med litt feilinformasjon, det er vel det internettet er til for? så bare hyggelig :)) 

Jeg er utrolig glad i å ta bilder, og jobber iherdig med å bli bedre. Så ved å lære meg hvordan kameraet 'fungerer', og hvilke innstillinger som gjelder i forskjellige sammenhenger satser jeg på å en dag kunne kalle meg selv en 'hobbyfotograf'. - Men frem til den dagen, så må dere tåle litt 'halv-gode' bilder, og jeg skal forsøke å lære av mine feil. :) 

Hva syns du? 

-Kine.

--> Husk å stemme på din favoritt interiørblogg på Saleduck sin interiør-blogg-konkuranse HER <--
Jeg blir selvfølgelig utrolig glad om du velger å stemme på meg! <3 

#photo #foto #bilder #portrett #hund #cavalier_king_charles_spaniel #vinter #snø
"what makes the desert beautiful, is that somewhere it hides a well" - Antoine de Saint-Exupery

Oi, hvor fort tiden går i syden! Altfor 'gæli' om du spør meg. - Selvom det skal bli utroolig godt å komme hjem til koseklumpen der hjemme, skulle jeg gjerne vært her en uke til, hvis ikke 200, hehe.. 

De siste dagene har stortsett gått til å bade og slappe av i solen, altså standard syden-aktiviteter. Det er jo så utrolig godt og varmt her, til tider litt for varmt også, faktisk. Men idag kom endelig vår første 'ordentlige' utflukt, som vi hadde planlagt i noen dager. Eller 'utflukt og utflukt', det tok oss bortimot 5 minutter i taxi og vi var der maks 1,5 time. Men koselig og vakkert var det absolutt! - Tilogmed verdt å miste ett par timer i solen for. 

'Dunas de Maspalomas' kalles det, - på det norske kartet iallefall. Det er et utrolig stort område som dekker betegnelsen 'ørken'. Der var det vakre fjell i bakgrunnen, en laang sandstrand i fronten, og sanddyner så langt man kunne se til siden.  

At disse menneskene klarte å gå i lange bukser og joggesko, det skjønner jeg overhodet ikke. 


Det tok oss ikke mange dagene her i Gran Canaria, å finne ut at hit skal vi definitivt igjen! Fysøren for et undervurdert sted. Imorgen skal vi på '4x4 jeepsafari med kamelridning' - det skal bli utrolig morro å se mer av fjellene og naturen på denne vakre øya. Har dere prøvd noe slik før? 

-Kine. 

#photo #desert #sand #gran_canaria #canaria #maspalomas #dunas
Hei, og god helg først og fremst :)

Igår klokken 12.00 (ish) landet flyet vårt på Gran Canaria. -Og gjett om vi ble fornøyde.!? Været, klimaet, hotellet, byen, resturantene i nærheten og alt annet leverte virkelig. Da vi reiste fra Elverum natt til torsdag, viste gradestokken så lite som -25 grader, men vi hadde jo ikke plass til svære parkaser og vintersko i kofferten. Derfor hadde vi minimalt med klær da vi skulle parkere bilen og vente på bussen på parkeringen utenfor Gardermoen. - Daniel sier han aldri har vært så kald på beina som han var den dagen, så det sier jo litt om hvor mye vi frøs. Da vi landet derimot, fikk vi beskjed av flyvertinnene om at gradene var bikket hele +26 grader, så jeg skal si deg det var godt å skifte til sommerklær og legge seg ved bassenget da vi ankom hotellet. 

Idag, har vi også tatt vårt første bad på over 1,5 år! Det var deilig. Spesielt etter den sommeren vi hadde i fjor. Ååh, skulle ønske vi slapp å reise hjem igjen på torsdag, men det skal vel bli godt det også. Uansett - her har dere ett par av bildene jeg knipset istad, som en liten bildeoppdatering.  

Stikkordet i dette innlegget er altså dyreliv, og bildene er tatt på hotellet. Beklager få bilder, men nettet her er dessverre ikke de samme som hjemme. Dere får flere senere!


 

-Kine.

#foto #syden #grancanaria #spania #dyreliv #skildpadde #fugl 
- Hello, cold, beautiful morning -For en vakker sol som stråler idag! Det var en fryd å våkne opp til. Det er utrolig hvor mye solskinn har å si på humøret! - Jeg spratt rett opp av sengen med en gang jeg så den iallefall, og etter maks 2 minutter stod jeg og Savannah ute på gårdsplassen og tok bilder.

Idag, har Daniel bursdag, noe som betydde at jeg eegentlig stod opp klokken halv 6 for å bake og lage en god frokost til han stod opp. - Det er blitt en tradisjon for oss. Men etter han reiste fristet sengen ekstra mye. Greit med en god natts søvn nå som vi reiser bort om 14 timer, og dagen kommer til å gå temmelig i ett frem til da - veit jeg.

Foreløpig, hoppet jeg tilbake opp i sengen etter den raske bildetakingen. Ved sengen er det nemlig ett stort og åpent vindu, som slipper inn mye lys, og som gir meg muligheten til å se det vakre været ekstra klart. Med meg tok jeg en kopp kakao, den nye utgaven av 'vakre hjem og interiør' og pc'en - til å se ukens nye episode av Modern family! - Dette skal bli godt.   
For en dag jeg har i vente! Med bursdagsfeiring, pakking, god mat, fint vær, og avslutningsvis med en tur til Gran Canaria! - Som jeg gleder meg, og for en dag! 

Håper du får en super helg, da den kommer, og at du koser deg masse! Tuusentakk for at akkurat DU tittet innom.  

-Kine.

#winter #foto #cold #snow #norway 
Idag har jeg prøvd meg på noe jeg ikke skulle gjort, - kveldsbilder. Smart som jeg er, så tok jeg også bare med meg 50mm F/1,4 linsen, som ikke er en særlig god landskapslinse. - Spesielt ikke i mørket idag, som kom så altfor fort! I tillegg, så blåste og snøregnet det, så linsen dugget og bildene ble derfor uskarpe etter de ble knipset. Dårlige unnskyldninger, tenker du kanskje. Men hva kan man forvente på en bru over Glomma i disse kalde/snøstorm vintertider? Jaja, det ble jo noen bilder som jeg tar sjansen på å publisere - det kan jo være dere syns de ble bedre enn jeg. hehe
Satser på bedre lykke nestegang.

-Kine.

#foto #kveld #landskap #elverum

Det er utrolig godt med litt snø nå som vinteren er i full gang. Ikke bare hjelper det på vinterfølelsen, men det gjør det også lunere ute. Det er ekstra godt nå som gradestokken har vist så lite som -23 grader. 

-Kine.

#foto #vinter #photo #winter 
Endelig er den her! Den fineste og koseligste måneden i året - DESEMBER!

Her i Elverum idag, har solen strålt og det har vært nydelig vær. Iskaldt, men nydelig! Til min store fortvilelse, så tinte nesten alt av snø vekk natt til lørdag, og den grønne plenen lå igjen. Ikke akkurat den stemningen man ønsker til jul, eller? Heldigvis har kuldegradene likevel fått lagt et lite, tynt lag med hvitt rim over byen. Det hjelper iallefall litt på desemberstemningen. Håper bare det kommer ny snø før jul, selv om det ikke ser slik ut på langtidsvarselet foreløpig.

Her er noen bilder jeg tok langs Glomma på formiddagen idag, innimellom juleforberedelsene. Det var jo så fint ute!    
- Kine

 

#foto #desember #bru #sol #frost #rim #elverum #bilder 
"We are like snowflakes , all beautiful in our own different way"
-UnknownDet er så ufattelig nydelig da kuldegradene legger igjen sånne spor på naturen, er du ikke enig?
Sporene de legger igjen på meg derimot er jeg ikke særlig fan av, var rimelig kald etter denne turen iallefall.

Kine.

#natur #foto #photo #winter #detaljer 
Jeg blir veldig inspirert av å gå og titte rundt meg da jeg går en tur i skogen, og jeg elsker å ta bilder av alt det fine jeg ser! Kontrastene, fargene, følelsen, ALT, elsker det! Du kan også så lett se det rundt deg hvor mye av naturen som preger møblene og pynten du får kjøpt, og hvor lett det kan være å lage det på egenhånd.
Idag har jeg altså vært på en liten tur i skogen og i nabolagene i nærheten. Målet var å få tatt noen flere høstbilder for inspirasjon og med ett lite håp på noen nye motiver som kan henges opp på veggen.  

(Poenget med bildene er å få frem noen av de vakre detaljene jeg så i naturen idag, ikke å brife med de minimale selvlærte fotokunnskapene mine. hehe)Det er så mange utrolig flotte detaljer der ute!! 

Ha en fin kveld videre, og takk for at du tittet innom. 

Kine.

#naturbilder #naturen #foto
Er det noe som forblir vakkert uansett lys, vær eller årstid, så er det skogen og naturen! Detaljene, fargene som endrer seg og samspillet mellom alt det levende er så utrolig spesielt og nydelig. Derfor er det klart at etter den nye linsen kom i posten i går, var det på tide å teste det på skogsturen vår istad. Jeg er utrolig glad i å ta bilder, men det er klart at jeg ikke er noen naturfotograf, eller noen form for fotograf i det hele tatt for den saks skyld. 

Det finnes så mye inspirasjon til interiørdetaljer å finne ute i naturen, og det er jo klart at alt naturlig gir en levende følelse til hjemmet som man ikke kan erstatte. Idag var det småkaldt, grått, mørkt, trist og det småregnet, og med det ett perfekt utgangspunkt for typiske senhøst-stemningsbilder. 


Kine 

#naturbilder #høstbilder #skog #natur